Krištoline ledi, su GIMTADIENIU
Sim, kaip vista marinavai....
Kristoline ledi, su gimtadieniu
QUOTE(Whagati @ 2015 12 30, 23:17)
Man irgi patiko
Kristoline ledi su tortadieniu
Kristoline ledi, su gimtadieniu!!!
Visas su artejanciais!!!
Visas su artejanciais!!!
Kristoline, su gimtadieniu Gimei kartu su mano sunumi
Ka planuojat naujameciui? As-kaip tikra pensininke, atsisesiu ir ziuresiu filma. Vakar dar firmos vakareli turejau, prisiokau, prisidukau tiek, kad kojos istine ir dabar, darbe i bateliu neikisu, nebenoriu jokiu baliu Ir filma gera siam vakarui susiradau, rekomenduoju(jei ne naujameciui, tai po jo) Временно недоступен.
Du skirtingi zmones: dorasis policininkas ir kysius imantis savivaldybes darbuotojas-isimaiso i nepavydetina situacija, abu gaudo skirtingu grupuociu banditai. Taip susiklosto, kad policininkas buna sumustas, o tas kysininkas pasinaudoja sumusto policininko padetimi ir persivelka jo rubus, pasiima jo dokumentus ir isvyksta ten, kur jo nepagaus grupe banditu. Bet ne neitaria, kad atsikrates vienos grupuotes, ji persekios kita grupuote
Paziurejau pirma serija, tiek pilna veiksmo, situaciju komiskumo, kad ziuresim su MB per naujameti geriau, nei "Po pirties".
Ka planuojat naujameciui? As-kaip tikra pensininke, atsisesiu ir ziuresiu filma. Vakar dar firmos vakareli turejau, prisiokau, prisidukau tiek, kad kojos istine ir dabar, darbe i bateliu neikisu, nebenoriu jokiu baliu Ir filma gera siam vakarui susiradau, rekomenduoju(jei ne naujameciui, tai po jo) Временно недоступен.
Du skirtingi zmones: dorasis policininkas ir kysius imantis savivaldybes darbuotojas-isimaiso i nepavydetina situacija, abu gaudo skirtingu grupuociu banditai. Taip susiklosto, kad policininkas buna sumustas, o tas kysininkas pasinaudoja sumusto policininko padetimi ir persivelka jo rubus, pasiima jo dokumentus ir isvyksta ten, kur jo nepagaus grupe banditu. Bet ne neitaria, kad atsikrates vienos grupuotes, ji persekios kita grupuote
Paziurejau pirma serija, tiek pilna veiksmo, situaciju komiskumo, kad ziuresim su MB per naujameti geriau, nei "Po pirties".
Visas su Šventėm
p.s. nieko nežiūriu, bet temą seku
p.s. nieko nežiūriu, bet temą seku
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 31, 11:39)
Pavakarieniausime,ir ziuredami tv lauksime 23 v.Arciau vidurnakscio vaziuosime i centra,ziureti fejerverku.Man Naujieji,tapo seimos svente,nenoriu eiti i sviecius,ir pas save nelaukiu Netycia kieme susitinkame su kaimynais,draugais,pasveikiname vieni kitus,ir kas sau.Anksciau,kai buvau viena,rinkome kompanijas,dukome iki paryciu,su karnavaliniais kostiumais,sugalvodavome zaidimu,vaidindavome.Kaip ir visi jauni zodziu Dabar norisi ramiai.Jei ne sunaus noras vaziuoti i miesta,su dideliu malonumu sutikciau Naujus,lovoje su pizama
Geru Jums svenciu!
Kas del filmu,"Po pirties" kiekvienais metais ziuriu,nenoriu,bet ziuriu kaip ir tradicija...
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 31, 11:39)
sveikos
Daug metų nauji metai buvo namie, ramiai, su dar viena pora draugų. Šiemet paliekam sūnui laisvą plotą, važiuojam pas vyro sesę į teminį naujųjų sutikimą kaimas
Mes su vyru pažiūrėjom šitą, man patiko, bet vyrui labiau.
Visoms gero Naujųjų sutikimo ir dar geresnių ateinančių metų