Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 12, 00:59)
bet ten programa reikalinga?

Jokios. Svarbu, kad tik formatą skaitytų.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 03 11, 19:28)
Pažiūrėjau šį "Дневник свекрови" /2013/ man labai patiko pagrindinės herojės požiūris, stipri, rami, protinga moteris. Parodo keletą anytų tipažų, visos skirtingos. Susižiūrėjo, bet ne iš tų įsimenančių ilgam smile.gif

as irgi ziuriu, antroje serijos tik, bet patinka ziureti i sunaus marcia biggrin.gif
Atsakyti
laba visoms, ką tik baigiau žiūrėt -Провидица / Джуна (1-12 серии из 12) [2015, биография, детектив, драма - IŠTIES GERAS filmas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 12, 12:15)
as irgi ziuriu, antroje serijos tik, bet patinka ziureti i sunaus marcia  biggrin.gif

as sesta s. ziuriu, man visai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 03 11, 20:28)
Pažiūrėjau šį "Дневник свекрови" /2013/ man labai patiko pagrindinės herojės požiūris, stipri, rami, protinga moteris. Parodo keletą anytų tipažų, visos skirtingos. Susižiūrėjo, bet ne iš tų įsimenančių ilgam smile.gif

siunčiuos ir aš 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Старшая жена" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1428778

user posted image
Atsakyti

visai patiko - Любовная сеть (1-8 серии из 8) (Анна Легчилова) / [2016, мелодрама - lengvas, greit susižiūrėjo 4u.gif
Atsakyti
labai patiko_Печенье с предсказанием (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама - filmas apie tai, kaip tikra sesuo nuvilioja vyrą nuo savo sesers ir susilaukus nuo jo vaiko, bando išskirt sesės šeimą, kuri jau nelaiminga, nes negali susilaukt vaikų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 12 kovo 2016 - 18:54
QUOTE(Sim@ @ 2016 03 12, 14:19)
visai patiko - Любовная сеть (1-8 серии из 8) (Анна Легчилова) / [2016, мелодрама - lengvas, greit susižiūrėjo 4u.gif

ŽIŪRIU dabar ax.gif
Papildyta:
Дневник свекрови labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Соучастники / [2016, криминал, мелодрама - lengvai susižiūrėjo, kaip žmona romaną užmezga komandiruotėj su kt.vyru, o jos vyras - su sūnaus mokytoja:) va toks tas gyvenimas, kai vyras su žmona ilgesniam laikui išsiskiria:(
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 03 12, 13:32)
"Старшая жена" /2016/

nepatiko, nes viskas perspausta ir nenatūralu
tikrai oficialiai dviejų žmonų negalima turėti,
o ir pagrindinės herojės naivumas nesvietiškas
ji jau perdaug teigiama
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 03 13, 09:49)
labas rytas 4u.gif
Соучастники / [2016, криминал, мелодрама - lengvai susižiūrėjo, kaip žmona romaną užmezga komandiruotėj su kt.vyru, o jos vyras - su sūnaus mokytoja:) va toks tas gyvenimas, kai vyras su žmona ilgesniam laikui išsiskiria:(

Kad nebuvo jokio romano schmoll.gif apie ją sukosi, bet jos nė kiek nedomino. Ir išsiskyrė ne ilgesniam laikui o berods 3 d. Grįžo pasiilgusi šeimos po 2.
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 13 kovo 2016 - 12:23