Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2016 03 06, 18:49)
Jo, diskutavom čia pilnumoj thumbup.gif O kitas dvi dalis matei? "MozGaz" ir "Palač"? Čia to pačio "Pauk" priešistorė drinks_cheers.gif

As dabar ziuriu Pauk , labai patinka, po jos paziuresiu ir kitas dvi,ilgai filmu neziurejau kazkaip 4u.gif buvo neramus periodas , dabar vel grizau.
Koldovskaja liubov meciau, nezinau, kazkaip nieko ypatingo jis man.
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 03 05, 13:08)
"Чудны дела твои, Господи!" /2016/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1426509

user posted image

nepatiko:(
--
laba ryta 4u.gif
pagaliau radau tinkamu formatu atsisiųsti - Провидица / Джуна (1-12 серии из 12) [2015, биография, детектив, драма - bandysiu žiūrėt cool.gif
Atsakyti
įveikiau visas Хозяйка (2016) serijas
aišku finalas buvo nuspėjamas
bet iki jo prisukta visokių peripetijų
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 03 11, 08:55)
pagaliau radau tinkamu formatu atsisiųsti - Провидица / Джуна (1-12 серии из 12) [2015, биография, детектив, драма - bandysiu žiūrėt cool.gif

Labas

Atsisiunčiau ir aš, bandysiu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Самый лучший день(su Nagijevu) - tikėjausi kažko geriau, man nelabai, tiek gerų aktorių, o filmas...visiškas....
Atsakyti
Провидица / Джуна (1-12 серии из 12) [2015, биография, детектив, драма - sužavėta thumbup.gif primena filmą apie aiškiaregę Vangą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 03 11, 16:10)
Провидица / Джуна (1-12 серии из 12) [2015, биография, детектив, драма - sužavėta thumbup.gif primena filmą apie aiškiaregę Vangą cool.gif

Jau visą pažiūrėjai bigsmile.gif oi ir aš žiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 03 11, 17:29)
Jau visą pažiūrėjai bigsmile.gif oi ir aš žiūrėsiu

dar ne.
šiuo metu pažiūrėjau dar tik 4 serijas 4u.gif
po vakarienės, startuosiu su 5, 6, 7, 8 serijom. Man į "raktą" tik po 4 telpa įsirašyt ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau šį "Дневник свекрови" /2013/ man labai patiko pagrindinės herojės požiūris, stipri, rami, protinga moteris. Parodo keletą anytų tipažų, visos skirtingos. Susižiūrėjo, bet ne iš tų įsimenančių ilgam smile.gif
Atsakyti
sveikos paprase atsiust viena filma..Seip nesiunciu s ziuriu onlaine.Is kur be registraciju galeciau siustis..Reikia filmo Syn mojevo atsa
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 12, 00:46)
sveikos paprase atsiust viena filma..Seip nesiunciu s ziuriu onlaine.Is kur be registraciju galeciau siustis..Reikia filmo Syn mojevo atsa.
Tiesiog paimčiau ir atsisiusčiau iš YouTube'ės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 kovo 2016 - 23:58
QUOTE(Visgi @ 2016 03 12, 01:57)
Tiesiog paimčiau ir atsisiusčiau iš YouTube'ės.

bet ten programa reikalinga?
Atsakyti