Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2016 03 05, 14:37)
Aciu  4u.gif

unsure.gif  laikykis ir tu  4u.gif baisu,virusai siaucia,aplink dauga serganiu.Tikrai geriau namie buti.Neeinu net i baznycia,baisu parsinesti koki virusa namo  blush2.gif

Na siauliuose apsiniauke,nera saules. Ryte bande lysti,bet...
Pradejau ziureti derevenski poman,nekabina kol kas ir seriju 16...gal ziurejote kuri?
Atsakyti
"Дневник Луизы Ложкиной" /2016/

Kažkos durnas man jis, pradėjau žiūrėti-tai nežinau ar dar visas serialas toks, ar tik pirmos serijos, kažkaip nekabina...parašykit jei reikia daugiau žiūrėt ir geras biggrin.gif

Aš vakar buvau su vaikais Kaziuke, visai nieko-tik visokio š...nusipirkau ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 03 05, 07:40)
labas rytas.

šitas visai užkabino, bet kaip suprantu dar bus tęsinys 4u.gif ne visas filmas dar įkeltas

as vakar puse serijos ziurejau ir miegas virsu paeme, bet galvoju gal nebeziureti, nemegstu filmu be pabaigos g.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Между нот, или Тантрическая симфония" /2016/
http://kinozal.tv/de....php?id=1426618

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 05, 16:18)
as vakar puse serijos ziurejau ir miegas virsu paeme, bet galvoju gal nebeziureti, nemegstu filmu be pabaigos  g.gif

Tai kad nesupratau, vidury filmo nutrūko- gal aš tik pusę filmo atsisiunčiau, o gal dar tik pusė ir įkelta 4u.gif šiaip norėčiau pažiūrėti, nes tikrai fainas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silver 27: 05 kovo 2016 - 18:28
Labas smile.gif
Buvau Kaziuke, dar ir eisenoje sudalyvavau, iš pradžių saulė buvo, paskui kiek apniuko, bet visvien malonu pasivaikščioti buvo ax.gif Žmonių aišku, kad melejonas biggrin.gif
Niekaip nebaigiu žiūrėti Все к лучшему/2016, bet užsikabinau už turkiško serialo, tai šitas antrame plane. Šiap serialas visai nieko, gyvenimiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 03 05, 13:57)
"Кто я" /2016/

šitas visai nieko
toks lengvas detektyvukas

QUOTE(silver 27 @ 2016 03 05, 16:15)
"Дневник Луизы Ложкиной" /2016/

Kažkos durnas man jis, pradėjau žiūrėti-tai nežinau ar dar visas serialas toks, ar tik pirmos serijos, kažkaip nekabina...parašykit jei reikia daugiau žiūrėt ir geras biggrin.gif

vieną seriją su prasukimais įveikiau,
o dagia noro nebeliko
neužkabino,
gal kada vėliau g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 03 05, 18:29)
Niekaip nebaigiu žiūrėti Все к лучшему/2016, bet užsikabinau už turkiško serialo, tai šitas antrame plane. Šiap serialas visai nieko, gyvenimiškas smile.gif

uz kokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 05, 19:03)
uz kokio?  g.gif

O Hayat Benim/Tai mano gyvenimas
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 05, 15:28)
Pradejau ziureti derevenski poman,nekabina kol kas ir seriju 16...gal ziurejote kuri?

Man visai nieko susižiūrėjo, dėl to, kad Makarskis vaidina smile.gif

QUOTE(silver 27 @ 2016 03 05, 18:27)
Tai kad nesupratau, vidury filmo nutrūko- gal aš tik pusę filmo atsisiunčiau, o gal dar tik pusė ir įkelta 4u.gif šiaip norėčiau pažiūrėti, nes tikrai fainas 4u.gif

Yra visas filmas wink.gif
Aš tai kitus pasižiūriu, bet neįsimenu pavadinimų ir greit turinį pamirštu, kai klausiat apie filma, žinau, kad mačiau, bet jau būnu pamiršus apie ką biggrin.gif O tų kuriuos įsimenu ilgam yra nedaug...
Sveikatos sergantiem. Aš irgi po bronchito, turėjau laiko mezgimui ir filmams smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pagaliau radau tai,ka ziuriu su dideliu malonumu thumbup.gif Jus jau turbut ziurejot,o as kai atsilikus,tai.... gerai,kad vyras pasiule paziureti Паук (Гознак)

http://kinozal.tv/de....php?id=1386117

Gal galit dar kazka tikrai gero pasiulyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 03 06, 19:33)
Sveikos 4u.gif

Pagaliau radau tai,ka ziuriu su dideliu malonumu thumbup.gif Jus jau turbut ziurejot,o as kai atsilikus,tai.... gerai,kad vyras pasiule paziureti Паук (Гознак)

http://kinozal.tv/de....php?id=1386117

Gal galit dar kazka tikrai gero pasiulyti? blush2.gif

Jo, diskutavom čia pilnumoj thumbup.gif O kitas dvi dalis matei? "MozGaz" ir "Palač"? Čia to pačio "Pauk" priešistorė drinks_cheers.gif
Atsakyti