Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2016 02 25, 09:12)
"Odnoj levoj"noretusi rasyti,kad geras,negaliu.Labai,labai vidutiniskas.Jei ne Nagijevas,filmui pravalas.Komisko nieko nemaciau,nu nusisypsojau kelis kart ziuredama ir tiek.O nusiteikus buvau kvatojimui  biggrin.gif Samij lutsij den,man zymiai geriasnis.
Laba  smile.gif Dabar laukia komedija su Michailu Galustianu "Borodac'" tikiuosi bus is ko pasijuokti.

nepatiko nei "Odnoj levoj" nei "Borodac'"
man nepatinko, nes juokeliai labai jau lėkšti
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 25, 11:52)
Ostrav-nežiūri?

Pagalvojau,kad turi omeny,Ostrov nenuznix liudej smile.gif (sitas labai geras!),pasirodo dar vienas Ostrov yra,ne sio nemacius.Bandysiu ziureti smile.gif

QUOTE(daibava @ 2016 02 25, 12:38)
nepatiko nei "Odnoj levoj" nei  "Borodac'"
man nepatinko, nes juokeliai labai jau lėkšti

Taip jau yra g.gif Nesuprantu,kokiai auditorijai kuria tokius lekstus filmus.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 25, 11:52)
Vyžit posle žiūriu, bet tik iš pagarbos pirmiems dviems sezonams. Nieko daugiau nepakito per kitas dvi serijas: meilės trikampiai, keturkampiai, nereikalingos kalbos, santykių aiškinimas ir JOKIO veiksmo su muranijom schmoll.gif Jau prasukinėju ir aš daug. blush2.gif

Man irgi atsirado noras prasukti verysad.gif susidaro toks įspūdis, kad kūrėjai nežino kas bus toliau ir rodo kas šauna į galvą. Na, ta pasilydusi ir rasta mergaitė dar sukėlė šiokią tokią intrigėlę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 25, 14:29)
Pagalvojau,kad turi omeny,Ostrov nenuznix liudej  smile.gif (sitas labai geras!),pasirodo dar vienas Ostrov yra,ne sio nemacius.Bandysiu ziureti  smile.gif

Taip jau yra  g.gif Nesuprantu,kokiai auditorijai kuria tokius lekstus filmus.

Ostrov-kaip visų realybės šou parodija, o dar tas gražus paplūdimys wub.gif Labai smagiai ir maloniai žiūrisi drinks_cheers.gif
http://www.seasonvar...Ostrov_rus.html
treileris:
https://www.youtube....h?v=1SGkQbzEzCQ

Aš manau, kad net lėkštas humoras turi gerbėjų savuose sluoksniuose. Sakykim, lietuviškų komedijų aš žiūrėti negaliu, man ne tik graudu, bet nesuprantu aš tokio humoro. O yra kas žiūri, žvengia pilvus susiėmę ir teigia, kad nėra matę geresnio filmo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 25 vasario 2016 - 15:50
Ar matėte Выжить после jau yra3 sezono 5 serijos smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau žiūrėti Закрытая школа. thumb_yello.gif

Dabar ieškau kito ko nors gero žiūrėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2016 02 25, 22:36)
Ar matėte Выжить после jau yra3 sezono 5 serijos  smile.gif

jau yra iš 6
5oji serija prasčiausia iš visų sezonų, bet šeštojoje vėl atsirado intriga, peržiūrėjau su susidomėjimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 25, 10:00)
Man ir jis labai, labai vidutinis blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi. žiūriu tik kai užtaikau spragsėdama per kanalus.

čia apie filmų žiūrėjimo tempą... internų 6tą seriją antra savaitė niekip nepabaigiu žiūrėt, nes žiūriu atsigulus vakare, ryte tik kompą uždarytą randu biggrin.gif
Atsakyti
laba vakara, aš vis dar su "Novaja žizn" draugauju - geras ir įdomus filmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 25, 09:12)

Laba  smile.gif Dabar laukia komedija su Michailu Galustianu "Borodac'" tikiuosi bus is ko pasijuokti.

Mes su MB antros serijos jau neįveikėm. Man jis net už vidutinį prasčiau. Bet mus dabar visai užkabinęs Ботаны. Nėra,kad kvatot reiktų,bet toks lengvas nu ir nusišypsom karts nuo karto
Atsakyti
patiko labai_Новая жизнь / Дети и отцы / Ворята (1-10 серии из 10), [2013, мелодрама - geras filmas_vaikų ir tėvų santykiai_o ir daina labai tinkama parinkta filmui thumbup.gif thumbup.gif
ačiū, kas rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, labai patiko_Отец-одиночка (1-4 серии из 4) / [2016, лирическая мелодрама thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti