Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2016 02 24, 08:26)
Ar ziurejote kas ODNOJ LEVOJ su Nagievu bei Polina Gagarina?Vertas?
Labas rytas.

Oi labai geras-būtinai pažiūrėk thumbup.gif Man Nagijevas išviso wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 02 24, 09:53)
Oi labai geras-būtinai pažiūrėk thumbup.gif Man Nagijevas išviso wub.gif  wub.gif

Del Nagijevo 100% drinks_cheers.gif Jis visur man patinka.Ir kaip vedejas scenoje ir kaip aktorius,ir siaip labai patrauklus vyras.Patinka man tokie "blogiukai " Ir Polina Gagarina zavi,turi charizma.Siunciuosi.Manau vien del situ dvieju verta pamatyti filma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 24, 08:26)
Ar ziurejote kas ODNOJ LEVOJ su Nagievu bei Polina Gagarina?Vertas?

Žiūrėjau kino teatre, patiko, tikrai verta pažiūrėti smile.gif
Laba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 02 24, 10:26)
Žiūrėjau kino teatre, patiko, tikrai verta pažiūrėti smile.gif
Laba smile.gif

Pradejau ziureti.Pradzia gera smile.gif
Atsakyti
Su vyru žiūrėjom Игра. Visai nieko, kai nusibosta meilės-seilės ir snargliai.

Dabar vakarais žiūrim Человек без прошлого. Nu biški per daug politikos, bet toks visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 24, 22:49)
Su vyru žiūrėjom Игра
Mums, pamenu, labai patiko.
Laukiam tęsinio.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"30 свиданий" /2016/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1423438

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 02 23, 07:48)
Время дочерей (1-8 серии из 8) (Роман Барабаш) / [2016, мелодрама - vakaro filmas, LABAI PATIKO 4u.gif  thumbup.gif
laba ryta 4u.gif

Ačiū už rekomendacijas, dar nepabaigiau, bet patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 02 24, 22:26)
Сегодняшняя премьера

"30 свиданий" /2016/

O reikės žiūrėt, jaučiu smagus turėtų būti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 24, 10:46)
Pradejau ziureti.Pradzia gera  smile.gif

"Odnoj levoj"noretusi rasyti,kad geras,negaliu.Labai,labai vidutiniskas.Jei ne Nagijevas,filmui pravalas.Komisko nieko nemaciau,nu nusisypsojau kelis kart ziuredama ir tiek.O nusiteikus buvau kvatojimui biggrin.gif Samij lutsij den,man zymiai geriasnis.
Laba smile.gif Dabar laukia komedija su Michailu Galustianu "Borodac'" tikiuosi bus is ko pasijuokti.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 25, 10:12)

Laba  smile.gif Dabar laukia komedija su Michailu Galustianu "Borodac'" tikiuosi bus is ko pasijuokti.

Man ir jis labai, labai vidutinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 25, 11:00)
Man ir jis labai, labai vidutinis blush2.gif

O tai ka ziureti ? biggrin.gif Pasiulyk gera komedija,gali buti is senesniu,ir ne butinai filmas,gali buti serialas smile.gif

Ar ziuri toliau Vizit posle?As dvi serijas paziurejau,daugiau nekyla ranka siustis sekanciu seriju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 25, 11:05)
O tai ka ziureti ?  biggrin.gif Pasiulyk gera komedija,gali buti is senesniu,ir ne butinai filmas,gali buti serialas  smile.gif

Ar ziuri toliau Vizit posle?As dvi serijas paziurejau,daugiau nekyla ranka siustis sekanciu seriju  unsure.gif

Ostrav-nežiūri? Man jis smagus, nenuobodus ir naujas siužetas drinks_cheers.gif
Vyžit posle žiūriu, bet tik iš pagarbos pirmiems dviems sezonams. Nieko daugiau nepakito per kitas dvi serijas: meilės trikampiai, keturkampiai, nereikalingos kalbos, santykių aiškinimas ir JOKIO veiksmo su muranijom schmoll.gif Jau prasukinėju ir aš daug. blush2.gif
Atsakyti