Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(kami_ @ 2016 02 22, 15:02)
Спешите любить/2014- vsai patiko, nors niekuo neypatingas, bet prieš miegą ar smegenims pailsinti tiko ax.gif

O man nepatiko. Jei ne aktorė Svetlana Ivanova, po 10 minučių bučiau išjungus.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 22, 21:12)
O man nepatiko. Jei ne aktorė Svetlana Ivanova, po 10 minučių bučiau išjungus.

Aš irgi tik dėl jos ir pradėjau žiūrėti, bet kažkaip nusiteikiau, kad filmas niekuo neypatingas, tai ir nenusivyliau ir dar visai patiko ax.gif Turbūt dėl Ivanovos ir visai ir patiko filmas, nes kitaip jaučiu irgi bčiau metusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 22 vasario 2016 - 21:20
Время дочерей (1-8 серии из 8) (Роман Барабаш) / [2016, мелодрама - vakaro filmas, LABAI PATIKO 4u.gif thumbup.gif
laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Nu, Sim@, ir tempai žiūrėjimo ax.gif Kada spėji? Maximum, spėju pasižiūrėti seriją "Vyžit posle" ir po seriją "Internų" ar "Ostrov". O čia rekomenduoji po 4 filmus, kurie po 8-16 serijų turi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 23, 08:01)
Nu, Sim@, ir tempai žiūrėjimo ax.gif Kada spėji?

Aš irgi stebiuosi tokiais tempais, aš darbo dienomis pusantros valandos filmą žiūriu dvi, kartais net tris dienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 02 23, 07:48)
Время дочерей (1-8 серии из 8) (Роман Барабаш) / [2016, мелодрама - vakaro filmas, LABAI PATIKO 4u.gif  thumbup.gif
laba ryta 4u.gif

Bandysiu šitą 4u.gif
Atsakyti
PRASUKTI, nes buvo gaila laiko cool.gif
Чайки (Элла Манжеева) / [2014, драма
В деле (Роман Половиков) / [2015, боевик
Иван сын Амира (Максим Панфилов) / [2013, драма
laba 4u.gif
o filmus aš žiūriu naktimis, jei ką 4u.gif
V - išvykęs, o vaikai sumiega ir ko ne filmus žiūrėt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 23 vasario 2016 - 21:49
QUOTE(Sim@ @ 2016 02 23, 21:49)

Naktį miegoti reikia rolleyes.gif biggrin.gif Ar laiko miegui pakanka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 02 23, 23:16)
Naktį miegoti reikia rolleyes.gif  biggrin.gif  Ar laiko miegui pakanka? g.gif

Pakanka,sake kazkada (man irgi labai idomu buvo,kada viska speja blush2.gif ) 4-5 val miegui uztenka.Draugu rate irgi turiu tokiu,kuriems 5 val. miegui per akis doh.gif As taip nemoku,maksimum iki 1 nakties ziuriu filma,ziureciau ir daugiau,bet zinau,kad ryte,man bus chana,neatsikelsiu,tai noriu nenoriu atsigulu,ir kiekviena ryta keikiu save,kodel anksciau nenuejau miegoti smile.gif
Ir toliau ziuriu Vizit posle 3 sezonas man prastesnis.

Labos nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 02 23, 22:49)

V - išvykęs, o vaikai sumiega ir ko ne filmus žiūrėt? biggrin.gif

Man nakties miego būtų gaila blush2.gif O ir šiaip man net dienos laiko gaila filmams žiūrėti, pasileidžiu juos dirbdama buities darbus.

QUOTE(Nanita @ 2016 02 23, 23:49)

Ir toliau ziuriu Vizit posle 3 sezonas man prastesnis.

Labos nakties  smile.gif

Ale tik ruošiausi šiandien tą patį rašyti, tarsi būtum perskaičiusi mano mintis drinks_cheers.gif Geriau pratęsimo nekurtų, nei kurtų šūdą schmoll.gif Nebėra intrigos, nebėra cinkelio. Serialas išsikvėpė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 02 23, 23:16)
Naktį miegoti reikia rolleyes.gif  biggrin.gif  Ar laiko miegui pakanka? g.gif

galbūt, bet naktį ir dar kai ką reikia biggrin.gif

QUOTE(Nanita @ 2016 02 23, 23:49)
Pakanka,sake kazkada (man irgi labai idomu buvo,kada viska speja  blush2.gif ) 4-5 val miegui uztenka.

dėl val.skaičiaus, kiek skirta nakties miegui niekur nėra nustatyta, kad va, žmogus privalo miegot tiek ir tiek, tiesa?
o kad aš pamiegu 2 - 4 val., labai puikiai jaučiuosi ir geriau dirbas:)
taip, kad LABAS RYTAS 4u.gif
vakar startavau su Новая жизнь - užkabino ir tik dešimt serijų, tai trejetui vakarų kaip tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 02 24, 08:31)
galbūt, bet naktį ir dar kai ką reikia biggrin.gif
dėl val.skaičiaus, kiek skirta nakties miegui niekur nėra nustatyta, kad va, žmogus privalo miegot tiek ir tiek, tiesa?
o kad aš pamiegu 2 - 4 val., labai puikiai jaučiuosi ir geriau dirbas:)
taip, kad LABAS RYTAS 4u.gif
vakar startavau su Новая жизнь - užkabino ir tik dešimt serijų, tai trejetui vakarų kaip tik ax.gif

Zinoma,svarbu gerai jautiesi.As bunu irzli kai neissimiego.Be to kai naktiniauju su filmai butinai valgyti uzsimanau,ir ne siaip pomidoriuko su druskyte,o taip normaliai,rimtai biggrin.gif doh.gif + papildomi(nereikalingi) kilogramai.
Ar ziurejote kas ODNOJ LEVOJ su Nagievu bei Polina Gagarina?Vertas?
Labas rytas.
Atsakyti