Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(daibava @ 2016 02 19, 12:46)
visi laukia ir kažkokios konkrečios info nėra

Aš dar labai laukiu Sklifasofskio 5 sezono. Peržiūrėjau 4, niekas dabar nelimpa. Test na beremenost pradėjau, bet ties 4 serija sustojau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, klausykit, ar turėtų būti 5 sezonas Sklifosifskii, gal žinote kada?????
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2016 02 19, 15:00)
Sveikos, klausykit, ar turėtų būti 5 sezonas Sklifosifskii, gal žinote kada?????
Žada šį pavasarį_kovą/balandį.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 12:52)
Test na beremenost pradėjau, bet ties 4 serija sustojau ax.gif

Nekabina? Aš jį du kartus žiūrėjau, patinka man šis serialas, laukiu antro sezono filmavimų pradžios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 19 vasario 2016 - 15:01
Sveikos,
gal žinot kur galima visas serijas "Semeinyj album"pažiūrėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pina111: 19 vasario 2016 - 16:16
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 18, 18:39)
drinks_cheers.gif Tiek dabar su jais gyvenu, kad net sapnuoju lotuliukas.gif Užkabino nerealiai, nors šiaip aš nemėgstu jokių ten vampyrų, vilkolakių(ačiū dievui, jų čia ir nėra) thumbup.gif
O jau už Nadia ir Aižan tai sirgte sergu wub.gif Ir įtariu, kad ta moteris iš firmos(kaip jos vardas?) bus apkrėsta tuo virusu. Žiūrėsiu, ar pasiteisins mano detektyviniai spėjimai. g.gif

man fantastiniai patinka, aišku, proto ribose
galiu dar rekomenduoti ne rusišką, geras siužetas Orphan the Black, lietuviškai verčia kaip Juodoji našlaitė
Nadia tikra šaunuolė, ir Mitia laikosi vyriškai, o vat Aižan jau nebėra sad.gif, bet man atrodo, kad ji dar prisikels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 02 19, 16:00)
Nekabina? Aš jį du kartus žiūrėjau, patinka man šis serialas, laukiu antro sezono filmavimų pradžios ax.gif

Tiek Sklifasovskis patiko (ypač pagrindio vaidmens aktorius), kad sunku kažką kitą žiūrėt, na reiks bandyt toliau, gal užsikabinsiu ax.gif . Aplamai apie medikus viskas patinka, kitus rekomenduotus čia, irgi peržiūrėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 vasario 2016 - 18:19
QUOTE(Pina111 @ 2016 02 19, 17:15)
Sveikos, gal žinot kur galima visas serijas "Semeinyj album"pažiūrėti?
Onlin'e yra
Kinozal'e yra
YouTube'je yra
Visur yra smile.gif
Atsakyti
laba vakara, pagaliau baigiau Затмение (2016) - labai patiko 4u.gif buvo ir įtampos, ir ašarų, ir gyvenimo, ir žudynių, bet svarbu, kad pabagoj visi gavo pagal nuopelnus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2016 02 19, 14:00)

Mums be galo patiko sis serialas, iveikem visus sezonus akimirksniu. Aciu rekomendavusioms 4u.gif MB pagrindinio herojaus isvaizda asociavosi su Luciferiu biggrin.gif
user posted image

Dar patiko Дочь за отца (4 серии из 4) / 2015 /

http://kinozal.tv/de....php?id=1362054
https://www.youtube....h?v=DUn7aoh8mdQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlementinaR: 20 vasario 2016 - 01:49
QUOTE(KlementinaR @ 2016 02 20, 01:43)
Mums be galo patiko sis serialas, iveikem visus sezonus akimirksniu. Aciu rekomendavusioms  4u.gif MB pagrindinio herojaus isvaizda asociavosi su Luciferiu  biggrin.gif

Nu jo, panašumų yra. bigsmile.gif

Aš irgi laukiu labai 5 sezono.
Atsakyti
labai jau banalūs ax.gif blush2.gif
Последний ход королевы (1-4 серии из 4) (Игорь Драка) / [2016, мелодрама, детектив
ir
Ищу мужчину (1-4 серии из 4) (Павел Игнатов) / [2016, мелодрама ax.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti