Gal žinot fizrux 3 sezonas kada.
QUOTE(WyWa @ 2016 01 23, 00:58)
Gal žinot fizrux 3 sezonas kada.
"...телесериал «Физрук» 3 сезон будет выпущен на экраны согласно графику и выйдет, как и запланировано, весной 2016 года, не ранее, чем 7 марта"
"...Так почему же сценаристы решили, что Физрук 3 сезон дата выхода будет именно весной 2016.
Объяснить это очень легко. Дело в том, что на ТНТ сейчас идет большое количество премьер,
и вставить между премьерами еще и 3 сезон Физрука было бы не выгодно продюссерам ТНТ."
Испанец (1-4 серии из 4) / [2015, криминал, драма - labai patiko, geras ir įdomus filmas
laba vakara, ką kitos žiūrit?
laba vakara, ką kitos žiūrit?
QUOTE(Visgi @ 2016 01 23, 14:05)
paziurejau, grazus aktoriai, bet siaip vidutinis, o ir pabaigos ne tokios norejau...
labas
As ipusejau Спасённая любовь, uzkabino
As ipusejau Спасённая любовь, uzkabino
QUOTE(Whagati @ 2016 01 24, 12:32)
as taip pat si ziuriu, neblogas
Labas vakaras.
Pagaliau sulaukiu atostogu,pradejau ziureti Freida 2 ir- kompas uzluzo o ten visa mano didele kolekcija atsiustu filmu tai va,rytoj priduosiu taisyti,tik abejoju,kad filmai liks,nes man atrodo,kad kietasis diskas uzluzo.....
Pagaliau sulaukiu atostogu,pradejau ziureti Freida 2 ir- kompas uzluzo o ten visa mano didele kolekcija atsiustu filmu tai va,rytoj priduosiu taisyti,tik abejoju,kad filmai liks,nes man atrodo,kad kietasis diskas uzluzo.....
LABAI PATIKO, LABAI GERAS FILMAS_ir visoms, ištekėjusioms rekomenduoju pažiūrėt, kaip žmona visais įmanomais būdais bandė "sunaikinti" vyro turimą jauną meilužę ir taip išsaugoti santuoką savo...Maža kas...
Tik taip, kaip galiausiai žmona sumąstė filmo pabaigoje - nesielgčiau
"Средство от разлуки" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1413138
---
labas rytas
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1413138
---
labas rytas
QUOTE(Sim@ @ 2016 01 25, 07:46)
LABAI PATIKO, LABAI GERAS FILMAS_ir visoms, ištekėjusioms rekomenduoju pažiūrėt, kaip žmona visais įmanomais būdais bandė "sunaikinti" vyro turimą jauną meilužę ir taip išsaugoti santuoką savo...Maža kas...
ar verta tiek pastangų buvo????
nelabai patiko, nes pasirodė kažkaip neišbaigtas
QUOTE(Sim@ @ 2016 01 25, 07:46)
LABAI PATIKO, LABAI GERAS FILMAS_ir visoms, ištekėjusioms rekomenduoju pažiūrėt, kaip žmona visais įmanomais būdais bandė "sunaikinti" vyro turimą jauną meilužę ir taip išsaugoti
Aš jį šeštadienį pradėjau žiūrėti, jau taaaiiipp sunkiai jis man žiūrisi
Laba
Čia netyčia užmatytas vienos dainos vaizo klipas su Test na beremenost herojais