Mazhoras antras sezonas jau turetu buti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 01 20, 11:48)
Aš žiūrėjau . Bet irgi tik 4 sezonus radau.
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 20, 17:45)
Lyg tai pavasariui žadėjo
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 20, 17:45)
kažkaip vėluoja, vis nukelia premjerą
QUOTE(Visgi @ 2016 01 18, 16:57)
"Сын моего отца" /2016/
pasirodo šis serialas yra korėjėtieško Каин и Авель perdirbinys
kažkaip korėjėtiški serialai nesudomino
o pasirodo yra visai nieko siužetų ten
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 16, 19:55)
Позднее раскаяние-rekomenduoju!!! Vienas geriausiu kada matytu
O man va visiškai nepatiko, nuobodus pasirodė, nuo vidurio teko prasukinėti
QUOTE(Sofija7 @ 2016 01 21, 20:17)
O man va visiškai nepatiko, nuobodus pasirodė, nuo vidurio teko prasukinėti
Galvojau, kad man vienai Pasirodo, kad jau buvau mačiusi anksčiau taip prasukinėdama, tai apsišarvavau kantrybe ir išžiūrėjau sąžiningai nuo pirmos iki paskutinės serijos. Vyras pabėgo po dviejų serijų O aš sėdėjau.
Nu toks. Meksikietiškas.
Kas nervavo-tai ta Kira Jos mordą pamatydavau irgi norėjau užploti Nu kaip jie nerado geresnės aktorės tam aukos vaidmeniui?
O patiko Mila, ji man kaip Sofi Loren Tiek ekspresijos, tiek emocijos, nu 10 balų aktorei
Pažiūrėjau "Ispanec". Nepatiko Neįtikino nei aktorių vaidyba, nei detektyvo nemačiau, nei intrigos, nieko kas pritrauktų dėmesį.
Na va, mergaites, kiek zmoniu tiek skoniu.
Nezinau ka ziuret si savaitgali. Taip noretusi gero serialo.
Šiandien tikiuosi baigti Спасенная любовь (2016) - 4 serijų mini serialas, tikrai neblogas. Ir meilės ir kriminalinių įvykių ir jų tyrimo yra, bent jau man tikrai neblogas
Laba
Laba
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 22, 15:51)
Na va, mergaites, kiek zmoniu tiek skoniu.
Gal patiks Вернешься-Поговорим
laba vakara,
įdomi dokumentika_Последний день (1-14 выпуски) / 2015 / РУ / - Актеры, спортсмены, певцы, полководцы кумиры и знаменитости. Их жизнь на виду, и смерть тоже нередко бывает публичной. И все же многие невероятно волнующие моменты - последние признания, смертельные обиды, роковые шаги - как правило, остаются скрытыми от посторонних глаз. Ведущий программы «Последний день» - народный артист России Борис Щербаков, за плечами которого две сотни ролей в кино и личное знакомство со множеством самых знаменитых людей страны - открывает тайны наших кумиров и рассказывает, каким был их ПОСЛЕДНИЙ ДЕНЬ...
Жанр: Документальный, познавательный, биография
įdomi dokumentika_Последний день (1-14 выпуски) / 2015 / РУ / - Актеры, спортсмены, певцы, полководцы кумиры и знаменитости. Их жизнь на виду, и смерть тоже нередко бывает публичной. И все же многие невероятно волнующие моменты - последние признания, смертельные обиды, роковые шаги - как правило, остаются скрытыми от посторонних глаз. Ведущий программы «Последний день» - народный артист России Борис Щербаков, за плечами которого две сотни ролей в кино и личное знакомство со множеством самых знаменитых людей страны - открывает тайны наших кумиров и рассказывает, каким был их ПОСЛЕДНИЙ ДЕНЬ...
Жанр: Документальный, познавательный, биография