Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2016 01 17, 17:06)
sveikos, pažiūrėjau Избранница (1-4 серии из 4) / Обраниця / 2015 / РУ / - nieko toks ax.gif

4u.gif paziurejau ir as,man nepatiko visai.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Сын моего отца" /2016/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1411804

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 01 17, 18:57)
įpusėjau - Охотник за головами (1-12 серии из 12) (Игорь Москвитин, Сергей Малюгов) / [2015, детектив - neblogas 4u.gif

pabaigiau 4u.gif
---
laba vakara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 18 sausio 2016 - 17:23
QUOTE(Visgi @ 2016 01 11, 22:02)
"Время дочерей" /2016/

visai nieko filmukas
gal tik trumpesnis galėjo būti
dinamiškesnis tada būtu buvęs

QUOTE(Visgi @ 2016 01 18, 16:57)
"Сын моего отца" /2016/

ir vėl šeimyninės peripetijos
na žiūrėsim kokie skeletai daktarėlių šeimynos spintoje wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pažiūrėjau ir aš "Test na beremenost". Patiko, toks moteriškas filmas smile.gif
Labai stebino tam tikri kadrai, taip tikroviškai nufilmuota, tiek naujagimiai, virkštelės ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 19 sausio 2016 - 09:39
Пенелопа/ 2013- patiko, kad buvo ne tik meilės istorija, 8 serijos greitai susižiūrėjo, patiko, kad pagrindinė herojė nebuvo pilka pelytė, kovojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 01 19, 14:13)
Пенелопа/ 2013- patiko, kad buvo ne tik meilės istorija, 8 serijos greitai susižiūrėjo, patiko, kad pagrindinė herojė nebuvo pilka pelytė, kovojo ax.gif

Kaip tik mama pasakojo apie si filma,patiko jai labai per vakara visas serijas suziurejo :-) Bandysiu ir as ziureti smile.gif
Laba diena
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 01 19, 13:25)
Kaip tik mama pasakojo apie si filma,patiko jai labai per vakara visas serijas suziurejo :-) Bandysiu ir as ziureti  smile.gif
Laba diena

Tikrai geras, tiek man, tiek mano mamai. Su mama pe tv pažiūrėjom gal pusė filmos, aš baigiau per youtube žiūrėti, o mama žiūrėdama per tv filmą užmigo, tai teks jai pabagą pažiūrėti, nes nepasakosiu, tegul pati pamato biggrin.gif
Laba.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Коготь из Мавритании" /2016/
http://kinozal.tv/de....php?id=1412018

user posted image
Atsakyti
Ar kas žiūrėjot serialą Закрытая школа? Aš baigiu žiūrėti pirmą sezoną. Ir galvoju ar toliau žiūrėti kitus sezonus, ar padaryti pertrauką. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 01 20, 11:31)
Ar kas žiūrėjot serialą Закрытая школа? Aš baigiu žiūrėti pirmą sezoną. Ir galvoju ar toliau žiūrėti kitus sezonus, ar padaryti pertrauką. g.gif

Pirmas sezonas man labai patiko thumbup.gif Antras sezonas jau buvo istemptas, bet dar pakenciamas. Nu jau trecias sezonas-is viso pievu pieva doh.gif Neisivaizduoju, kas istempia iki 7 sezono g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 01 20, 10:46)
Pirmas sezonas man labai patiko thumbup.gif Antras sezonas jau buvo istemptas, bet dar pakenciamas. Nu jau trecias sezonas-is viso pievu pieva doh.gif Neisivaizduoju, kas istempia iki 7 sezono g.gif

Net 7 sezonai yra? mastau.gif
Aš vienur randu 4, kitur 5.
Atsakyti