Vakar baigiau žiūrėti Между нами, девочками.
Labai patiko. Geri aktoriai, gera režisūra.
Pasirodo seniau esu mačius to paties režisieriaus kitą serialą Ищу жену с ребенком.
Irgi labai gera komedija, vietomis kikenau kad net pilvas skaudėjo.
QUOTE(kami_ @ 2016 01 08, 16:46)
Nesiziuri nuobodus, bandysiu kitus jusu rekomenduotus
O jus maciusios "Banditskij Peterburg"? As tik II dali maciusi "Advokat" nusrendziau dabar likusias paziuret. Nesiziuri man po Test na beremenost kiti med serialai ,anas pernelyg geras
QUOTE(daibava @ 2016 01 09, 10:40)
pradejau ziureti, mano Makarskis vaidina, bet kol kas tik 2 serijas radau, hmmm, reiks laukti
tai kad nuorodoj visos isskyrus 3-4 , o komentaruose raso, kad jose nieko gero as ir parsisiunciau ka tik. dar neziurejom
QUOTE(amirrr @ 2016 01 09, 18:56)
pradejau ziureti, mano Makarskis vaidina, bet kol kas tik 2 serijas radau, hmmm, reiks laukti
pažiūrėjau visas ir be 3-4 serijų
nei kiek netrūko jų
tik labia suveltas tas serialas
QUOTE(Nanita @ 2016 01 06, 10:59)
Sveikos,
Buvome kine su vyru,ziurejome Samij lutsij den patiko labai,gyvenimiskas filmas,reali istorija,kuri galejo ivykti bet kokiam Rusijos kaime....
Buvome kine su vyru,ziurejome Samij lutsij den patiko labai,gyvenimiskas filmas,reali istorija,kuri galejo ivykti bet kokiam Rusijos kaime....
bandziau surasti Samij lutsij den ir radau tik treileri, matyt laukti reikia dar kol ides, nes naujas.
Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2016 01 09, 19:44)
pažiūrėjau visas ir be 3-4 serijų
nei kiek netrūko jų
nei kiek netrūko jų
galvoju, daibava, dabar po tavo ivertinimo, kad "labai suveltas" ar verta ziureti . Bendrai tai kaimiskus labai megstu kur daug vasaros ir gamtos (ypac ziemos laiku gerai "sueina").
QUOTE(saulyte525 @ 2016 01 09, 20:56)
galvoju, daibava, dabar po tavo ivertinimo, kad "labai suveltas" ar verta ziureti . Bendrai tai kaimiskus labai megstu kur daug vasaros ir gamtos (ypac ziemos laiku gerai "sueina").
jei kaimiška tematika artima gali žiūrėti,
nes visas kaimo koloritas ten tikrai yra
man gal buvo visko per dag sudėta
romantiška linija, kriminalas, šeimyninė drama,
įvairiausi pavdai bei tarpusavio rtintys
kol kas nieko nežiūriu, nes V namie, tai kažkaip nesigauna...gult lovon ir filmus žiūrėt
labas rytas
labas rytas
vyras su vaikais išvažiavęs ant kalnų buvo, tai pažiūrėjau_Находка (Виктор Демент) / [2015, драма - nieko toks