Sveikos,
Buvome kine su vyru,ziurejome Samij lutsij den patiko labai,gyvenimiskas filmas,reali istorija,kuri galejo ivykti bet kokiam Rusijos kaime.Grazus,charizmatiska aktoriai,vien Nagijevas ka reiskia O dainu kiek geru senu ir nauju,dainavo visa kino sale Rekomenduoju,jei suprantate rusiska humora
Kas nervavo,tai ta begiojanti kamera,filmuota taip pat kaim filme Gorko
Sunkių filmų žiūrėjimo metas
Patiko, bet pabaiga su jaukė viską. Kaip blondinei nedašuto - buvo taip ar ar tik galėjo būt???
Patiko, bet labai jau "gruzovas"
šitas šiaip sau, tiesiog snukiadaužis ir šiek tiek jausmų, kurie veda į niekur...
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 19, 10:58)
Vakar paziurejau sita, idomus filmas, vercia pamastyti, stiprus emocinis kruvis. Tik pabaiga nepatiko - per daug holivudine, man butu uzteke iki tos vietos, kur jis sako, kad duotu paskutini kadra. Viskas, galejo tuo ir baigtis.
Patiko, bet pabaiga su jaukė viską. Kaip blondinei nedašuto - buvo taip ar ar tik galėjo būt???
QUOTE(Sim@ @ 2015 12 20, 09:13)
Саранча / [2015, триллер, криминал, эротика - filmas :
Patiko, bet labai jau "gruzovas"
QUOTE(Sim@ @ 2015 12 20, 14:47)
Восьмерка/ [2014, драма, криминал
šitas šiaip sau, tiesiog snukiadaužis ir šiek tiek jausmų, kurie veda į niekur...
Sveikos,
O as dingau, nes ziuriu "Test na beremenost" belekaip geras, gal dar geresnis, nei Lyst ozydanyje, liko dvi serijos, nezinau ka reiks veikt
O as dingau, nes ziuriu "Test na beremenost" belekaip geras, gal dar geresnis, nei Lyst ozydanyje, liko dvi serijos, nezinau ka reiks veikt
QUOTE(Visgi @ 2015 12 20, 11:08)
Žiūrėjau šitą. Nepatiko.
QUOTE(Nanita @ 2016 01 06, 10:59)
Sveikos,
Buvome kine su vyru,ziurejome Samij lutsij den patiko labai,gyvenimiskas filmas,reali istorija,kuri galejo ivykti bet kokiam Rusijos kaime.Grazus,charizmatiska aktoriai,vien Nagijevas ka reiskia O dainu kiek geru senu ir nauju,dainavo visa kino sale Rekomenduoju,jei suprantate rusiska humora
Tai gi ir pagrindine heroje irgi ta pati kaip Gorko,jei neklystu
Kas gali parekomenduoti serialu apie medikus ?
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 08, 15:26)
Man irgi tas aktualu
O Общая терапия 1,2 jau turbūt matytas?
QUOTE(kami_ @ 2016 01 08, 16:46)
nea nea, maciau tik Lyst ozydanyje ir test na beremenost bandysiu ziureti
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 08, 16:26)
aš nesu didelė tokio turinio filmų mėgėja,
bet Практика patiko
ir kito sezono tikėjausi, bet matyt nebus
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 08, 17:26)
man labiausiai patikęs ir laukiu nesulaukiu 5 sezono, tai Склифосовский dar Женский доктор
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 02, 14:32)
Сериал Банды онлайн
Kas ne dramu megejas rekomenduoju. Pati dabar ziuriu, labai patinka, grazus aktoriai, pagrindine heroje mano mylimiausia aktore. Meiles trikampis, aplinkybes susiklosto, kad vienas draugas tampa banditas kitas policininkas. Tesinio dar nezinau
http://seasonvar.ru/...0092-Bandy.html
Kas ne dramu megejas rekomenduoju. Pati dabar ziuriu, labai patinka, grazus aktoriai, pagrindine heroje mano mylimiausia aktore. Meiles trikampis, aplinkybes susiklosto, kad vienas draugas tampa banditas kitas policininkas. Tesinio dar nezinau
http://seasonvar.ru/...0092-Bandy.html
žiauriai geras ačiū gal dar kas užtikot tokio pobūdžio?
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 08, 15:26)
Man labiausiai apie medikus patikęs Склифосовский.
Neseniai peržiūrėjau nuo pat pradžių, visus 4 sezonus.
My Webpage