Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVI Tema)

Man labai patiko Test na beremenost 4u.gif
Atsakyti
Ir aš pažiūrėjau "On drakon", labai gražiai pastatytas filmas ir toks smagus žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 12 27, 14:05)
"Муж по вызову" /2015/

Kątik pažiūrėjau, gera komedija, net nepatogu buvo taip žvengt darbe thumbup.gif
Sveikos naujuos metuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 12 27, 23:27)
"Избранница (Обраниця)" /2015/

nežinau gal ko nesupratau, tačiau
kodėl Ala ir Igoris vienmečiai g.gif g.gif g.gif
jei generolas buvo Elei neištikimas, kai buvo dar jos vyras,
o Alos tėvas yra dailininkas (vaidina Vernikas)
nesusieina galai
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 01 04, 13:35)
Kątik pažiūrėjau, gera komedija, net nepatogu buvo taip žvengt darbe        thumbup.gif
Sveikos naujuos metuos       4u.gif

Gal kad darbe nono.gif ziurejai? biggrin.gif O man ji nebuvo juokinga, net nuobodoka. Gaila Drozdo, toks geras aktorius, o toks silpnas vaidmuo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 04 sausio 2016 - 20:18
QUOTE(Visgi @ 2016 01 01, 21:29)
Сегодняшняя премьера

"Новогоднее счастье" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1407137

user posted image

4u.gif sveikutes,is kur galima si filma atsisiusti,rustracker nera jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 01 04, 20:17)
Gal kad darbe nono.gif  ziurejai? biggrin.gif O man ji nebuvo juokinga, net nuobodoka.

Gal mirksiukas.gif Aišku, kad filmukas banalus, bet po švenčių man buvo pats tas.
Vakar dar pažiūrėjau "Kamunalka". Po to pagalvojau, kad atsitiktinai peržiūrėjau vieną dieną du filmus su ta pačia aktore. g.gif Žinokit po tokio filmo tokia turtinga sau pasirodžiau, nes gyvent tokiom sąlygom tai eina sau unsure.gif Gal skamba egoistiškai, bet nenorėčiau su niekuo dalintis virtuve, vonia ir juolab WC cool.gif

QUOTE(liepa27 @ 2016 01 04, 23:24)
4u.gif sveikutes,is kur galima si filma atsisiusti,rustracker nera jo g.gif

taigi įdėta kinozal'o nuoroda.

Atsakyti
Pradejom vakar ziureti Мушкетеры Екатерины
http://www.seasonvar...y-1-season.html
Pagal padarymo metus jau kaip ir senas-2007, ale man nematytas. Arba neseniai ikele, arba rode ji seniai, bet dabar sukure II sezona ir pries rodant norejo priminti, apie ka buvo. Kito paaiskinimo nerandu.
Principas kaip "Razvecitsy": Jekaterina II uzeme sosta, rumuose rengiami samokslai, tad jos patiketinis is 4 merginu, pasizyminciu drasa, vikrumu, issilavinima sukure freilinas-asmens sargybinius. Jos apmokytos visokiu karo menu subtilybiu, kaip ir chemijos pagrindu(skoniu isskirti is maisto ar gerimo nuodus, pvz). Jos sukasi rumuose kaip graziosios freilinos arti imperatorienes, tuo paciu ja saugodamos ir gindamos.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 01 05, 09:31)
Gal    mirksiukas.gif    Aišku, kad filmukas banalus, bet po švenčių man buvo pats tas.
Vakar dar pažiūrėjau "Kamunalka". Po to pagalvojau, kad atsitiktinai peržiūrėjau vieną dieną du filmus su ta pačia aktore.  g.gif      Žinokit po tokio filmo tokia turtinga sau pasirodžiau, nes gyvent tokiom sąlygom tai eina sau      unsure.gif    Gal skamba egoistiškai, bet nenorėčiau su niekuo dalintis virtuve, vonia ir juolab WC      cool.gif
taigi įdėta kinozal'o nuoroda.

4u.gif taip maciau ta nuoroda,tiesiog ten net prisiregistravus nesu,viska is rustracker pumuoju biggrin.gif
Atsakyti
Dekui, Visgi , uz "Novogodniejie scastjie" - "zacienim" biggrin.gif abu megstami mano aktoriai thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

su Naujais visas temos nares 4u.gif
As jau kelinta vakara per THT ziuriu "Розыск 3"

user posted image

http://kinozal.tv/de....php?id=1407324

Toks gal ir eilinis kriminalinis detektyvas, bet kazkokio savo zavesio turi. Tai kaip "mazvaike" laukiu kiekvienio vakaro per THT biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
detektyvų mėgėjoms labai siūlau pažiūrėti serialą Метод. Atkreipiu dėmesį, kad kai kurios serijos sunkios psichologiškai, bet stiprių nervų žiūrovams tikrai rekomenduoju, puiki vaidyba, neįprasti tyrimo metodai.
metod
Atsakyti