Man labai patiko Test na beremenost
Ir aš pažiūrėjau "On drakon", labai gražiai pastatytas filmas ir toks smagus žiūrėti.
QUOTE(Visgi @ 2015 12 27, 14:05)
"Муж по вызову" /2015/
Kątik pažiūrėjau, gera komedija, net nepatogu buvo taip žvengt darbe
Sveikos naujuos metuos
QUOTE(Visgi @ 2015 12 27, 23:27)
"Избранница (Обраниця)" /2015/
nežinau gal ko nesupratau, tačiau
kodėl Ala ir Igoris vienmečiai
jei generolas buvo Elei neištikimas, kai buvo dar jos vyras,
o Alos tėvas yra dailininkas (vaidina Vernikas)
nesusieina galai
QUOTE(vikaliu @ 2016 01 04, 13:35)
Kątik pažiūrėjau, gera komedija, net nepatogu buvo taip žvengt darbe
Sveikos naujuos metuos
Sveikos naujuos metuos
Gal kad darbe ziurejai? O man ji nebuvo juokinga, net nuobodoka. Gaila Drozdo, toks geras aktorius, o toks silpnas vaidmuo
QUOTE(Visgi @ 2016 01 01, 21:29)
sveikutes,is kur galima si filma atsisiusti,rustracker nera jo
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 01 04, 20:17)
Gal kad darbe ziurejai? O man ji nebuvo juokinga, net nuobodoka.
Gal Aišku, kad filmukas banalus, bet po švenčių man buvo pats tas.
Vakar dar pažiūrėjau "Kamunalka". Po to pagalvojau, kad atsitiktinai peržiūrėjau vieną dieną du filmus su ta pačia aktore. Žinokit po tokio filmo tokia turtinga sau pasirodžiau, nes gyvent tokiom sąlygom tai eina sau Gal skamba egoistiškai, bet nenorėčiau su niekuo dalintis virtuve, vonia ir juolab WC
QUOTE(liepa27 @ 2016 01 04, 23:24)
sveikutes,is kur galima si filma atsisiusti,rustracker nera jo
taigi įdėta kinozal'o nuoroda.
Pradejom vakar ziureti Мушкетеры Екатерины
http://www.seasonvar...y-1-season.html
Pagal padarymo metus jau kaip ir senas-2007, ale man nematytas. Arba neseniai ikele, arba rode ji seniai, bet dabar sukure II sezona ir pries rodant norejo priminti, apie ka buvo. Kito paaiskinimo nerandu.
Principas kaip "Razvecitsy": Jekaterina II uzeme sosta, rumuose rengiami samokslai, tad jos patiketinis is 4 merginu, pasizyminciu drasa, vikrumu, issilavinima sukure freilinas-asmens sargybinius. Jos apmokytos visokiu karo menu subtilybiu, kaip ir chemijos pagrindu(skoniu isskirti is maisto ar gerimo nuodus, pvz). Jos sukasi rumuose kaip graziosios freilinos arti imperatorienes, tuo paciu ja saugodamos ir gindamos.
http://www.seasonvar...y-1-season.html
Pagal padarymo metus jau kaip ir senas-2007, ale man nematytas. Arba neseniai ikele, arba rode ji seniai, bet dabar sukure II sezona ir pries rodant norejo priminti, apie ka buvo. Kito paaiskinimo nerandu.
Principas kaip "Razvecitsy": Jekaterina II uzeme sosta, rumuose rengiami samokslai, tad jos patiketinis is 4 merginu, pasizyminciu drasa, vikrumu, issilavinima sukure freilinas-asmens sargybinius. Jos apmokytos visokiu karo menu subtilybiu, kaip ir chemijos pagrindu(skoniu isskirti is maisto ar gerimo nuodus, pvz). Jos sukasi rumuose kaip graziosios freilinos arti imperatorienes, tuo paciu ja saugodamos ir gindamos.
QUOTE(vikaliu @ 2016 01 05, 09:31)
Gal Aišku, kad filmukas banalus, bet po švenčių man buvo pats tas.
Vakar dar pažiūrėjau "Kamunalka". Po to pagalvojau, kad atsitiktinai peržiūrėjau vieną dieną du filmus su ta pačia aktore. Žinokit po tokio filmo tokia turtinga sau pasirodžiau, nes gyvent tokiom sąlygom tai eina sau Gal skamba egoistiškai, bet nenorėčiau su niekuo dalintis virtuve, vonia ir juolab WC
taip maciau ta nuoroda,tiesiog ten net prisiregistravus nesu,viska is rustracker pumuoju
Dekui, Visgi , uz "Novogodniejie scastjie" - "zacienim" abu megstami mano aktoriai
Laba,
su Naujais visas temos nares
As jau kelinta vakara per THT ziuriu "Розыск 3"
http://kinozal.tv/de....php?id=1407324
Toks gal ir eilinis kriminalinis detektyvas, bet kazkokio savo zavesio turi. Tai kaip "mazvaike" laukiu kiekvienio vakaro per THT
su Naujais visas temos nares
As jau kelinta vakara per THT ziuriu "Розыск 3"
http://kinozal.tv/de....php?id=1407324
Toks gal ir eilinis kriminalinis detektyvas, bet kazkokio savo zavesio turi. Tai kaip "mazvaike" laukiu kiekvienio vakaro per THT