Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2015 12 17, 13:03)
realu kur lt toki lego gauti pigiau ??? doh.gif  doh.gif  doh.gif
http://www.1a.lt/vai..._core_set_45544

LT? Nea. Pigiausiai mačiau mytoyse ir argos kai buvo akcija 3 už 2 kainą, tuomet buvo apie 250eur. kaina.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 17, 14:21)
LT? Nea. Pigiausiai mačiau mytoyse ir argos kai buvo akcija 3 už 2 kainą, tuomet buvo apie 250eur. kaina.

aciu smile.gif is usa niekaip negausiu dovanos brangiausiam,tai atsiuntė šįį lego kainuojantį simtą kartų daugiau nei prieš tai užsakyta dovana biggrin.gif
bet kazkaip ranka nekyla tiek mokėti smile.gif palauksim kitų metų smile.gif
Atsakyti
Merginos, kuriai buvo, kad worldofsweets reikėjo važiuoti pačioms pasiimti? Gavote pranešimą į paštą? Turėjote paimti iš savo pašto skyriaus, ar važiuoti į LPexpress paskirstymo punktą?

Pagal sekimo nuorodą matau, kad mano siuntinys jau 2 dienos Vilniuje ir rašoma, kad nepavyko pristatyti. Ot tinginiai, matyt šį kartą patingėjo aukštyn nešti. Bijau, kad reiks pačiai važiuoti, ieškoti, vežti ir po to į 5a 30kg nešti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 12 17, 13:54)
Kvepalupasaulis patikima kontora? Radau zymiai pigiau nei visur kitur,tad kyla abejoniu is kur nisiniai 100ml tik 40eur

Patikima
Atsakyti
Sveiki. Gal kas uzsakines is amazon.co.uk Vilniuje? Mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu perleisti koduka mytoys batams ir rubams? blush2.gif ax.gif Zadu daryti uzsakyma blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elituke @ 2015 12 17, 14:54)
Sveiki. Gal kas uzsakines is amazon.co.uk Vilniuje? Mielai prisijungciau  4u.gif

Aš irgi Vilniuje prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Ar jums yra tekę pastebėt prekes už 1 eur per laimingas valandas pigu.lt? Perkrovinėju puslapį kas minutę, nieko nepasimato biggrin.gif . O gal kažkaip kitaip ieškot reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 12 17, 13:54)
Kvepalupasaulis patikima kontora? Radau zymiai pigiau nei visur kitur,tad kyla abejoniu is kur nisiniai 100ml tik 40eur

Kokie kvepalai? g.gif
As irgi nisinius esu pirkus, bet brangesni, lekiau tikrini su CdC, bet, gi nisiniu nepadirbineja g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra kas galėtų parsiųsti vieną prekę iš Vokietijos?,

Noriu vieno palto iš HM, kurio niekur nerandu pirkti, apart Vokietijos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 17, 14:34)
Ar jums yra tekę pastebėt prekes už 1 eur per laimingas valandas pigu.lt? Perkrovinėju puslapį kas minutę, nieko nepasimato biggrin.gif . O gal kažkaip kitaip ieškot reikia g.gif

Aš irgi nieko neradau, neįsivaizduoju kaip ieškoti. g.gif
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti prie http://www.riverisland.com/ ir pasidalint siuntima 8P? Vyrui labai reikia batu smile.gif jei kam aktualu rasykit i elitik84@gmail.com
Atsakyti