Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dives @ 2015 12 17, 08:28)
Labas rytas, ar Jums nera taip, kad registruojant siunta tarp mergaiciu, sistema koda sugeneruoja, o i pasta neatsiuncia, skambinau i tarnyba-jie nieko nezino...

Vakar užregistravau 3 siuntinius, man taip pat nė vieno kodo į paštą neatsiuntė. Šiandien vistiek visus 3 sėkmingai išsiunčiau, turėtų ir Jums būti viskas gerai.

QUOTE(jovivita @ 2015 12 17, 09:15)
Tai kad prie visų prekių buvo parašyta, kad atsiėmimas jau kitą dieną, o čia jau visa savaitę tylu  doh.gif galvojau švenčių metas pora dienų gali vėluot, bet ne savaitę. Eisiu kelt bangas  biggrin.gif

Prie visų prekių buvo parašyta, kad yra sandėlyje? Man panašiai buvo, vieną prekę pražiūrėjau, tai užlaikė visą siuntinį, kol tą prekę atveš. Skambinkite ir prašykite, kad išskaidytų dalimis - tai kas yra, kad iškart ir išsiųstu, o ko neliko sandėlyje, išsiųs kai atsiras.
Atsakyti
o kaune gal kas dar perkat is amazon? as ir basutem susigundziau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 17, 10:34)
Panos, gal žinot kur Kalvarijų 5 paštą perkėlė? Išpylė tą gyvsidabrį tai uždarė paštą. Kur siuntinį pasiimt? biggrin.gif
Papildyta:

Aš esu 178 cm ūgio. Mano perkamų kelnių inseam'as minimum 32" arba 34". Vidinė siūlė man turi būt 80-84 cm

bigsmile.gif as 168 tai man kaip ir gerai ane ?

cia kas ? 31"/79cm suprantu vidine siule blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 17, 10:41)
Vakar užregistravau 3 siuntinius, man taip pat nė vieno kodo į paštą neatsiuntė. Šiandien vistiek visus 3 sėkmingai išsiunčiau, turėtų ir Jums būti viskas gerai.
Prie visų prekių buvo parašyta, kad yra sandėlyje? Man panašiai buvo, vieną prekę pražiūrėjau, tai užlaikė visą siuntinį, kol tą prekę atveš. Skambinkite ir prašykite, kad išskaidytų dalimis - tai kas yra, kad iškart ir išsiųstu, o ko neliko sandėlyje, išsiųs kai atsiras.

Buvo visos prekės sandėlyje, pasiskambinau tai sutvarkė, po pietų važiuosiu pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 17, 10:42)
bigsmile.gif as 168 tai man kaip ir gerai ane ?

cia kas ? 31"/79cm suprantu vidine siule  blush2.gif

to tak pani to tak mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=JMD,2015 12 17, 11:34]
Panos, gal žinot kur Kalvarijų 5 paštą perkėlė? Išpylė tą gyvsidabrį tai uždarė paštą. Kur siuntinį pasiimt? biggrin.gif

Artimiausias, turbūt, Panoramoje arba Centrinis Gedimino pr.:

Vilniaus 4-asis paštas (PC "Panorama")
Saltoniškių g. 9, 08001 Vilnius, Vilniaus m. sav.
Tel.8 700 55 400

Vilniaus 5-asis paštas
Kalvarijų g. 29, 09020 Vilnius, Vilniaus m. sav.
Pastaba: Uždarytas iki 2016-01-01. Kviečiame gyventojus pašto ir kitas paslaugas įsigyti artimiausiame pašte. Pašto siuntų pristatymas ir išdavimas, kurios gautos nuo gruodžio 9 dienos, pensijų, šalpų, pašalpų išmokėjimas bus vykdomas iš Vilniaus centrinio pašto.
Tel.8 700 55 400
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 17 gruodžio 2015 - 10:24
QUOTE(dives @ 2015 12 17, 08:28)
Labas rytas, ar Jums nera taip, kad registruojant siunta tarp mergaiciu, sistema koda sugeneruoja, o i pasta neatsiuncia, skambinau i tarnyba-jie nieko nezino...

man taip vakar buvo (nors anksčiau atsiųsdavo), bet siuntinius išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
gal kas nori pasidalinti greitajį siuntimą amazon.co.uk i LT
raso 2-4 dienos.

£9 per delivery + £2.40 per kg

Vilnius
Atsakyti
turiu 20% MyToys koduką, galioja drabužiams ir batams, minimali suma 39€, maksimali 500€, iki 12.24 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 17, 07:41)
SM originalių kvepalų išparduotuvėj
kvepalusala
kvepalupasaulis
originaluskvepalai
pigu.lt
ir begalė kitų smile.gif

Kvepalupasaulis patikima kontora? Radau zymiai pigiau nei visur kitur,tad kyla abejoniu is kur nisiniai 100ml tik 40eur
Atsakyti
realu kur lt toki lego gauti pigiau ??? doh.gif doh.gif doh.gif
http://www.1a.lt/vai..._core_set_45544
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 12 17, 14:03)
realu kur lt toki lego gauti pigiau ??? doh.gif  doh.gif  doh.gif
http://www.1a.lt/vai..._core_set_45544

KO gero nerealu. Aš pati su tokiais dirbu. Prieš metus per projektą 350€ mokėjo. Kiek ieškojo pigiau tik amazone Amerikoj man rodos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazmona: 17 gruodžio 2015 - 13:12