Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(triDuDu @ 2015 12 17, 09:39)
as visuomet uzsirasau, kai sugeneruoja, i pasta niekada nelendu ziureti

suprantama, jei viskas tvarkoje, bet čia kazkas ne taip, nes visad ateina i pasta patvirtinimas, man rodos, viena syki jau taip yra pasitaike, tada kaip ir Jus kazkaip nesureiksmindavau ar ten nuejo i pasta ar ne, nusirasydavau...ir negalejau su tuo kodu issiust

as net nebezinau kur kreitis dabar g.gif

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 12 17, 09:42)
suprantama, jei viskas tvarkoje, bet čia kazkas ne taip, nes visad ateina i pasta patvirtinimas, man rodos, viena syki jau taip yra pasitaike, tada kaip ir Jus kazkaip nesureiksmindavau ar ten nuejo i pasta ar ne, nusirasydavau...ir negalejau su tuo kodu issiust

as net nebezinau kur kreitis dabar g.gif

man taip vakar buvo, bet siuntinys issisiunte
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 12 17, 09:44)
man taip vakar buvo, bet siuntinys issisiunte

tai gerai, aciu, man taip viena syki yra buve kazkada anksciau, tai neissisiunte...bandysiu
Atsakyti
Gal kas turit tokią rankinę? g.gif kaip nešiojasi? Ar gyvai gražiai atrodo?http://mobile.yoox.com/lt/45273547VK/item#cod10=45273547VK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 17 gruodžio 2015 - 08:49
QUOTE(wicked @ 2015 12 17, 10:18)
bandykit Mažylis, Jūra

Mažylis tikrai veikia,ka tik sekmingai apsipirkau thumbup.gif

Merginos,kaip sekas sulaukti Mytoys? g.gif Uzsisakiau gruodzio 7, issiunte 12, tyla...pradedu nerimaut unsure.gif
Atsakyti
O ar greit PIGU.lt išsiunčia užsakymus? Užsakiau jau prieš savaitę, o būsena vis dar ta pati, nors visos prekės buvo sandėly ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 12 17, 11:07)
O ar greit PIGU.lt išsiunčia užsakymus? Užsakiau jau prieš savaitę, o būsena vis dar ta pati, nors visos prekės buvo sandėly ir t.t.  verysad.gif

Tai prie kiekvienos prekes raso jos pristatymo termina i namus arba atsiimant biure g.gif as tai kelsiu vaju,jei gruodzio 23 man neatiduos biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad prie visų prekių buvo parašyta, kad atsiėmimas jau kitą dieną, o čia jau visa savaitę tylu doh.gif galvojau švenčių metas pora dienų gali vėluot, bet ne savaitę. Eisiu kelt bangas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, gal kas Vilniuje žadate amazon.uk užsakinėti? smile.gif
Atsakyti
Nugu zinoves sis dydis labai aukstom ? blush2.gif reik blizgiu kelniu baigiu uzsimusti doh.gif biggrin.gif
Long sizes 8L - 22L to fit inside leg 31"/79cm.
X-long g.gif
Atsakyti
Panos, gal žinot kur Kalvarijų 5 paštą perkėlė? Išpylė tą gyvsidabrį tai uždarė paštą. Kur siuntinį pasiimt? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 17, 10:31)
Nugu zinoves sis dydis labai aukstom ?  blush2.gif  reik blizgiu kelniu baigiu uzsimusti  doh.gif  biggrin.gif
Long sizes 8L - 22L to fit inside leg 31"/79cm.
X-long  g.gif

Aš esu 178 cm ūgio. Mano perkamų kelnių inseam'as minimum 32" arba 34". Vidinė siūlė man turi būt 80-84 cm
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 12 17, 10:15)
Tai kad prie visų prekių buvo parašyta, kad atsiėmimas jau kitą dieną, o čia jau visa savaitę tylu  doh.gif galvojau švenčių metas pora dienų gali vėluot, bet ne savaitę. Eisiu kelt bangas  biggrin.gif

vakar pirkau Pigu.lt su atsiemimu pastomate, ir jau vakar parase kad perduota pastomatui, atsiimti reiks uz 1-2 dienu rolleyes.gif o praeita savaite pirkau, turejo buti rytoj pastomate, bet parase zinute, kad viena preke pastrigo ir bus tik kita savaite, ir kompensacija atsiunte 3 e i saskaita uz nepatogumus rolleyes.gif siaip jie labai kontaktuoja, keista kad pas jus tyli 4u.gif
Atsakyti