Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linxmute @ 2015 12 26, 17:15)
Sveikos, su šventėmis  4u.gif

Gal galite paprotinti apie išmanųjį plastiliną. Nieko nesuprantu... be to, kad atšoka kaip kamuoliukas, visiškai nieko kitaip nei paprastas? Aprašytas buvo gražiai: nubėga nuo stalo kaip vanduo, trinktelėjus plaktuku subyra, plyšta kaip popierius. Bet nieko mums su vaikais nesigauna  doh.gif ką mes darome ne taip?

nubega jis labai ilgai laukti reikia, jei letai tempiat ji tai jauciasi, kad jis toks tįsta, o plėšyti reikia staigiais judesiais traukiant i priešingas puses, na čia trumpai, youtube vaizdziau tikriausiai smile.gif mūsų kinietiškas magnetinis.
Atsakyti
Pigu.lt nuolaidos kodas MAZYLIS jau negalioja?
Nes man raso,kad jau panaudotas,nors dar nenaudojau :-(
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2015 12 26, 19:15)
Pigu.lt nuolaidos kodas MAZYLIS jau negalioja?
Nes man raso,kad jau panaudotas,nors dar nenaudojau :-(

gali būti, kad nebegalioja - bandykit JŪRA, duoda 5€ nuolaidą 4u.gif
Atsakyti
Nu dviracius pirkom, kompus pirkom, net motocikla pirkom - bet KUR ir KAIP gauti sita reikala pigiau, kai juose nieko neismanau - cia sunui uzreikejo kaledoms gautus pinigeliu sileist doh.gif Gal kas pagelbes? Pvz kokia Viktorija blush2.gif
http://www.amazon.co...S/dp/B016KBVBCS
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 26, 19:29)
sitas modelis labai nemazas... Tad pirmoke turi but gana tvirta, auksta blush2.gif

Mano pana auksta, bet kudute, o kada prasideda ispardavimai amazon pardese?
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 26, 19:28)
Mano pana auksta, bet kudute, o kada prasideda ispardavimai amazon pardese?

nzn - kazkaip amazonus dazniausiai tikrindavau iki kaledu - veliau reikalu nebebudavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Su šventėmis! smile.gif

Šiandien GAP.EU 25% nuolaida sale prekėms.
Gal kas norėtų prisijungt iki nemokamo siuntimo? 4u.gif (trūksta 24€)
Rašykit tiesiai į eglynas@gmail.com (Vilnius, bet galiu ir persiųst wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 26, 20:34)
nzn - kazkaip amazonus dazniausiai tikrindavau iki kaledu - veliau reikalu nebebudavo  lotuliukas.gif

O tai ispardavimai po nauju prasideda ar jau buvo iki ?
Atsakyti
labas mergaites, gal kas netycia renka kompanija pirkti is fragrancedirect.co.uk?
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 26, 19:57)
O tai  ispardavimai po nauju prasideda ar jau buvo iki ?

Tai kad amazonai nėra parde, tai kaip turgus... Tad kaži kiek ten būna parduotuviniu atrakciju
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2015 12 26, 11:50)
Užsakinėasiu iš ETAM.com
ieškau kas norėtų prisijungti ir pasidalinti 9eur siuntimą iki UK. paskui siųsiu per tukį.
Kodukas ventesprivees
kelnaitėm ir liemenėlėm -50%. kitom -40%. bet ar viskam nežinau. reikia tikrinti  smile.gif
saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius  4u.gif

kur koda reikia suvesti?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 26, 21:11)
Tai kad amazonai nėra parde, tai kaip turgus... Tad kaži kiek ten būna parduotuviniu atrakciju

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti