Su šventėm
sakykit prašau iš lookfantastic pirkta gruodžio 7d ir dar negauta..ar jau nerimaut? siunta neregistruota, vertė 40svarų, ar prapuola siuntos iš ten ir kaip su pinigų grąžinimu?
Užsakinėasiu iš ETAM.com
ieškau kas norėtų prisijungti ir pasidalinti 9eur siuntimą iki UK. paskui siųsiu per tukį.
Kodukas ventesprivees
kelnaitėm ir liemenėlėm -50%. kitom -40%. bet ar viskam nežinau. reikia tikrinti
saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius
ieškau kas norėtų prisijungti ir pasidalinti 9eur siuntimą iki UK. paskui siųsiu per tukį.
Kodukas ventesprivees
kelnaitėm ir liemenėlėm -50%. kitom -40%. bet ar viskam nežinau. reikia tikrinti
Vilnius
o kaip su shoes-world.de parduotuve, ar aš gerai suprantu siuntimas 9 eur? Į namus kurjeris pristato?
Ačiū
Ačiū
QUOTE(Naira @ 2015 12 26, 13:35)
o kaip su shoes-world.de parduotuve, ar aš gerai suprantu siuntimas 9 eur? Į namus kurjeris pristato?
Ačiū
Ačiū
Man į namus nepristatė, važiavau į LP Express Š.Miestelyje. Prie siuntimo išlaidų dar prisideda PVM 19 proc. ir 3proc. už mokėjimą kortele arba Pay Pal.
QUOTE(Lux @ 2015 12 26, 13:51)
Man į namus nepristatė, važiavau į LP Express Š.Miestelyje. Prie siuntimo išlaidų dar prisideda PVM 19 proc. ir 3proc. už mokėjimą kortele arba Pay Pal.
Dėkui labai o jeigu aš ne Vilniuj gyvenu, bet yra LP Expres gal pristatytų. Man dar geriau, kad ne į namus .
o prie kiekvienos batų poros prideda 19 proc? ir tada prie siuntimo 19 proc? taip supratau? tai nieko čia baisaus lyg...
ir po to prie visko dar 3 proc?
Ačiū
QUOTE(Naira @ 2015 12 26, 14:12)
Dėkui labai o jeigu aš ne Vilniuj gyvenu, bet yra LP Expres gal pristatytų. Man dar geriau, kad ne į namus .
o prie kiekvienos batų poros prideda 19 proc? ir tada prie siuntimo 19 proc? taip supratau? tai nieko čia baisaus lyg...
Ačiū
Ačiū
dėl kitų miestų nežinau. 19 proc. nuo bendros pirkinių sumos be siuntimo, 3 proc. irgi nuo bendros pirkinių sumos be siuntimo.
QUOTE(Lux @ 2015 12 26, 14:24)
dėl kitų miestų nežinau. 19 proc. nuo bendros pirkinių sumos be siuntimo, 3 proc. irgi nuo bendros pirkinių sumos be siuntimo.
Ačiū
Sveikos, gal galite priminti kur fotoknygas ir nuotraukas darote? Pamenu, kad lyg UK? Neatkapstau adreso
QUOTE(elzeda @ 2015 12 26, 14:00)
Sveikos, gal galite priminti kur fotoknygas ir nuotraukas darote? Pamenu, kad lyg UK? Neatkapstau adreso
blurb
mergaites gal kuri turit membershop koduka?
QUOTE(Loram @ 2015 12 26, 16:01)
blurb
Dėkui O sakykit, kooperuojatės iš čia užsisakydamos? Nes siuntimas tai nepigus gaunasi
QUOTE(saldu @ 2015 12 26, 11:50)
Užsakinėasiu iš ETAM.com
Kodukas ventesprivees
Vilnius
Kodukas ventesprivees
Vilnius
Matyt, ne visiems liemenukams taiko, nes idedu i krepsiuka ir netaiko nuolaidos