o mane uzblokavo VB ir atsauke uzsakyma Ku dabar daryt? NOOOOOriu ka issirinkus buvau
Merginos, o mytoys -35% kodukai, buna kazkoks sezoninis reikalas, ar nuolatos kas nors vis gaunat?
Noreciau sio to, bet jokiu papildomu nuolaidu neturiu...
Ir tos, kurios jau seniai ten apsipirkineja, ar buna ten koks sezoninis ispardavimas, gal verta luktelt?
Noreciau sio to, bet jokiu papildomu nuolaidu neturiu...
Ir tos, kurios jau seniai ten apsipirkineja, ar buna ten koks sezoninis ispardavimas, gal verta luktelt?
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 16:27)
o mane uzblokavo VB ir atsauke uzsakyma Ku dabar daryt? NOOOOOriu ka issirinkus buvau
Radžio klausk . O šiaip tai geriausia tiesiai į Strasbūrą . O kaip suprasti užblokavo ar ne , nebegali pirkti? Įtariu ir mano tas pats likimas bus. Visus ankstesnius užsakymus matau, o paskutinio ne, nors gavau pranešimą apie užsakymą
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 23, 15:00)
Pirkot iš sale ir su 15 eur nuolaida?
Mano paskutinio užsakymo paskyroj nebėra, o pinigai rezervuoti
Mano paskutinio užsakymo paskyroj nebėra, o pinigai rezervuoti
Taip, dar supirmo pirkimo kodu kuri jau buvau kazkada panaudojusi
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 23, 15:58)
Radžio klausk . O šiaip tai geriausia tiesiai į Strasbūrą . O kaip suprasti užblokavo ar ne , nebegali pirkti? Įtariu ir mano tas pats likimas bus. Visus ankstesnius užsakymus matau, o paskutinio ne, nors gavau pranešimą apie užsakymą
nu parase ta pati laiska kad tai pasikartojanti saskaita, adresas, telefonas - todel jie uzblokuoja - nzn, nebandziau pirkti is jos Pranesima ir as buvau vakar gavus, o siandien gavau kad jo nebus...
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 23, 16:58)
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 23, 16:37)
Mano irgi viena uzsakyma panaikino... irgi pinigai rezervuoti... kitas dar kabo kolkas neissiustas...
va tokios va Kaledos
va tokios va Kaledos
nu juk realiai mes pacios kaltos... chimicinam visaip... tai ko pykt? kad apgaut neduoda? Va tokios ir kaledos - SAZININGOS
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 17:39)
nu juk realiai mes pacios kaltos... chimicinam visaip... tai ko pykt? kad apgaut neduoda? Va tokios ir kaledos - SAZININGOS
Nu mer, lūžtu aš iš jūsų
Man netaiko kodo ir su nauju accountu ir prekes ne is sale
QUOTE(ersketroze @ 2015 12 23, 12:05)
merginos, kazkuri ieskojote, tai viena parduodu hot wheels mega set rinkini:
http://www.argos.ie/...v...&authToken=
Vilniuje siandien iki 13 val., ryt vaziuosiu pro Kauna
http://www.argos.ie/...v...&authToken=
Vilniuje siandien iki 13 val., ryt vaziuosiu pro Kauna
Merginos, sorry kam neatrasiau. Pardaviau pirmai paskambinusiai, vazinejau po vln su vaikais tuo metu. Kokie kamsciai...
QUOTE(JMD @ 2015 12 23, 16:42)
Nu mer, lūžtu aš iš jūsų
ner ko cia luzt - nori kaip pigiau, gaunas kaip visada