Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Niekas Zulily neperkat? Kokios kelionines kuprines fainos atrodo http://www.zulily.co...ini-165248.html
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 21, 12:57)
ji buvo rašius, kad iki 24 dienos...

bandykit kokiam amazon.com žiūrėt, jie tikrai priima LT kreditines korteles...

seniau dar Target praleisdavo, bet kai padarė siuntimą tiesiai į LT, tai mūsų kortelės jau nepraeina, kad siųsti ten vietoj... bandyta ne kartą, deja... yra ir daugiau parduotuvių, kur kaip ir gali pirkti, bet siuntimas tada tik į LT ax.gif

Ačiū už pasidalinimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man tundrai kam tie kvietimai vertbaudett? blush2.gif as prisiregistravau tiesiog...nu ir matau ta sale. Ar yra dar kazkokia sustresne sale? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 22 gruodžio 2015 - 23:15
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 23:14)
Paaiskinkit man tundrai kam tie kvietimai vertbaudett? blush2.gif as prisiregistravau tiesiog...nu ir matau ta sale. Ar yra dar kazkokia sustresne sale? biggrin.gif

perkant bent už 30€, duoda 15€ nuolaidą ir nemokamą siuntimą...
Atsakyti
Man tai idomus tas Verbaudet, suveike naujo nario kodas (kuri as tikrai jau buvau 1 karta panaudojus), o uz drauges apsipirkima- neveike. Laisko dar jokio negavau, siunta rdo 3 stadijoje
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 23, 01:16)
perkant bent už 30€, duoda 15€ nuolaidą ir nemokamą siuntimą...

Aaaa...tada ir as noriu biggrin.gif bet va viena nare bande issiust ir nepraeina kazkas. Gal del to,kad jau uzsiregistravau tuo emailu?ar ne prie ko cia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 23:24)
Aaaa...tada ir as noriu biggrin.gif bet va viena nare bande issiust ir nepraeina kazkas. Gal del to,kad jau uzsiregistravau tuo emailu?ar ne prie ko cia? blush2.gif

jei jau užsiregistravot, tai tuo pačiu emailu naujo accounto neatidarysit, manau...
Atsakyti
Jau maniau, Kaledos, viskas, isstosiu is sektos... kur tau doh.gif
Jau pikta ant saves bele kaip mad.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 22, 22:17)
Jau tokia pikta buvau, nes tiek laiko sugaišau!!!  fool.gif  Tai po to dėl sportinio azarto kokius 5 kartus apsiprekinau jau iš kitų accountų ir su kitais duomenimis biggrin.gif (kreditinė tiko ta pati). Adreso problemą sprendžiau paprastai : Ramunių g.  5 ir Ramunių gatvė Nr.5 - sistemai du skirtingi adresai... wink.gif

O kreditinė tiesiog ar PP?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 22, 23:27)
Jau maniau, Kaledos, viskas, isstosiu is sektos... kur tau doh.gif
Jau pikta ant saves bele kaip mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 22, 23:41)
pakvietimui issiusti neuztenka vien el pasto, reikia dar vardo ir pavardes

Nereikia, galima bele ka irasyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 gruodžio 2015 - 23:58
QUOTE(kice @ 2015 12 22, 19:43)
As maniau, kad tik man vienai nepasiseke su mesmale is pigu.lt.. Pirkau ne pigiausia, kai imeti maaaza mesos gabaliuka - visas tas prisukamas galas juda, kol mala.. Sumala - nebejuda.. Vel imeti - tiesiog kilnojasi.. Nusiunciau atgal, tai sako - naudota, nebepriimam. Sako neprisukit to galo stipriai, tegu kleba, tipo nejudes tada..
Nu blyn.. Net sunervino - vaiku turiu, sukimosi greitis tai didelis.. jei nuleks tas galas, visokiu nelaimingu atsitikimu gali buti.. Keli simtai eu - i sss.. biggrin.gif Nebeperku is pigu.lt biggrin.gif
Papildyta:
Labai aciu, kas prirode bonprix.de. puikus maudimukai! http://www.bonprix.d...s-940365/#image

Bet i Lt jie nesiuncia, kiek supratau? smile.gif

Pries 2 savaites sugedo kavos aparatas pirktas is pigu.lt,iki garantinio pabaigos buvo likusios 3 dienos biggrin.gif ,parasiau prasyma kad grazintu pinigus(ne taisytu) - po savaites grazino pinigus be jokiu kalbu. Esu rasiusi N skundu,dar nebuvo tokio atvejo kad neivykdytu mano teisetu reikalavimu, pigu.lt ne isimtis. Reikia zinoti savo teises ir visada rasyti prasyma rastu bei reikalauti rastisko atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 12 23, 01:09)
Pries 2 savaites sugedo kavos aparatas pirktas is pigu.lt,iki garantinio pabaigos buvo likusios 3 dienos  biggrin.gif ,parasiau prasyma kad grazintu pinigus(ne taisytu) - po savaites grazino pinigus be jokiu kalbu. Esu rasiusi N skundu,dar nebuvo tokio atvejo kad neivykdytu mano teisetu reikalavimu, pigu.lt ne isimtis. Reikia zinoti savo teises ir visada rasyti prasyma rastu bei reikalauti rastisko atsakymo.

Turbut turit omeny ne garantinio (2 metai), o prekes grazinimo terminas (kelios savaites)?
Atsakyti