Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2015 12 22, 21:46)
tikiuos manes su jumis nesusies lotuliukas.gif

Nu gal ne biggrin.gif
Bet draugė tai jau senai užsiregistravus, ne dabar...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 22, 21:53)
Nu gal ne biggrin.gif

O kaip greit vertbaudetas atsiunte ta laiska po apsipirkimo?
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 22, 22:00)
O kaip greit vertbaudetas atsiunte ta laiska po apsipirkimo?

Vakar vakare man ji nupirko gal 21h, o šiandien 13h gavo tą laišką.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 22, 21:28)
Aš tai žinokit pikta ant vertbaudet, jeigu turiu tokią teisę pykti biggrin.gif.
Esmė ta, kad aš žinodama apie visus IP, tel. ir vienodus adresus, paprašiau draugės, kad ji man nupirktų porą daiktų iš savo namų, savo kompo, jos adresu ir jos kortele. Žodžiu, gauna ji šiandien laišką:
....

kai vasarą buvo masinis pirkimas - man atsitiko lygiai tas pats! Pirkau pirmą kartą, be jokių maklių, laukiu patenkinta prekių - ir bac anuliuotas užsakymas ir šitas laiškas!!! Bandžiau rašyti dar jiems, nieko nepešiau. Atrašė sorry, pas mus yra du accountai su tokiais duomenimis, ir pšššš... Ir praktiškai sugadintas accountas - net jei dabar išsiųsite kažkam pakvietimą, tas kažkas apsipirks, jums su nauju kodu , gautu už rekomendaciją, vėl neleis pirkti, anuliuos užsakymą doh.gif

Jau tokia pikta buvau, nes tiek laiko sugaišau!!! fool.gif Tai po to dėl sportinio azarto kokius 5 kartus apsiprekinau jau iš kitų accountų ir su kitais duomenimis biggrin.gif (kreditinė tiko ta pati). Adreso problemą sprendžiau paprastai : Ramunių g. 5 ir Ramunių gatvė Nr.5 - sistemai du skirtingi adresai... wink.gif
Su vardais panašiai - Rūta Vaitkute ir Rutai Vaitkutei - vėlgi 2 skirtingi vardai smile.gif

Siūlau nevargti ir nesipeckioti su jais, ten IT sprendimas - labai bugovas, ir jie tikrai jūsų duomenų neatstatinės , nesigilins ir nieko netaisys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 22, 21:28)

Esmė ta, kad aš žinodama apie visus IP, tel. ir vienodus adresus, paprašiau draugės, kad ji man nupirktų porą daiktų iš savo namų, savo kompo, jos adresu ir jos kortele.

QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 22, 21:53)

tai pala, jei ji seniai užsiregistravus - tai su nauju pakvietimu ir negalėjo pirkti savo vardu ir savo adresu? Ten naujiems klientams. Tada visai normalu, kad anuliavo g.gif O kokiu accountu pirko? Tuo seniai susikurtu?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 22, 22:17)
tai pala, jei ji seniai užsiregistravus - tai su nauju pakvietimu ir negalėjo pirkti savo vardu ir savo adresu? Ten naujiems klientams. Tada visai normalu, kad anuliavo  g.gif  O kokiu accountu pirko? Tuo seniai susikurtu?

Ne ne, dabar aš jai nesiunčiau jokio pakvietimo, vasarą siunčiau. Nu sakai tik naujiems g.gif , aš tai su senu accountu apsipirkau, nu para jau praėjo, gal viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
gal ir man kas atsiustu pakvietima verbaut? blush2.gif 4u.gif

egle.preib@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 22, 22:21)
Ne ne, dabar aš jai nesiunčiau jokio pakvietimo, vasarą siunčiau. Nu sakai tik naujiems  g.gif , aš tai su senu accountu apsipirkau, nu para jau praėjo, gal viskas bus gerai  unsure.gif

su senu accountu ir kodu 0036 ?
Atsakyti
Laukiu ir as pakvietimo helveti@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 gruodžio 2015 - 22:30
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 22, 23:22)

Aš irgi taip apsipirkau, tik ne iš sale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 22, 22:22)

nu taip...