Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2015 12 22, 16:18)
As isvis vengiu pigu.lt po to,kai vasara nupirkom tv. Atvežė neveikianti. Susitarem, kad grazinsim ir norim atgauti pinigus. Tai per didziausius vargus, grasinimais inspekcijom, atgavom savo euriukus po 2 menesiu

As maniau, kad tik man vienai nepasiseke su mesmale is pigu.lt.. Pirkau ne pigiausia, kai imeti maaaza mesos gabaliuka - visas tas prisukamas galas juda, kol mala.. Sumala - nebejuda.. Vel imeti - tiesiog kilnojasi.. Nusiunciau atgal, tai sako - naudota, nebepriimam. Sako neprisukit to galo stipriai, tegu kleba, tipo nejudes tada..
Nu blyn.. Net sunervino - vaiku turiu, sukimosi greitis tai didelis.. jei nuleks tas galas, visokiu nelaimingu atsitikimu gali buti.. Keli simtai eu - i sss.. biggrin.gif Nebeperku is pigu.lt biggrin.gif
Papildyta:
Labai aciu, kas prirode bonprix.de. puikus maudimukai! http://www.bonprix.d...s-940365/#image

Bet i Lt jie nesiuncia, kiek supratau? smile.gif
Atsakyti
Čia gyvena visažinės biggrin.gif gal kas neišmanėlei paaiškins, kokiam žingsnyje ir kur rast langelį, kur galima įvest nuolaidos koduką pigu.lt? Ir kokie kodukai dabar veikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2015 12 22, 20:07)
Čia gyvena visažinės  biggrin.gif  gal kas neišmanėlei paaiškins, kokiam žingsnyje ir kur rast langelį, kur galima įvest nuolaidos koduką pigu.lt? Ir kokie kodukai dabar veikia?  blush2.gif

Priešpaskutiniam g.gif Kairėj pusėj galima pažymėti, kad naudosite pigu eurus arba suvesite kodą. Kodai kaunas, mažylis, jūra...
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 12 22, 20:21)
Priešpaskutiniam  g.gif Kairėj pusėj galima pažymėti, kad naudosite pigu eurus arba suvesite kodą. Kodai kaunas, mažylis, jūra...

Ačiūūūū, pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 22, 18:07)
ar aš ieškot nemoku, ar nė vėlnio jis ten nepigiau...

Kur perkate lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 22 gruodžio 2015 - 20:50
Gal kas galite atsiusti pakvietima i Vertbaudet i k.samsoniene@gmail.com g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 22, 22:58)

Reikia vardo ir pavardės. Parašykit į až. Galiu atsiųst.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 22, 20:58)

reikia kad jus parasytumet Varda ir pavarde dar
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 14:56)
Koks gražus modelis wub.gif
Aš irgi nebežinau kaip nuotraukas į SM įkelti doh.gif . Patarkit per kur dar keliat ax.gif

Aš irgi per part.lt pradėjau kelti, visai gerai, susikūriau savo paskyrą ir tas pats kas fotki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 22 gruodžio 2015 - 21:28
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 22, 21:05)
Reikia vardo ir pavardės. Parašykit į až. Galiu atsiųst.

QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 22, 21:07)
reikia kad jus parasytumet Varda ir pavarde dar

aciu jau gavau - einu pirkti wink.gif
Atsakyti
Aš tai žinokit pikta ant vertbaudet, jeigu turiu tokią teisę pykti biggrin.gif.
Esmė ta, kad aš žinodama apie visus IP, tel. ir vienodus adresus, paprašiau draugės, kad ji man nupirktų porą daiktų iš savo namų, savo kompo, jos adresu ir jos kortele. Žodžiu, gauna ji šiandien laišką:
Dear Mrs ,

We are sorry to inform you that we were unable to validate discount code.

Unfortunately, a file already exists with the same address and telephone number, creating an IT- conflict .

Only one discount code is allowed per residence, e-mail address or phone number. Recommending inmates is strictly prohibited. Therefor, a recommend friend must live at a different address, must have a different e-mail address and must have a different phone number.

We would point out that you are allowed to introduce six friends per season, not already registered as customers.

Moreover, if you sponsor a friend, you can't be sponsored by another one, and vice versa...

And at last, of course, you are not allowed to sponsor yourself.

I apologize for the inconvenience encountered.

Of course, your order hasn't been debited from your account.

Thank you for your understanding.

I remain at your disposal.

Tai man dabar taip niežti jiems atrašyt, kur jie tą problemą rado - nei ip, nei adresas, nei tel., nu niekas negali kliūti. Ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 22, 21:28)
Tai man dabar taip niežti jiems atrašyt, kur jie tą problemą rado - nei ip, nei adresas, nei tel., nu niekas negali kliūti. Ką patartumėt?

tikiuos manes su jumis nesusies lotuliukas.gif
Atsakyti