QUOTE(zittute @ 2015 12 22, 15:59)
private sale vertbaudet tituliniam lape. Bet mergaites, perdaug nesidziaukit tuo sale.... Bent man paskambino is prancuzijos ir sako- sorry, negalioja ta -15 eur kartu su private sale pirkimui, tik nuo pilnu kainu, bet juk ju sistema leido apsipirkt.... nu kaip sunervino! tai atsaukiau uzsakyma, o pinigai rezervuoti sekmingai kabos keleta savaiciu....
idomu, ar kitos merginos kurios pirko su -15 eur ir nemokamu atsiuntimu is private sale, ar Jum neatsauke uzsakymo? ar cia tik man taip pasiseke....
jums paskambino
)) o tai as nekelsiu ragelio
)) kol kas patvirtino < bet jei bus cancel ziauriai bus blogai
))) as ta nextco uk , savaite lauziau , man nedare tu 20 svaru nuolaidos, pirma karta padare o po to kur tu , niekaip , tai tike nervu sugadinau
)) ei ir cia ragas , tai viskas tada
((
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 16:28)
Klausykit, kaip suprast tuos vertbaudet dydzius-2,3,4,5...cia metai?maniskis pvz aukstas ne pagal savo metus tikrai- jam 6 ir ir jo ugis virs 135, tai kazi koki cia dydi imt pagal tuos skaicius ju?
ten yra kaireje puseje, ku parasyta berniukam , mergaitems ir taip toliau , varukite I apacia ir yra size guide , atidrykite, ir virsui yra , baby, kids, ir taip toliau, rinkites kas jus domina, ir lange yra paaiskinimas