Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 16:28)
Klausykit, kaip suprast tuos vertbaudet dydzius-2,3,4,5...cia metai?maniskis pvz aukstas ne pagal savo metus tikrai- jam 6 ir ir jo ugis virs 135, tai kazi koki cia dydi imt pagal tuos skaicius ju? g.gif

pasinaudokit jų dydžių lentele 4u.gif

aš savo 104cm bernui, ketverių metų, pirkau džinsus - 5 dydį ėmiau, tai pats tas jam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 12 22, 15:59)
private sale vertbaudet tituliniam lape. Bet mergaites, perdaug nesidziaukit tuo sale.... Bent man paskambino is prancuzijos ir sako- sorry, negalioja ta -15 eur kartu su private sale pirkimui, tik nuo pilnu kainu, bet juk ju sistema leido apsipirkt.... nu kaip sunervino! tai atsaukiau uzsakyma, o pinigai rezervuoti sekmingai kabos keleta savaiciu....  verysad.gif
idomu, ar kitos merginos kurios pirko su -15 eur ir nemokamu atsiuntimu is private sale, ar Jum neatsauke uzsakymo? ar cia tik man taip pasiseke.... g.gif

jums paskambino smile.gif)) o tai as nekelsiu ragelio smile.gif)) kol kas patvirtino < bet jei bus cancel ziauriai bus blogai smile.gif))) as ta nextco uk , savaite lauziau , man nedare tu 20 svaru nuolaidos, pirma karta padare o po to kur tu , niekaip , tai tike nervu sugadinau smile.gif)) ei ir cia ragas , tai viskas tada sad.gif((
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 16:28)
Klausykit, kaip suprast tuos vertbaudet dydzius-2,3,4,5...cia metai?maniskis pvz aukstas ne pagal savo metus tikrai- jam 6 ir ir jo ugis virs 135, tai kazi koki cia dydi imt pagal tuos skaicius ju? g.gif

ten yra kaireje puseje, ku parasyta berniukam , mergaitems ir taip toliau , varukite I apacia ir yra size guide , atidrykite, ir virsui yra , baby, kids, ir taip toliau, rinkites kas jus domina, ir lange yra paaiskinimas
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 17:10)
Gaidziai- perekupai, nesiorientuoja ka turi, ko ne ir pardavineja unsure.gif is to pykcio visa uzsakyma anuliavau.

Tai 90 proc LT internetiniu pardziu tokiu, prisideda prekiu i puslapi, o realiai nieko neturi, surenka uzsakym, tik tada siunciasi is uz juru mariu. Ir tai net ne visas prekes. Tiesiog butaforiniu prekiu gausa kelia puslapio SEO. Zodziu, maza ir neigali rinka, tai savo bedos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 gruodžio 2015 - 17:39
Vilniuje renku uzsakyma is zooplus.de;Hills,Royal Canin maistas zymiai pigiau nei Lietuvoje. Krepselius su savo nicku siusti i kluubnika@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 12 22, 18:02)
Vilniuje renku uzsakyma is zooplus.de;Royal Canin maistas zymiai pigiau nei Lietuvoje
ar aš ieškot nemoku, ar nė vėlnio jis ten nepigiau...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 22, 18:07)
ar aš ieškot nemoku, ar nė vėlnio jis ten nepigiau...

Ziurint koks,kurio jus ieskote?
Atsakyti
rejau paklausti, o tie kas turi UK draugu, kur siuncia I ju adresa, o po to jie jums persiuncia I LT , tai kokiu pastu jums siuncia ? kokiu pigiausia, ir kiek kainuoja ? bet butu idomi kur paima tiesiai is namu . Badysiu drauges prasyti viena uzsakyma mano priimti smile.gif tai nesinoretu jos apkrauti labai. O kainose visai nesiorentuoju, idomu ar labai brangu su kurjeriu ? is Londono I Vilniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 22, 19:19)
rejau paklausti, o tie kas turi UK draugu, kur siuncia I ju adresa, o po to jie jums persiuncia I LT , tai kokiu pastu jums siuncia ? kokiu pigiausia, ir kiek kainuoja ? bet butu idomi kur paima tiesiai is namu . Badysiu drauges prasyti viena uzsakyma mano priimti smile.gif tai nesinoretu  jos apkrauti labai. O kainose visai nesiorentuoju, idomu ar labai brangu su kurjeriu ? is Londono I Vilniu smile.gif

Yra lietuviu mikriuku daugybe uk - kursuoja uk-Lt su terbom ir keleiviais. Didziule terba paprastai uz 20 svaru paima is namu uk ir atveza iki namu lt (i Vln, Kn; i tustesnius miestelius g.b.brangiau)
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 12 22, 18:18)
Ziurint koks,kurio jus ieskote?

royal canin main coon adult
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 22, 19:19)
rejau paklausti, o tie kas turi UK draugu, kur siuncia I ju adresa, o po to jie jums persiuncia I LT , tai kokiu pastu jums siuncia ? kokiu pigiausia, ir kiek kainuoja ? bet butu idomi kur paima tiesiai is namu . Badysiu drauges prasyti viena uzsakyma mano priimti smile.gif tai nesinoretu  jos apkrauti labai. O kainose visai nesiorentuoju, idomu ar labai brangu su kurjeriu ? is Londono I Vilniu smile.gif

jei man drauge perka UK, tai siuncia PA adresu. pigiausia. as tarbom neperku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 22, 18:27)
royal canin main coon adult

Ziurint uz kiek Lietuvoje perkate, pet24.lt 10kg kainuoja 65E,cia 48E. Na as saviskiams perku didelius maisus po 10kg. Mazesnis 4kg maisas 27E.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 16:10)
As tai ziauriai uzsisikau ant pigu.lt gun_bandana.gif  gun_bandana.gif Ana savaite taip smagiai apsiprekinau, vyrui printerio reikejo, tai as dar uz 50 euru sio bei to paemiau,

gali buti, kad su ta nuolaida nenorejo tiesiog jum parduoti:D komodos kaina stebejau gal menesi laiko, islaukiau maziausios kainos, uzsakiau. prieme, o po 2sav paskambino ir atsauke uzsakyma, anot ju tiekejas jau negamina tokiu komodu. nesutikau atsaukti, nes turejo dar 2sav iki pristatymo termino, anuliavo uzsakyma vienapusiskai. ir ka sau galvojate, po 3dienu pardavinejo to pacio modelio komoda 20€ daugiau jau is savo sandelio. net specialiai paskambinau paklausti, ar pristatys kita diena. o del mano atvejo, sake issiaiskins ir paskambins, tylu ramu iki siol...
Atsakyti