Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 14:56)
Patarkit per kur dar keliat ax.gif

aš per Flickr...
kitos per part.lt 4u.gif

gal kartais dar kas nors turit ir nenaudosit amazon.fr 10€ koduko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 22, 16:03)
aš per Flickr...
kitos per part.lt 4u.gif

Ačiū, reiks bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 22, 14:23)
Damos, per ebay siunciaus is kinieciu i UK (per klaida i UK). Raso, kad Uk pasieke gruodzio 8,  bet iki siol tukis negauna. Ka daryti tokiu atveju? g.gif

Nurasyt i nuostolius. biggrin.gif mano gal trys siuntos per tuki dingo, viena is vis, buvo registruota ju sistemoje, bet manes Lietuvoje taip ir nepasieke. Atsakymas Tukio buvo, kad gal per klaida jos i savo sistema iregistravo o is tikruju siuntos ir negavo, net nepasivargino paieskot biggrin.gif Zodziu mano bedos, mano problemos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 12 22, 16:11)
Nurasyt i nuostolius.  biggrin.gif mano gal trys siuntos per tuki dingo, viena is vis, buvo registruota ju sistemoje, bet manes Lietuvoje taip ir nepasieke. Atsakymas Tukio buvo, kad gal per klaida jos i savo sistema iregistravo o is tikruju siuntos ir negavo, net nepasivargino paieskot  biggrin.gif Zodziu mano bedos, mano problemos biggrin.gif biggrin.gif

O neturetu dar rasyti sistema, kad iteikta gavejui?
Atsakyti
Jeigu kam reikia vertbaudet.com nuolaidos kodo rasykit erikavalatkiene@gmail.com
Zinuteje nurodykit varda, pavarde ir el. pasto adresa.
Surinkus krepselyje minimum 30 euru minusuoja 15euru + nemokamas siuntimas. thumbup.gif
Galioja ir sale prekem
Atsakyti
QUOTE(Plekšnytė @ 2015 12 22, 15:25)
Jeigu kam reikia vertbaudet.com nuolaidos kodo rasykit erikavalatkiene@gmail.com
Zinuteje nurodykit varda, pavarde ir el. pasto adresa.
Surinkus krepselyje minimum 30 euru  minusuoja 15euru + nemokamas siuntimas.  thumbup.gif 
Galioja ir sale prekem

Kur ta sale rasti? Ir dar, nusiunciau merginai kvietima, ji apsiprekino. Kaip dabar man vel pirkti su nuolaida? Kur koduko ieskoti? I el pasta nieko neatsiunte.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 12 22, 16:45)
Kur ta sale rasti? Ir dar, nusiunciau merginai kvietima, ji apsiprekino. Kaip dabar man vel pirkti su nuolaida? Kur koduko ieskoti? I el pasta nieko neatsiunte.

Aš irgi sale nerandu. Kodas 0036 veikia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 15:50)
Aš irgi sale nerandu. Kodas 0036 veikia.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 12 22, 16:54)

private sale vertbaudet tituliniam lape. Bet mergaites, perdaug nesidziaukit tuo sale.... Bent man paskambino is prancuzijos ir sako- sorry, negalioja ta -15 eur kartu su private sale pirkimui, tik nuo pilnu kainu, bet juk ju sistema leido apsipirkt.... nu kaip sunervino! tai atsaukiau uzsakyma, o pinigai rezervuoti sekmingai kabos keleta savaiciu.... verysad.gif

idomu, ar kitos merginos kurios pirko su -15 eur ir nemokamu atsiuntimu is private sale, ar Jum neatsauke uzsakymo? ar cia tik man taip pasiseke.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 22 gruodžio 2015 - 16:00
QUOTE(Loram @ 2015 12 22, 14:58)
pigu.lt  užkemša lotuliukas.gif

As tai ziauriai uzsisikau ant pigu.lt gun_bandana.gif gun_bandana.gif Ana savaite taip smagiai apsiprekinau, vyrui printerio reikejo, tai as dar uz 50 euru sio bei to paemiau, pabaudojau 20 euru koda bigsmile.gif po 4 dienu pareina meilas...soriukas, ner jusu printerio, jei norit uzsakysim is kito tiekeje, 20 euru brangiau ir bus bile zino kada, gal sausio 5...nu **** unsure.gif o jei tai butu buvus kaledine dovana?iki Kaledu 3 dienos,o jie va paraso. Gaidziai- perekupai, nesiorientuoja ka turi, ko ne ir pardavineja unsure.gif is to pykcio visa uzsakyma anuliavau.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 22, 16:10)
As tai ziauriai uzsisikau ant pigu.lt gun_bandana.gif  gun_bandana.gif Ana savaite taip smagiai apsiprekinau, vyrui printerio reikejo, tai as dar uz 50 euru sio bei to paemiau, pabaudojau 20 euru koda bigsmile.gif po 4 dienu pareina meilas...soriukas, ner jusu printerio, jei norit uzsakysim is kito tiekeje, 20 euru brangiau ir bus bile zino kada, gal sausio 5...nu **** unsure.gif o jei tai butu buvus  kaledine dovana?iki Kaledu 3 dienos,o jie va paraso. Gaidziai- perekupai, nesiorientuoja ka turi, ko ne ir pardavineja unsure.gif is to pykcio visa uzsakyma anuliavau.

As isvis vengiu pigu.lt po to,kai vasara nupirkom tv. Atvežė neveikianti. Susitarem, kad grazinsim ir norim atgauti pinigus. Tai per didziausius vargus, grasinimais inspekcijom, atgavom savo euriukus po 2 menesiu
Atsakyti
Klausykit, kaip suprast tuos vertbaudet dydzius-2,3,4,5...cia metai?maniskis pvz aukstas ne pagal savo metus tikrai- jam 6 ir ir jo ugis virs 135, tai kazi koki cia dydi imt pagal tuos skaicius ju? g.gif
Atsakyti