Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ramzyte @ 2015 12 22, 13:56)
Aš šiandien iš omnivos gavau žinutę, kad kurjeris dvi val stovės prie paštomato ir atidavinės siuntinius, nes jie netelpa, tai gal ir priimti gali biggrin.gif

Omniva tokiu atveju ir priima
Atsakyti
QUOTE(Angola @ 2015 12 22, 14:15)
tik perkant atkreipkit dėmesį į : slim, normal ir full.. Beje, slim kūdiems vaiakms per plačios.

dekui, dabar jau akylai ziuriu..nes pernai savo ypac kudam sunui per klaida full fit prisisiunciau..dabar jau 3 kartus patikrinu..sakote, sios ir slim bus per placios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angola @ 2015 12 22, 14:15)
tik perkant atkreipkit dėmesį į : slim, normal ir full.. Beje, slim kūdiems vaiakms per plačios.

Mano labai kūdas ir slim jam normaliai. Tik liemeni patraukt reikia. Nors ne parašiutai kaip kiti. Dar next tinka dvasnom. Tik nexto dzinsai su guma yra vaikui mano per platūs, kažkurią dieną pardėj nusmuko vargšui lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 12 22, 12:35)
siryt su vakar atspausdintu lipduku tas pats pastomatas be problemu prieme siuntini... bet nuotaika sush... tas faktas, kad teko kiaurai suslapt + dar permoket virs 2 eur  doh.gif

parasykit jiems, turetu grazinti
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 12 22, 14:31)
dekui, dabar jau akylai ziuriu..nes pernai savo ypac kudam sunui per klaida full fit prisisiunciau..dabar jau 3 kartus patikrinu..sakote, sios ir slim bus per placios? g.gif

Maniškiui kūdenai visi slim iš verdbaudet kaip tik, bet vieni (spalvoti) nu visiški slim, nežinau ar įsibraškins vasarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 22, 14:41)
Mano labai kūdas ir slim jam normaliai. Tik liemeni patraukt reikia. Nors ne parašiutai kaip kiti. Dar next tinka dvasnom. Tik nexto dzinsai su guma yra vaikui mano per platūs, kažkurią dieną pardėj nusmuko  vargšui lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif ..eina sau..sunkus tas kudenu gyvenimas lotuliukas.gif ..ir kas svarbiausia, kad net ir kose nepadeda..( sakydavau, kad koses reikia daugiau valgyt biggrin.gif )..na bandysiu laime tada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 14:48)
Maniškiui kūdenai visi slim iš verdbaudet kaip tik, bet vieni (spalvoti) nu visiški slim, nežinau ar įsibraškins vasarą biggrin.gif

as saviskiui turiu dvejus is vertbaudet..bet jau taip gerai reikia liemeni suverzti..bet ten buvo tie, kur nera pasirinkimo slim, standart ar full..tai labiau standartui, matyt, tinkami..o tuos spalvotus ir as ziurejau ziurejau, bet bijau rizikuot, nors kaina ir labai gera g.gif smile.gif

o apie tuos trikotazinius komplektukus mergytei nieks neturi patirties..idomu, kaip ju kokybe..ar neissitampo..ar nenusiskalbs, nes eis i darziuka, reiks daznai skalbti..idomu, kokio storumo ta medziaga?

http://www.vertbaude...iltreTaille=002

http://www.vertbaude...r...reTaille=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 22 gruodžio 2015 - 14:00
QUOTE(Garbane* @ 2015 12 22, 14:57)
lotuliukas.gif ..eina sau..sunkus tas kudenu gyvenimas lotuliukas.gif ..ir kas svarbiausia, kad net ir kose nepadeda..( sakydavau, kad koses reikia daugiau valgyt biggrin.gif )..na bandysiu laime tada smile.gif
Papildyta:
as saviskiui turiu dvejus is vertbaudet..bet jau taip gerai reikia liemeni suverzti..bet ten buvo tie, kur nera pasirinkimo slim, standart ar full..tai labiau standartui, matyt, tinkami..o tuos spalvotus ir as ziurejau ziurejau, bet bijau rizikuot, nors kaina ir labai gera g.gif  smile.gif

o apie tuos trikotazinius komplektukus mergytei nieks neturi patirties..idomu, kaip ju kokybe..ar neissitampo..ar nenusiskalbs, nes eis i darziuka, reiks daznai skalbti..idomu, kokio storumo ta medziaga?

man graudu į tą vaiką žiūrėt biggrin.gif visi rūbai kaip ant pakabos biggrin.gif o dabar dar 1 ranka sugipsuota, tas man kažką rėkia iš paskos kad smunka jam kažkas, bet aš pardėj visa kažkur tarp lentynų biggrin.gif atsisuku stovi vaikas kelnėm iki kelių ir krokodilo ašarom apsipylęs viena ranka tempia tas kelnes, per tas striukes neužtempia. Košmaras. Ir neina siusiaurint jų. Megztinį sukišu ir einam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 22, 15:24)
man graudu į tą vaiką žiūrėt biggrin.gif visi rūbai kaip ant pakabos biggrin.gif o dabar dar 1 ranka sugipsuota, tas man kažką rėkia iš paskos kad smunka jam kažkas, bet aš pardėj visa kažkur tarp lentynų biggrin.gif atsisuku stovi vaikas kelnėm iki kelių ir krokodilo ašarom apsipylęs viena ranka tempia tas kelnes, per tas striukes neužtempia. Košmaras. Ir neina siusiaurint jų. Megztinį sukišu ir einam  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 14:48)

turbut ir musu tie patys mirksiukas.gif vieninteliai, kurie tikrai beveik apsitempia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 12 22, 14:57)

Mūsų turimas komplektukas truputį kitoks - tunika pusilgėm rankovėm ir timputės. Tai tunika tokia storesnė. Skalbti dar neteko, nes daržiuką tik po Naujųjų lankyti pradėsim ax.gif Bet neturėtų nusiskalbti, sprendžiant pagal kitus dėvimus rūbus.
user posted image

Nebežinau, kaip foto įkelti, nes iš Google albumo nebeišeina, tai paskutinis atrastas būdas - per Skelbiu.lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza72 @ 2015 12 22, 15:39)
Mūsų turimas komplektukas truputį kitoks - tunika pusilgėm rankovėm ir timputės. Tai tunika tokia storesnė. Skalbti dar neteko, nes daržiuką tik po Naujųjų lankyti pradėsim  ax.gif Bet neturėtų nusiskalbti, sprendžiant pagal kitus dėvimus rūbus.
user posted image

Nebežinau, kaip foto įkelti, nes iš Google albumo nebeišeina, tai paskutinis atrastas būdas - per Skelbiu.lt  biggrin.gif

aciu, labai mielas komplektukas:)..as vis neissirenku..suku galva..sunui tai su darzeliu buvo viskas aisku..treningo komplektuku pora 3 daliu nupirkdavau ir tiek ziniu..o su dukryte vis galvoju..reikia ir kad patogu butu, ir kad nenusitampytu, ir kad grazu wub.gif ..ir pigu dar biggrin.gif ..ir maniske reto kudumo..timpas jei uzdedu, tai kojyciu neaptempia doh.gif ..zodziu sedziu puse dienos vertbaudet puslapy..baigiu akis praziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza72 @ 2015 12 22, 15:39)
Mūsų turimas komplektukas truputį kitoks

Koks gražus modelis wub.gif
Aš irgi nebežinau kaip nuotraukas į SM įkelti doh.gif . Patarkit per kur dar keliat ax.gif
Atsakyti