Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2015 12 21, 17:54)
as siunciausi tiesiai i LT is vertbaudet.com puslapio, ju tituliniame yra nuoroda i private sale, bet ta private sale rodo tik prisiregistravusiems nariams. Bet jei norite apsipirkti su -15 eur ir nemokamu atsiuntimu, tai pirma gaukite is kurio nario pakvietima ir tik per pakvietima registruojantis gausite ta nuolaida. Nes uzsiregistravusiems nariams jau reikia patiems siuntinet pakvietimus norint vel tos nuolaidos

O aš vakar nepisiregistravus grybavau beieškodama to private sale doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 21, 19:41)
Išsitraukiau Vertbaudet lapą, tai neapsimoka grąžint, nes UPS atseit paima iš namų ir iš grąžinamos sumos atskaičiuoja 10,40 eur  blink.gif , kažin paštu negalima grąžint? Gal pigiau būtų, niekas nebandėt? Nes pas mane 2 lengvi daikčiukai už 20 eur.

Pabandykit parduot. Kad ir pigiau nei pirkot ax.gif , vis mažesnis nuostolis bus ax.gif
Atsakyti
Parduodu siandien gautas GAP trenigines kelnes M dydzio (bordo sp).

http://www.gap.com/b...amp;cid=1041168
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 21, 19:09)
Pabandykit parduot. Kad ir pigiau nei pirkot ax.gif , vis mažesnis nuostolis bus ax.gif

Tai jau taip ir teks daryt...
Atsakyti
gal man, blondinei, blush2.gif kas nors padetu prisiregistruoti vertbaudet 4u.gif gavau pakvietima, o nesusitvarkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 21, 18:41)
Išsitraukiau Vertbaudet lapą, tai neapsimoka grąžint, nes UPS atseit paima iš namų ir iš grąžinamos sumos atskaičiuoja 10,40 eur  blink.gif , kažin paštu negalima grąžint? Gal pigiau būtų, niekas nebandėt? Nes pas mane 2 lengvi daikčiukai už 20 eur.

As esu grazinusi pastu. Parasiau jiems laiska su klausimu, ar galeciau, gavau palaiminima ir issiunciau. Po kiek laiko gavau patvirtinima, kad siuntinys juos pasieke ir pinigeliai ikrito i saskaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 21, 20:48)
tada, kada gaunama siunta - nepriklausomai - kaledos, velykos - juk zmones laukia savo siuntinuku, o ir man namu sventems uzgriozdint nesinori wink.gif Koks skirtumas - ar viena moteris su 100 siuntiniu ar 100 zmoniu po 1 atnestu - eile gi ta pati - tik pykcio maziau butu ane?

Na 100 zmoniu vienu metu paste nesu macius mirksiukas.gif nesu maciu ir 50 ir 20 turbut irgi tongue.gif tad as irgi zaibuociau biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, negi nieks nesiregistravot vertbaudet? ax.gif einu ant "You are new customer?" ir spaudziu "Continue", bet nieks nevyksta, neleidzia niekur nieko ivesti...tikriausiai kazka ne taip darau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 21, 19:48)
tada, kada gaunama siunta - nepriklausomai - kaledos, velykos - juk zmones laukia savo siuntinuku, o ir man namu sventems uzgriozdint nesinori wink.gif Koks skirtumas - ar viena moteris su 100 siuntiniu ar 100 zmoniu po 1 atnestu - eile gi ta pati - tik pykcio maziau butu ane?

Jei nejauciatt skirtumo, kai aptarnauja 100 ir kai 1, tai nieko daugiau ir nebesakysiu, matot tik save ir tiek. Nes kai eina i pasta nesitiki, kad pries tave 200 stoves. Zo, savanaudiska bele kaip.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2015 12 21, 22:06)
mergaites, negi nieks nesiregistravot vertbaudet? ax.gif einu ant "You are new customer?" ir spaudziu "Continue", bet nieks nevyksta, neleidzia niekur nieko ivesti...tikriausiai kazka ne taip darau g.gif  blush2.gif

turit pakvietima? man gavosi labai paprastai. jei norit galiu atsiust, tik tada vardo su pavarde ir el.pastu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2015 12 21, 21:06)
mergaites, negi nieks nesiregistravot vertbaudet? ax.gif einu ant "You are new customer?" ir spaudziu "Continue", bet nieks nevyksta, neleidzia niekur nieko ivesti...tikriausiai kazka ne taip darau g.gif  blush2.gif

Padeciau, bet tikrai jau nepamenu
Atsakyti
Ieškau kas norėtų jungtis prie SPORTDIRECT (arba mane priimtų)
Palanga - tinka persiuntimas paštomatu
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 21, 19:35)

Bet gal ne per kaledas bent  doh.gif

bet kiti gi irgi laukia savo siuntinukų ir aišku nori gaut iki Kalėdų
Aš kai priimdavau tarpininkės siuntą irgi nederindavau laiko kada nešt į paštą, nešdavau kaip galėjau greičiau, nes žinojau, kad kiti miestai irgi labai laukia savo siuntinukų.
Atsakyti