Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 21, 16:44)
gal but tas taip pat aktualu, bet manau jei butu galima tiesiogiai siustis, tai paruotuviu L pelnas tikrai mazetu, manau vis elto cia pagrindine priezastis sad.gif

Tai ir dabar galima, tik kad mokesčiai + išmuitinimo procedūros+ palygint labai brangus shipas sad.gif tai ieškom tarpininkių.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 12 21, 16:21)
aciu uz pasidalinima, sekmingai apsipirkau vertbaudete su papildoma -15 eur nuolaida. Tikrai superines kainos gavosi  bigsmile.gif  jei kam reikia pakvietimo, galiu atsiusti. Rasykit i emaila- zittute@gmail.com

o jus siunciate tiesiogaii I lt ? ar per nuomojama adresa ? nes as radau com puslapyje , kad siuncia visur, bet ten nematau sale, o uk puslapyje yra sale, bet kaip as supratau siucia tik uk smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 21, 17:47)
o jus siunciate tiesiogaii I lt ? ar per nuomojama adresa ? nes as radau com puslapyje , kad siuncia visur, bet ten nematau sale, o uk puslapyje yra sale, bet kaip as supratau siucia tik uk smile.gif))

as siunciausi tiesiai i LT is vertbaudet.com puslapio, ju tituliniame yra nuoroda i private sale, bet ta private sale rodo tik prisiregistravusiems nariams. Bet jei norite apsipirkti su -15 eur ir nemokamu atsiuntimu, tai pirma gaukite is kurio nario pakvietima ir tik per pakvietima registruojantis gausite ta nuolaida. Nes uzsiregistravusiems nariams jau reikia patiems siuntinet pakvietimus norint vel tos nuolaidos
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandė tarpmergaičių siunta registruoti, veikia jums?
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2015 12 21, 17:38)

Vakar registravau, tai veikia.

SOS. Nerandu niekur Vertbaudet temos per paiešką, noriu grąžint siuntinį, galvojau pasiskatysiu kas ten kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 21, 18:11)
SOS. Nerandu niekur Vertbaudet temos per paiešką, noriu grąžint siuntinį, galvojau pasiskatysiu kas ten kaip  g.gif

Vertbaudet
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2015 12 21, 16:18)
Man padoriausios Maximos Seven lemon-dar ne vienu keliai nepradilo, kaip LT H&M, kaina gera.

Tai jum pasisekė biggrin.gif, pas mane sugeba praplėst ir nuzulint ne tik keliuose biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2015 12 21, 18:14)

Ačiūū
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2015 12 21, 18:38)

Siandien siunciau, veike 4u.gif
_____

Plem, koki vaizdeli paste maciau. 16 valanda, pats pikas, o viena damute atveze 3 vezimus prekiu!!! Kazkokie skudurai, pagal pakuote. Siuntu keli simti, jauciu. Bet gi ateitu ryte, kai ne tiek zmoniu... Aj, kazkaip keista, kai nemasto ir apie kitus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 gruodžio 2015 - 18:26
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 21, 18:25)
Plem, koki vaizdeli paste maciau. 16 valanda, pats pikas, o viena damute atveze 3 vezimus prekiu!!! Kazkokie skudurai, pagal pakuote. Siuntu keli simti, jauciu. Bet gi ateitu ryte, kai ne tiek zmoniu... Aj, kazkaip keista, kai nemasto ir apie kitus unsure.gif

Ir as taip darydavau - kai Tukio pasta priimdavau i namus - ryte atveza, kol perpakuoji, adresus suklijuoji ir nunesi i pasta - jau ir pavakarys - o ten zmoniu eile - pastas praktiskai uzsidaryt galedavo nieko nebepriimdamas - o ka man daryt? Daznai net nelaukdavau kol viska suregistruos - eidavau i parduotuve apsipirkti, gryzus susimokedavau ir ceki pasiimdavau lotuliukas.gif Ui zaibais moteriskes laidydavos lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar verta demesio? Ar mazoka funkciju? g.gif http://cocone.lt/pag...c=popup_refresh
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 21, 19:32)
Ir as taip darydavau - kai Tukio pasta priimdavau i namus - ryte atveza, kol perpakuoji, adresus suklijuoji ir nunesi i pasta - jau ir pavakarys - o ten zmoniu eile - pastas praktiskai uzsidaryt galedavo nieko nebepriimdamas - o ka man daryt? Daznai net nelaukdavau kol viska suregistruos - eidavau i parduotuve apsipirkti, gryzus susimokedavau ir ceki pasiimdavau lotuliukas.gif Ui zaibais moteriskes laidydavos lotuliukas.gif

Bet gal ne per kaledas bent doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 21, 18:25)

Aš tai šiandien labai nelaimingai ant lietaus stovėjau prie LP paštomato, pirmą k. taip užtaikiau. Siuntė gal 5 siuntinius viena ir ten vietoj viską registravo, vedė emailus, telefonus ir pan. ir už S dydį mokėjo po 2,39 eur biggrin.gif, viską mačiau biggrin.gif. Aš priėjau savo siuntą užregistravus jau, tai moment susisukau. Norėjau paprotint ją, kaip pigiau galima siųst, ai bet nuotaikos neliko po laukimo biggrin.gif

Papildyta:
Išsitraukiau Vertbaudet lapą, tai neapsimoka grąžint, nes UPS atseit paima iš namų ir iš grąžinamos sumos atskaičiuoja 10,40 eur blink.gif , kažin paštu negalima grąžint? Gal pigiau būtų, niekas nebandėt? Nes pas mane 2 lengvi daikčiukai už 20 eur.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 21, 18:35)
Bet gal ne per kaledas bent  doh.gif

tada, kada gaunama siunta - nepriklausomai - kaledos, velykos - juk zmones laukia savo siuntinuku, o ir man namu sventems uzgriozdint nesinori wink.gif Koks skirtumas - ar viena moteris su 100 siuntiniu ar 100 zmoniu po 1 atnestu - eile gi ta pati - tik pykcio maziau butu ane?
Atsakyti