Mums geriausios į daržą šios
http://www.marksands...ers/p/p22315453
Nenusivelia, 100 kartų geresnės už h&m
Jau kelinti metai šitas perku. Jei dar nutaikau su -20%, tai ir kaina visai nieko
Del kelniu - tai man visai fainos tos fleecines - ju ir gape ir SD yra ir keliai gerai laiko, nors ir mergaite, ir jau 9 metu - bet namie keliais eina
QUOTE(mamyciuxs @ 2015 12 21, 10:50)
Sveikos. Dukra išvyko mokintis į USA. Norėčiau apipirkinėti ją internetu iš Lietuvos. Gal galite rekomenduoti kokiose parduotuvėse galiu pirkti su LT kreditine kortele? Ar yra kažkokie apribojimai, kur galima tik apsipirkti iš USA?
Gal kokį sąrašiuką parduotuvių žinote kuriose galiu pirkti iš USA: apranga, maistas, avalyne, kosmetika...
Gal kokį sąrašiuką parduotuvių žinote kuriose galiu pirkti iš USA: apranga, maistas, avalyne, kosmetika...
Bent seniau, daugumoje JAV parduotuviu buvo galima Lietuviskomis kortelemis pirktis (Macys, belk, bonton negalima)
Batu 6pm.com pasiziurekit, LT kortas priima
QUOTE(Spyglelis @ 2015 12 21, 12:00)
Nezinau, ar jus internetu rasite tokiu kainu ir geriu, kokiu ji pati gali rasti ten -TJMaxx, Ross ir kt. Isparduotuvese.
Su maistu velgi daug eksperimentu ( nes pavadinimas daznai ne toks, koki mes mokemes)ir viskas tik bandymu budu.
Su maistu velgi daug eksperimentu ( nes pavadinimas daznai ne toks, koki mes mokemes)ir viskas tik bandymu budu.
Ross kaip pasikuisciau dabar kai su vyru prie kelis metus keliavom po JAV atsizymedavau visuose miestuose tose pardese CK suknele u 14 baksu nusipirkau,TH dirzu odiniu vyrisku po 10 baksu,kuriuos pas mus maciau po 40 stumdo joo,tokiu kainu negausi jokiuose internetuose...
QUOTE(Zuma @ 2015 12 21, 13:37)
GAl kas parekomenduosit kelnes i darzeli keturmeciui, kad po dvieju dienu vaiksciojimo keliais jie nepradiltu, odar po dviju - nenueitu skylem? Ar cia jau bergzdzias reikalas? Klijavau lopus ir HM, bet tai kad po savaites apiplysta aplink lopus Kol kas cia HM daugiausia iskencia, o kokios lindex ar mothercare, tai isvis dyla be konkurencijos Bet sirdis neleidzia keturmeciui uzdraust su masinom keliais duotis darzely, o suplysusi kazkaip vest irgi nei sis nei tas
Turejau tokia pat beda,bet ziemos sezonui ja issprendziau taip-i darza dedu pedkelnes ir lietaus kelnes,kurias darza nusiima ir uzsideda sortus ant tu pedkelniu,ju kazkaip nesudrapalina...aisku,maniskis didesnis,tad gal tais keliais tiek nebeeina
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 21, 16:20)
Ross kaip pasikuisciau dabar kai su vyru prie kelis metus keliavom po JAV atsizymedavau visuose miestuose tose pardese CK suknele u 14 baksu nusipirkau,TH dirzu odiniu vyrisku po 10 baksu,kuriuos pas mus maciau po 40 stumdo joo,tokiu kainu negausi jokiuose internetuose...
Tikrai buna ir internetuose tokiu kainu, esu CK suknele uz 8dol nuspirkus,o pries menesi vyrui DKNY dzinsus uz 6,99dol ir dar minus 20proc nuolaida
ir ne ebay, o normaliose pardotuvese, pvz macys
http://www.part.lt/p...4b159a4a441.png
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 12 21, 10:57)
HM negalima pirkt Tukio ar PA adresais, nebent turit draugų/giminių UK, kurie sutiks pasidalint savo adresu. Body Shop galima, jeigu pavyks atsiskaityti, ne visas LT korteles priima ir niekas nežino nuo ko tas priklauso. Jeigu apmokėjimas nepavyko, galima jiems rašyti laišką, bet niekas negarantuoja, kad po laiško jie problemą išspręs.
aciu uz atsakyma kazkokia totali diskriminacija
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 21, 12:48)
Saviškį Braun pigiausiai radau windeln.de
Papildyta:
Vertbaudet.co.uk lietuviškų kortelių nepriima, h&m irgi tik į giminių adresą, per Tukį negalima.
Geriau atsiverskit pirmą temos puslapį, žinosit iš kur mes perkam
Papildyta:
Vertbaudet.co.uk lietuviškų kortelių nepriima, h&m irgi tik į giminių adresą, per Tukį negalima.
Geriau atsiverskit pirmą temos puslapį, žinosit iš kur mes perkam
aciu uz atsakyma pirma puslapi ziurejau, bet kazkaip net tokios minties nebuvo, kad gali buti taip
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 21, 16:34)
aciu uz atsakyma kazkokia totali diskriminacija
Nea. Galima pavogt kortelę ir asmeninius duomenis ir pirkt svetimoj šaly svetimais adresais. Man Victoriassecret naktim skambindavo ir klausdavo pvz koks yra 8 korteles skaicius is desines koks usa adresas ir t.t. jie saugosi nuo vagisiu. Ir ne tik.
QUOTE(JMD @ 2015 12 21, 15:39)
Nea. Galima pavogt kortelę ir asmeninius duomenis ir pirkt svetimoj šaly svetimais adresais. Man Victoriassecret naktim skambindavo ir klausdavo pvz koks yra 8 korteles skaicius is desines koks usa adresas ir t.t. jie saugosi nuo vagisiu. Ir ne tik.
gal but tas taip pat aktualu, bet manau jei butu galima tiesiogiai siustis, tai paruotuviu L pelnas tikrai mazetu, manau vis elto cia pagrindine priezastis
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 21, 16:20)
Turejau tokia pat beda,bet ziemos sezonui ja issprendziau taip-i darza dedu pedkelnes ir lietaus kelnes,kurias darza nusiima ir uzsideda sortus ant tu pedkelniu,ju kazkaip nesudrapalina...aisku,maniskis didesnis,tad gal tais keliais tiek nebeeina
Kol kas taip pat darom, tik man kazkaip su sportkelnėm gražiau, nei su pėdkelnėm ir šortais. Be to pedkelnės lt tai irgi nieko gero, pirstai dyla
Gaila, kad nera tu MS mokykliniu treninginiu dydžių, gal kas sekat ir žinot ar dažnai papildo?
QUOTE(JMD @ 2015 12 21, 13:41)
mano analogiska situacija. anksciau pirkau next. bet dabar ir sitas suvaro iki skyliu per 2 dienas. bet turiu dvejas turgines. baisios kaip atominis karas, bet kai nebeturiu kuo rengti, telieka jos. siaip pripirkau pigiu dzinsiuku, velvetuku ir leidziu su jomis. Man nera baisiau isdube treningu keliai. Kazkokia katastrofa, vaikas kaip bomzas atrodo
Man padoriausios Maximos Seven lemon-dar ne vienu keliai nepradilo, kaip LT H&M, kaina gera.
QUOTE(ellinga @ 2015 12 21, 15:41)
Visada reikejo atsiimti paste, nors musu pastininke nera tingine
Papildyta:
Bent verbaudet privaciam sale leido pirkti prekes nuolaidines ir su papildoma 15e nuolaida. gavosi superines kainos, pirkau bodzius su -40% nuo 30e minusavo 15 e ir siuntimas free
Kam reikia pakvietimu, galiu atsiusti
Papildyta:
Bent verbaudet privaciam sale leido pirkti prekes nuolaidines ir su papildoma 15e nuolaida. gavosi superines kainos, pirkau bodzius su -40% nuo 30e minusavo 15 e ir siuntimas free
Kam reikia pakvietimu, galiu atsiusti
aciu uz pasidalinima, sekmingai apsipirkau vertbaudete su papildoma -15 eur nuolaida. Tikrai superines kainos gavosi jei kam reikia pakvietimo, galiu atsiusti. Rasykit i emaila- zittute@gmail.com
QUOTE(Zuma @ 2015 12 21, 11:37)
GAl kas parekomenduosit kelnes i darzeli keturmeciui, kad po dvieju dienu vaiksciojimo keliais jie nepradiltu, odar po dviju - nenueitu skylem? Ar cia jau bergzdzias reikalas? Klijavau lopus ir HM, bet tai kad po savaites apiplysta aplink lopus Kol kas cia HM daugiausia iskencia, o kokios lindex ar mothercare, tai isvis dyla be konkurencijos Bet sirdis neleidzia keturmeciui uzdraust su masinom keliais duotis darzely, o suplysusi kazkaip vest irgi nei sis nei tas
QUOTE(JMD @ 2015 12 21, 11:41)
mano analogiska situacija. anksciau pirkau next. bet dabar ir sitas suvaro iki skyliu per 2 dienas. bet turiu dvejas turgines. baisios kaip atominis karas, bet kai nebeturiu kuo rengti, telieka jos. siaip pripirkau pigiu dzinsiuku, velvetuku ir leidziu su jomis. Man nera baisiau isdube treningu keliai. Kazkokia katastrofa, vaikas kaip bomzas atrodo
As nezinau ,ar jus Kaune gyvenate. Jei Kaune,tai urmo bazeje prekiauja Wanex firmos rubais. Jie yra turkiski,bet kokybe superfine. Ir modeliukai grazus. Kainos tai pakankamai dideles. Pernai pirkau treningines kelnes tai po 35-45 lt buvo. Bet nesunesiojamos