Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Brima* @ 2015 12 21, 12:46)
Kur Geriausia kaina bekontakciu termometru?

Saviškį Braun pigiausiai radau windeln.de
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 21, 11:45)
liudna sad.gif((( o body shopas vertbauden ir h&m galima ? o cia tikrai is next nepavyks ? o tarpininkes is clearance perka ?

Vertbaudet.co.uk lietuviškų kortelių nepriima, h&m irgi tik į giminių adresą, per Tukį negalima.
Geriau atsiverskit pirmą temos puslapį, žinosit iš kur mes perkam
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 12 21, 13:26)
as buvau atradus sintetines, slidzios medziagos treningines, jos atlaikydavo trinti labai gerai ir medziaga viduj buvo maloni. GAPe rasdavau ju, gal ir siais laikais buna, reik pasiziuret

o dar stai ka dariau: pirkdavau Prismoj dzinsiniu ovalo formos lopu su klijais, jie su lygintuvu prisilygina pries treninginiu kelniu. atrodo labai stilingai ir kelnes tarnauja ilgai smile.gif lopus tuos ant nexto treningu prilygindavau

GAP'o ir maniskis devejo tokias slidzias treningines kelnes - tikrai ilgai atlaike ir ties keliais neissitampydavo, bet deja tokiu pat paskutiniu metu ten nemaciau unsure.gif
O tuos lopus as irgi bandziau priklijuoti, bet prie dzinsu, tai man jie nelaike, vakare pasiemiau vaika su per puse atsiklijavusiais lopais smile.gif
Dar labai gerai atlaike Lands'end sintetiniai bridzai.
Atsakyti
Mergaites, gal galite pagelbeti su Benetton dydziais?
Moteriskas italiskas 40 dydis-tai koks mazdaug musu dydis( s, m, l-36,38,40,42 musu)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shimmer: 21 gruodžio 2015 - 13:00
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 12 21, 13:57)
GAP'o ir maniskis devejo tokias slidzias treningines kelnes - tikrai ilgai atlaike ir ties keliais neissitampydavo, bet deja tokiu pat paskutiniu metu ten nemaciau  unsure.gif 
O tuos lopus as irgi bandziau priklijuoti, bet prie dzinsu, tai man jie nelaike, vakare pasiemiau vaika su per puse atsiklijavusiais lopais  smile.gif
Dar labai gerai atlaike Lands'end sintetiniai bridzai.

nuo dzinsu atsoka, o prie treninginiu nexto gerai limpa, buna tik po skalbimo krastai biski atsiklijuoja, bet vel pereini su lygintuvu ir viskas vel prilimpa, nes trikotazas minkstesnis uz dzinsa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 12 21, 13:26)
as buvau atradus sintetines, slidzios medziagos treningines, jos atlaikydavo trinti labai gerai ir medziaga viduj buvo maloni. GAPe rasdavau ju, gal ir siais laikais buna, reik pasiziuret

o dar stai ka dariau: pirkdavau Prismoj dzinsiniu ovalo formos lopu su klijais, jie su lygintuvu prisilygina pries treninginiu kelniu. atrodo labai stilingai ir kelnes tarnauja ilgai smile.gif lopus tuos ant nexto treningu prilygindavau

ir dar gerai atlaiko trinti marks and spencer mokyklai skirtos treningines kelnes, ju buna nuo 3 ar 4 metuku. maniskiui atitarnavo mokykloj 2 metus, o jie ten per fizinio pamokas keliais varo kaip reikiant per grindis ir suoliukus

QUOTE(adriatic @ 2015 12 21, 14:04)
nuo dzinsu atsoka, o prie treninginiu nexto gerai limpa, buna tik po skalbimo krastai biski atsiklijuoja, bet vel pereini su lygintuvu ir viskas vel prilimpa, nes trikotazas minkstesnis uz dzinsa  thumbup.gif

Aciu, as irgi buvau pagalvojus apie tas mokyklines, bet pamirsau, reiks ju paieskot. O man isiro aplink lopus hm kelnes, bet ten matyt jau jom siaip paskutinioji buvo. Dekui uz mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 12 21, 13:58)
Mergaites, gal galite pagelbeti su Benetton dydziais?
Moteriskas italiskas 40 dydis-tai koks mazdaug musu dydis( s, m, l-36,38,40,42 musu)?

iš itališko dydžio reikia timti 4 ir bus europietiškas

40 it - 36 eur
Atsakyti
Merginos, o mytoys 1 pirkimo kodas -35 iki kada galioja? Laiske nieko neraso.
Atsakyti
Gal kas pirkote iš Lindex.com ir pamenate kas pristato siuntą? ax.gif
Atsakyti
Merginos, kur rast vaikiska termo puodeli? Gal kas turi per daug uzsipirke? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas perkat nextdirect? prisijungciau su 11 euru ax.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 12 21, 13:43)
iš itališko dydžio reikia timti 4 ir bus europietiškas

40 it - 36 eur

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2015 12 21, 13:59)
Gal kas pirkote iš Lindex.com ir pamenate kas pristato siuntą?  ax.gif

Visada reikejo atsiimti paste, nors musu pastininke nera tingine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 21, 00:16)
O kaži čia tik kartą galima panaudot tą kodą nemokamam siuntimui ir -50% antrai prekei? g.gif

Bent verbaudet privaciam sale leido pirkti prekes nuolaidines ir su papildoma 15e nuolaida. gavosi superines kainos, pirkau bodzius su -40% nuo 30e minusavo 15 e ir siuntimas free

Kam reikia pakvietimu, galiu atsiusti
Atsakyti