Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(magute @ 2015 12 21, 10:44)
jei atmintis neklaidina, tai jis viena diena galiojo  4u.gif

ji buvo rašius, kad iki 24 dienos...
QUOTE(mamyciuxs @ 2015 12 21, 10:04)
Dėl maisto suprantama, o dėl aprangos - kadangi ji gyvena sakyčiau tokiame kaime, tai jokių parduotuvių nėra, o į prekybos centrus vežą ganėtinai brangius. tai norisi kas kartą kokią staigmeną padaryti ir tiesiai į namus atsiųsti kokį drabužį smile.gif.

bandykit kokiam amazon.com žiūrėt, jie tikrai priima LT kreditines korteles...

seniau dar Target praleisdavo, bet kai padarė siuntimą tiesiai į LT, tai mūsų kortelės jau nepraeina, kad siųsti ten vietoj... bandyta ne kartą, deja... yra ir daugiau parduotuvių, kur kaip ir gali pirkti, bet siuntimas tada tik į LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 21, 10:45)
liudna sad.gif((( o body shopas vertbauden ir h&m galima ? o cia tikrai is next nepavyks ? o tarpininkes is clearance perka ?

HM negalima pirkt Tukio ar PA adresais, nebent turit draugų/giminių UK, kurie sutiks pasidalint savo adresu. Body Shop galima, jeigu pavyks atsiskaityti, ne visas LT korteles priima ir niekas nežino nuo ko tas priklauso. Jeigu apmokėjimas nepavyko, galima jiems rašyti laišką, bet niekas negarantuoja, kad po laiško jie problemą išspręs.
Atsakyti
Galiu ir aš amazon.de kodą atiduot, kas tikrai pirksit -10 eur. Tik neesu tikra, ar jie ne asmeniniai, gal kas bandė ir žino.
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2015 12 21, 10:44)
jei atmintis neklaidina, tai jis viena diena galiojo  4u.gif

man tai va ką rašo:

Liebe Kundin, lieber Kunde,
Sie können Ihren 10-EUR-Gutschein* noch bis 23.12.2015 einlösen, sollten Sie ihn noch nicht genutzt haben. Mit folgendem Aktionsgutschein erhalten Sie ab einem Bestellwert von 50 EUR, einen 10 EUR Rabatt auf Ihre Bestellung. Der Gutschein kann nicht für Bücher, eBooks, Artikel von Drittanbietern, digitale Produkte oder Geschenkgutscheine eingelöst werden.
Atsakyti
merginos, gal galit padeti, nesuprantu ar cia sitam rinkini krempudros normalus dydis ar koks mazesnis kiekis g.gif
http://www.lookfanta...8/11160067.html
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2015 12 21, 12:04)
Dėl maisto suprantama, o dėl aprangos - kadangi ji gyvena sakyčiau tokiame kaime, tai jokių parduotuvių nėra, o į prekybos centrus vežą ganėtinai brangius. tai norisi kas kartą kokią staigmeną padaryti ir tiesiai į namus atsiųsti kokį drabužį smile.gif.

Universaliausia-pirkit ebay.com ( as perku su paypal) ir siunciu JAV adresu, taip pat dariau ir su Carter's ( tik sita jum nebeaktuali matyt ), gal macys pavyks?
O siaip kreditine priregistruokit prie paypal-man rodos tada gerokai daugiau galimybiu wink.gif
Atsakyti
GAl kas parekomenduosit kelnes i darzeli keturmeciui, kad po dvieju dienu vaiksciojimo keliais jie nepradiltu, odar po dviju - nenueitu skylem? Ar cia jau bergzdzias reikalas? Klijavau lopus ir HM, bet tai kad po savaites apiplysta aplink lopus doh.gif Kol kas cia HM daugiausia iskencia, o kokios lindex ar mothercare, tai isvis dyla be konkurencijos sad.gif Bet sirdis neleidzia keturmeciui uzdraust su masinom keliais duotis darzely, o suplysusi kazkaip vest irgi nei sis nei tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 12 21, 12:37)
GAl kas parekomenduosit kelnes i darzeli keturmeciui, kad po dvieju dienu vaiksciojimo keliais jie nepradiltu, odar po dviju  - nenueitu skylem? Ar cia jau bergzdzias reikalas? Klijavau lopus ir HM, bet tai kad po savaites apiplysta aplink lopus  doh.gif Kol kas cia HM daugiausia iskencia, o kokios lindex ar mothercare, tai isvis dyla be konkurencijos sad.gif Bet sirdis neleidzia keturmeciui uzdraust su masinom keliais duotis darzely, o suplysusi kazkaip vest irgi nei sis nei tas  biggrin.gif

mano analogiska situacija. anksciau pirkau next. bet dabar ir sitas suvaro iki skyliu per 2 dienas. bet turiu dvejas turgines. baisios kaip atominis karas, bet kai nebeturiu kuo rengti, telieka jos. siaip pripirkau pigiu dzinsiuku, velvetuku ir leidziu su jomis. Man nera baisiau isdube treningu keliai. Kazkokia katastrofa, vaikas kaip bomzas atrodo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 gruodžio 2015 - 11:41

Kur Geriausia kaina bekontakciu termometru?
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2015 12 20, 17:47)
Man vertbaudet golfukai nepatiko, skysti, issitampo. Patys geriausi mums lietuviski su elastanu OXOX
http://www.eoxox.com/

g.gif as turiu gal 8 ivairiu dydziu iš vertbaudet, neissitampė nei vienas, tik kad sakyciau mazesnio dydzio yra plonyciai(90-100cm), o didesni jau storesni. Lyginant su laredout'o - tai vertbaudet geresni.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 21, 12:41)
mano analogiska situacija. anksciau pirkau next. bet dabar ir sitas suvaro iki skyliu per 2 dienas. bet turiu dvejas turgines. baisios kaip atominis karas, bet kai nebeturiu kuo rengti, telieka jos. siaip pripirkau pigiu dzinsiuku, velvetuku ir leidziu su jomis. Man nera baisiau isdube treningu keliai. Kazkokia katastrofa, vaikas kaip bomzas atrodo sad.gif

as buvau atradus sintetines, slidzios medziagos treningines, jos atlaikydavo trinti labai gerai ir medziaga viduj buvo maloni. GAPe rasdavau ju, gal ir siais laikais buna, reik pasiziuret

o dar stai ka dariau: pirkdavau Prismoj dzinsiniu ovalo formos lopu su klijais, jie su lygintuvu prisilygina pries treninginiu kelniu. atrodo labai stilingai ir kelnes tarnauja ilgai smile.gif lopus tuos ant nexto treningu prilygindavau

ir dar gerai atlaiko trinti marks and spencer mokyklai skirtos treningines kelnes, ju buna nuo 3 ar 4 metuku. maniskiui atitarnavo mokykloj 2 metus, o jie ten per fizinio pamokas keliais varo kaip reikiant per grindis ir suoliukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 21 gruodžio 2015 - 12:31
Pasidalinkit mergaites patirtim, ar siuntetes kas nors prekes is Kinijos ir siuntimas buvo per Olandija(NL) ar per Malaizijos pos? Na taip uzstrigo siuntiniai ir kas svabiausia ne vienas o iskart visi verysad.gif verysad.gif ir panasu kad sventes bus be dovanu. Bet jau neramu ar isvis begausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2015 12 21, 13:31)
Pasidalinkit mergaites patirtim, ar siuntetes kas nors prekes is Kinijos ir siuntimas buvo per Olandija(NL) ar per Malaizijos pos? Na taip uzstrigo siuntiniai ir kas svabiausia ne vienas o iskart visi verysad.gif  verysad.gif ir panasu kad sventes bus be dovanu. Bet jau neramu ar isvis begausiu unsure.gif

pirkau viena smulkmena Aliexprese lapkricio pradzioj, pagal trackinga ji menesi malesi po Kinijos miestus, gruodzio 4 d. pagaliau isvyko is salies, daugiau per niekur nebegaliu jos atsekti, turiu abejoniu, kad gausiu apskritai. Tai irgi sedziu laukiu iki sausio pradzios, o pries sueinant 60 dienu terminui kelsiu disputa, jei neparsiras siuntinukas
Atsakyti