Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 20, 17:00)
Vertbaudet skirtingų sudėčių golfų yra, apie kuriuos konkrečiai šnekate?

Komplektukai po 3 man nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 20 gruodžio 2015 - 21:01
QUOTE(asedita @ 2015 12 20, 21:58)
komplektukai po 3, man nepatiko

ten dauguma po 3, sudėtis ir kaina komplektų skirtinga.
va kiek rūšių: http://www.vertbaude...search=roll.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 20 gruodžio 2015 - 21:02
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 20, 21:00)
ten dauguma po 3, sudėtis ir kaina komplektų skirtinga.

Pora kart pirkau mergaitiskus, nepatiko, tai daugiau ir neperku. Gal yra ir kitokiu. Musiskiai atrodo medvilniniai buvo, gal be elastano. Skystalas kazkoks, kakliukas atsikniojes. Kadangi yra geresniu, daugiau is ten neperku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 20 gruodžio 2015 - 21:06
Na Vertbaudet kokybė man viena geresnių, tai nustebinot su savo komentaru. Na jums nepatiko, bet privertėt į vertbaudet tinklapį įlist, o ten pasirodo PRIVATE sale prasidėjo thumbup.gif nežinau, ar atsilaikysiu lotuliukas.gif Gaila tik, kad prekių, kurių norėtųsi vos 20 proc. nukainuotos, o iš 40 proc. nuolaidos skyrelio nelabai ką randu
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2015 12 20, 22:06)
Pora kart pirkau mergaitiskus, nepatiko, tai daugiau ir neperku. Gal yra ir kitokiu. Musiskiai atrodo medvilniniai buvo, gal be elastano. Skystalas kazkoks, kakliukas atsikniojes. Kadangi yra geresniu, daugiau is ten neperku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 20 gruodžio 2015 - 21:14
Merginos, skubiai reikalinga paprasta kede i virtuve, bet reikia, kad butu su atlosu ir kad nebutu labai brangi, noreciau iki 15 eu apsisukti. Gal patarsit kur rasti toki geri, nes didelio grozio nereikia, svarbu kad atsisest butu ir atlaikytu kokius metus, o tai musu suluzo ir neturiu kur pati atsisest kai susedam valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 20, 21:12)
Na Vertbaudet kokybė man viena geresnių, tai nustebinot su savo komentaru. Na jums nepatiko, bet privertėt į vertbaudet tinklapį įlist, o ten pasirodo PRIVATE sale prasidėjo  thumbup.gif  nežinau, ar atsilaikysiu  lotuliukas.gif Gaila tik, kad prekių, kurių norėtųsi vos 20 proc. nukainuotos, o iš 40 proc. nuolaidos skyrelio nelabai ką randu
Papildyta:

dar siandien galioja antrai nenukainuotai prekei 50% + nemokamas siuntimas mirksiukas.gif teisingai sudeliojus prekes krepse, visai neblogai iseitu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 12 20, 21:38)
Tikai malonu kad taip opeatyviai. O man tai nelabai pasisekė Piau pigu.lt meškiną pasakorių  dukrai po eglute ir atsiuntė ne mėlyna apranga ne tą kurį buvau išsirinkusi Pasiskambinau penktadienį sakė perduos atsakingam asmeniui ir ką jokio skambučio nesulaukiau o kalėdos jau čia pat, juo labiau kad užkampyje gyvenam.  Ai dar "patiko" pasiaiškinimas, kad dažnai ūna kad rodoma viena spalva o gaunama kita, nu vnž."paguodė"  Reiks meškinui rožinį kaspiną rišt lotuliukas.gif

o koks čia meškinas?
ir kiek kainavo

QUOTE(jonas_k @ 2015 12 20, 22:24)
Merginos, skubiai reikalinga paprasta kede i virtuve, bet reikia, kad butu su atlosu ir kad nebutu labai brangi, noreciau iki 15 eu apsisukti. Gal patarsit kur rasti toki geri, nes didelio grozio nereikia, svarbu kad atsisest butu ir atlaikytu kokius metus, o tai musu suluzo ir neturiu kur pati atsisest kai susedam valgyt  doh.gif

mane tokiais atvejais gelbsti ikea
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 20, 22:12)
Na Vertbaudet kokybė man viena geresnių, tai nustebinot su savo komentaru. Na jums nepatiko, bet privertėt į vertbaudet tinklapį įlist, o ten pasirodo PRIVATE sale prasidėjo  thumbup.gif  nežinau, ar atsilaikysiu  lotuliukas.gif Gaila tik, kad prekių, kurių norėtųsi vos 20 proc. nukainuotos, o iš 40 proc. nuolaidos skyrelio nelabai ką randu
Papildyta:

Nerandu to PRIVATE sale doh.gif . Man irgi Vertbaudet kokybė superinė.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 12 20, 21:24)
Merginos, skubiai reikalinga paprasta kede i virtuve, bet reikia, kad butu su atlosu ir kad nebutu labai brangi, noreciau iki 15 eu apsisukti. Gal patarsit kur rasti toki geri, nes didelio grozio nereikia, svarbu kad atsisest butu ir atlaikytu kokius metus, o tai musu suluzo ir neturiu kur pati atsisest kai susedam valgyt  doh.gif

IKEA
KĖDĖS

Atsakyti
gal yra perkančių - prisiglausčiau prie AMAZON.DE
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2015 12 20, 22:06)

As taip pat galiu pritarti butent del mergaitisku golfuku kokybes, laaabai jau skysti ir issitampantys, butent sie :
http://www.vertbaude...r...ur=6406&t=1
Palaidines esu pirkusi, tai visiskai kitas reikalas, bet siais golfais nusivyliau ..
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2015 12 20, 23:40)
dar siandien galioja antrai nenukainuotai prekei 50% + nemokamas siuntimas  mirksiukas.gif teisingai sudeliojus prekes krepse, visai neblogai iseitu.  ax.gif

O kaži čia tik kartą galima panaudot tą kodą nemokamam siuntimui ir -50% antrai prekei? g.gif
Atsakyti