Tada gal ir taip, tikrai nesiginčiju, nes tiksliai nežinau, o jų puslapyje pateiktos kainos ir už kg, ir tuo venipak. Jeigu taip tai tikrai kam vargti ir rinkti tiesiai siuntimą į LT.
Pagaliau išsiaiškinsiu iki galo ir aš jų taisykles.
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 23:18)
Tada gal ir taip, tikrai nesiginčiju, nes tiksliai nežinau, o jų puslapyje pateiktos kainos ir už kg, ir tuo venipak. Jeigu taip tai tikrai kam vargti ir rinkti tiesiai siuntimą į LT.
vat su SD apsigavom - pirkomes dviese, bet tokiu gana smulkmiu - is sunkesniu 1 pora batu ir striuke, tad pagalvojau nedaug svers ir emem per UK - bet i UK teko 6 eurus sumoket, is UK uz svori vel - ir jo ne tiek mazai gavos kaip tikejaus (6 kg) - tad tiesiai - butu buve pigiau ta pati siunta... Bet Tesco - tai tikrai nemanau kad pigiau tiesiai - nu nebent ten krepsius uz 300 svaru ima - bet kiek darbo, rink, uzsakyt, skaiciuot, dalint... Ir iseina ant to paties...
Papildyta:
Nu pabandysiu uzklaust ju kaip is tiesu yra, kazkaip niekad nesusimasciau
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 23:23)
Jeigu sužinosite kaip yra iš tiesų, būtų labai gerai jei pasidalintųmėte informacija. Nes aš visada galvojau jog ir už kg, ir dar + už persiuntimą venipak, jeigu negyveni didmiestyje. Bet greičiausiai jūsų tiesa, mano atveju labai jau brangus malonumas gaunasi.
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 23:28)
Jeigu sužinosite kaip yra iš tiesų, būtų labai gerai jei pasidalintųmėte informacija. Nes aš visada galvojau jog ir už kg, ir dar + už persiuntimą venipak, jeigu negyveni didmiestyje. Bet greičiausiai jūsų tiesa, mano atveju labai jau brangus malonumas gaunasi.
ok
Papildyta:
Man vistiek tada nelogiskai gaunasi - zodziu jei turi 2 kg ir nori gauti i namus yra pigiau, nei turi 6 kg (tetruksta 1 iki tu 7)? Nes pagal jusu skaiciavimus - butent taip ir butu
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 23:41)
ok
Papildyta:
Man vistiek tada nelogiskai gaunasi - zodziu jei turi 2 kg ir nori gauti i namus yra pigiau, nei turi 6 kg (tetruksta 1 iki tu 7)? Nes pagal jusu skaiciavimus - butent taip ir butu
Papildyta:
Jeigu jūsų mieste bendro taško nėra, siunta galime persiųsti Venipak kurjeriais. Tokios paslaugos, kaina 12.25 euro iki 7kg. Man tik dėl šito jų sakinio susidarė toks įspūdis jog reikia susimokėti ir už kg ir už venipak 12,25 e. Bet jie tikrai turbūt turi mintyje, kad jeigu pvz aš turiu 5 kg, tai sumoku vistiek tuos 12,25 e (vietoj reikiamų mokėti 8,75 e) ir man atveš į namus. Tikrai manau Jūs teisi.
As kiek suprantu, ir bent jau yra buvo man anksciau prie litu, jei nesurenki 7 kg ir nori gauti i namus, tada moki kaip uz 7 kg, jei surenki 7 kg, moki tik uz kiekviena kg, ir jokiu papildomu mokesciu nereikedavo moketi
Papildyta:
Taip ir yra
Papildyta:
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 23:46)
Jeigu jūsų mieste bendro taško nėra, siunta galime persiųsti Venipak kurjeriais. Tokios paslaugos, kaina 12.25 euro iki 7kg. Man tik dėl šito jų sakinio susidarė toks įspūdis jog reikia susimokėti ir už kg ir už venipak 12,25 e. Bet jie tikrai turbūt turi mintyje, kad jeigu pvz aš turiu 5 kg, tai sumoku vistiek tuos 12,25 e (vietoj reikiamų mokėti 8,75 e) ir man atveš į namus. Tikrai manau Jūs teisi.
Taip ir yra
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 23:23)
vat su SD apsigavom - pirkomes dviese, bet tokiu gana smulkmiu - is sunkesniu 1 pora batu ir striuke, tad pagalvojau nedaug svers ir emem per UK - bet i UK teko 6 eurus sumoket, is UK uz svori vel - ir jo ne tiek mazai gavos kaip tikejaus (6 kg) - tad tiesiai - butu buve pigiau ta pati siunta... Bet Tesco - tai tikrai nemanau kad pigiau tiesiai - nu nebent ten krepsius uz 300 svaru ima - bet kiek darbo, rink, uzsakyt, skaiciuot, dalint... Ir iseina ant to paties...
Papildyta:
Papildyta:
Pirkau už tuos 300 sv paskutinėj siuntoj, vis tiek gavos pigiau nei tiesiai i LT, iš sunkesnio svorio buvo dveji ilgi batai, gerai, kad be dėžių
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 21:07)
o jums ne paprasciau per UK adresa siustis - nereik tokiu griozdisku uzsakymu rinkti - dviese nesunku ta 50 svaru surinkti, tad i UK nekainuoja, o is ten - 1,75 eu uz kg tik - tikrai nebus brangiau nei 4 eurai, tik darbo kur kas maziau
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 22:28)
minimalus 3 kilogramai, bet perkant tesco uz 50 svaru - nu nebent ta suma 1 prabangi suknele sudaro, bet mes gi be nuolaidu neperkam - tai bent man min 3-4 kg susidaro - neforsuojant dideliu uzsakymu, pasiimant 1-2 kompanjones... Dar kokiam matalane ar asdoj prasisuku - ir visi 7 kg... Net ta pati tesco po keliu dienu pakartoji - kai seila papildo Net ir mokant tukiui uz visus 7 kg (net jei ju nera) - suma 12,25 euro, o ne 20 svaru
Nu man kazkaip paprasciau. Kompanija greit susirenka
..uzsiregistravus PA, o tukio politikos kiek cia skaiciau nelabai suprantu. Tai per PA siunciu tik ko nesiuncia i lt kazkaip taip saziningai.
Merginos, sudominot su tuo windeln.de. Dar niekad ten nepirkau, bet noreciau pabandyt. Kaip suprantu, nuo 20 eur ten nemokamas atsiuntimas i LT, ar taip? gal kuri galite man pakvietima tada atsiusti? i zittute@gmail.com aciu labai
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 20, 04:01)
Pirkau už tuos 300 sv paskutinėj siuntoj, vis tiek gavos pigiau nei tiesiai i LT, iš sunkesnio svorio buvo dveji ilgi batai, gerai, kad be dėžių
Čia iš sd? Tada jūsų siuntimas į lt brangesnis buvo... Mūsų 12 ar 15 eu, tai gavos per uk brangiau...
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 23:46)
Atrase Lina. Vistik yra kaip aš ir sakiau. Koks svoris bebūtų, jei atsiimsit bendrame taške mokesit už min 3 kg, o jei norit į namus min už 7 kg, tikrai nėra mokesčio dar už kg papildomai