Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(vienintele @ 2015 12 19, 20:44)
Mielai ir perpirkciau,  tik itariu, kad jusu sunus nebus uzaugusio jaunuolio dydzio  bigsmile.gif  Man susugusiam reikia  biggrin.gif

Deja biggrin.gif ten trimetukui- keturmetukui. Faina žiauriai. Ruda languota.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 21:07)
o jums ne paprasciau per UK adresa siustis - nereik tokiu griozdisku uzsakymu rinkti - dviese nesunku ta 50 svaru surinkti, tad i UK nekainuoja, o is ten - 1,75 eu uz kg tik - tikrai nebus brangiau nei 4 eurai, tik darbo kur kas maziau wink.gif

Sveiki, kiek skaitau na niekaip nesuprantu, sakot 1,75 eu uz kg .. bet pas tuki rasoma kad minimalus svoris 3 kg ar kazkiek. O jei nenoriu uz tiek moket tai reiktu kooperuotis su kitom merginom. Bet tarkim gyvenu provincijoj ir neturiu su kuo kooperuotis, tai man ne taip ir pigiai iseina per uk siustis. Neikertu as ju sistemos, del to ir neperku smile.gif Is jav paprasciau pasirode. Is anksto dekui uz komentarus.
Atsakyti
QUOTE(PoppyMilk @ 2015 12 19, 22:12)
Sveiki, kiek skaitau na niekaip nesuprantu, sakot 1,75 eu uz kg .. bet pas tuki rasoma kad minimalus svoris 3 kg ar kazkiek. O jei nenoriu uz tiek moket tai reiktu kooperuotis su kitom merginom. Bet tarkim gyvenu provincijoj ir neturiu su kuo kooperuotis, tai man ne taip ir pigiai iseina per uk siustis. Neikertu as ju sistemos, del to ir neperku smile.gif Is jav paprasciau pasirode. Is anksto dekui uz komentarus.

minimalus 3 kilogramai, bet perkant tesco uz 50 svaru - nu nebent ta suma 1 prabangi suknele sudaro, bet mes gi be nuolaidu neperkam - tai bent man min 3-4 kg susidaro wink.gif - neforsuojant dideliu uzsakymu, pasiimant 1-2 kompanjones... Dar kokiam matalane ar asdoj prasisuku - ir visi 7 kg... Net ta pati tesco po keliu dienu pakartoji - kai seila papildo mirksiukas.gif Net ir mokant tukiui uz visus 7 kg (net jei ju nera) - suma 12,25 euro, o ne 20 svaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PoppyMilk @ 2015 12 19, 22:12)

Manau tiems, kurie gyvena provincijoje per Tukį siųsti nėra jokių galimybių verysad.gif , nes ir surinkti reikia minimum 3 kg ir jei pasiimti iš bendro taško nėra galimybės tai siuntimas per Venipak 12,25 euro blink.gif Bent jau taip jie rašo, gal kuri pataisys jei klystu. Belieka prie kažko jungtis arba rinkti kooperacijas ir siųsti tiesiai į LT. verysad.gif Gal klystu, nežinau tiksliai jų politikos.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 22:28)
minimalus 3 kilogramai, bet perkant tesco uz 50 svaru - nu nebent ta suma 1 prabangi suknele sudaro, bet mes gi be nuolaidu neperkam - tai bent man min 3-4 kg susidaro wink.gif - neforsuojant dideliu uzsakymu, pasiimant 1-2 kompanjones... Dar kokiam matalane ar asdoj prasisuku - ir visi 7 kg... Net ta pati tesco po keliu dienu pakartoji - kai seila papildo mirksiukas.gif Net ir mokant tukiui uz visus 7 kg (net jei ju nera) - suma 12,25 euro, o ne 20 svaru  4u.gif

Tada apsimoka nebent perkant dideliais kiekiais ir renkant kooperacijas. g.gif Nes nežinau vienai surinkti po 4-7 kg, bent man tai sudėtinga atrodo. biggrin.gif Toms, kurios tokiais kiekiais neperka ir gyvena provincijoje, apskritai ar ne paprasčiau per tarpininkę nusipirkti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 19 gruodžio 2015 - 22:39
Windeln.de dabar visiems zaislams papildomai taiko nuolaida krepselyje nuo 10-50%.

Galvoju gera kaina paspirtuku micro
Rozine spalva 70.79.EUR.plius nemokamas siuntimas. Jei dar su pakvietimu 5 eur griztu.
http://www.windeln.d...ei-in-eins.html

Vaikiska palapine 31.89
http://www.windeln.d...llis-villa.html

Nuo kuo priklauso nuolaida nesuprantu. Ir lego taiko.reikia viska deti ir tikrinti.
Papildyta:
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 23:34)
Manau tiems, kurie gyvena provincijoje per Tukį siųsti nėra jokių galimybių  verysad.gif , nes ir surinkti reikia minimum 3 kg ir jei pasiimti iš bendro taško nėra galimybės tai siuntimas per Venipak 12,25 euro  blink.gif  Bent jau taip jie rašo, gal kuri pataisys jei klystu.  Belieka prie kažko jungtis arba rinkti kooperacijas ir siųsti tiesiai į LT.  verysad.gif  Gal klystu, nežinau tiksliai jų politikos.
Papildyta:

Tada apsimoka nebent perkant dideliais kiekiais ir renkant kooperacijas.  g.gif  Nes nežinau vienai surinkti po 4-7 kg, bent man tai sudėtinga atrodo.  biggrin.gif

Man nr1. Tai PA. Aisku jei ne is vilniaus gal sunku.bet galima tikrai kažko paprasyti paimtu ir issiustu per lp exspress. Nereikia rinkti iki 3kg. Zinai kad kiekviena savaite antradieni vakare veliausiai treciadieni turesi visas prekes. Bendravimas ir poziuris ju tikrai draugiskas.kylus klausymui atsakyma sulauksi valandos begyje ar greiciau. Bet kaip jau ir sakyta N kartu kiekvienas renkasi sau ko jam reikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 19 gruodžio 2015 - 22:46
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 22:34)
Tada apsimoka nebent perkant dideliais kiekiais ir renkant kooperacijas.  g.gif  Nes nežinau vienai surinkti po 4-7 kg, bent man tai sudėtinga atrodo.  biggrin.gif Toms, kurios tokiais kiekiais neperka ir gyvena provincijoje, apskritai ar ne paprasčiau per tarpininkę nusipirkti.  g.gif

tai as ir uzklausiau merginos, kuri kelinta diena renka Tesco, taciau siuncia tiesiai i LT - juk siuntima sis ten 20 svaru kainuoja, per Tuki bet kuriuo atveju (kiek ten to svorio bebutu) - tik 12,25 eu - juk pigiau ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 22:53)
tai as ir uzklausiau merginos, kuri kelinta diena renka Tesco, taciau siuncia tiesiai i LT - juk siuntima sis ten 20 svaru kainuoja, per Tuki bet kuriuo atveju (kiek ten to svorio bebutu) - tik 12,25 eu - juk pigiau ar ne?

Aišku per Tukį plius dar už 1 kg - 1,75 iš UK į LT ir persiuntimas + 12,25 eur, jeigu gyvena ne didmiestyje ir svorio daug tai gal ir panašiai abejais atvejais gaunasi, bet jeigu didmiestyje tai tas 12,25 eur neaktualus, vienareikšmiškai tada palankiau siųsti per UK. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 19 gruodžio 2015 - 23:00
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 22:59)
Aišku per Tukį plius dar už 1 kg - 1,75 iš UK į LT ir persiuntimas + 12,25 eur, jeigu gyvena ne didmiestyje, jeigu svorio daug tai gal ir panašiai abiem abejais atvejais gaunasi, bet jeigu didmiestyje tai tas 12,25 eur neaktualus, vienareikšmiškai tada palankiau siųsti per UK.  rolleyes.gif

o kas jums sake kad dar ir uz kilograma? As tai suprantu - kad jei surenki 7 kg - gauni i namus - bet jei nesurenki - moki uz 7 kg ir taip pat gauni i namus, nebera jokiu uz kilograma schmoll.gif Zodziu ar 1 kg ar 7 - i namus kainuos 12,25 eu, o jei ne i namus - o pas kazka pasiimsit - mokesit uz 3 kg minimum cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 23:01)
o kas jums sake kad dar ir uz kilograma? As tai suprantu - kad jei surenki 7 kg - gauni i namus - bet jei nesurenki - moki uz 7 kg ir taip pat gauni i namus, nebera jokiu uz kilograma  schmoll.gif  Zodziu ar 1 kg ar 7 - i namus kainuos 12,25 eu, o jei ne i namus - o pas kazka pasiimsit - mokesit uz 3 kg minimum  cool.gif

Aš tai suprantu, kad kaip ir visoms plius 1,75 e už kg, tik jei didmiestyje gali pasiimti iš taško, o jeigu ne tada + persiuntimas 12,25 e. Tai gal tikrai ne taip suprantu jų sistema, nes aš asmeniškai nepirkusi, tik paskaičiau jų taisykles. Kas realiai tokiu atveju pirko gal žino. g.gif
Aš žinokit tada ir dar kartą perskaičiau taisykles ir kaip jūs kad rašote, tai jeigu surenki 7 kg, tada nėra 1,75 e/kg, o tai koks tada mokestis ? Aš suprantu taip, kad jeigu surenku 7 kg moku 1,75/kg, bet man pristato į namus, jeigu nesurenku tada arba atsiimu iš bendro taško arba man persiunčia +12,25 e. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 19 gruodžio 2015 - 23:10
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 23:05)
Aš tai suprantu, kad kaip ir visoms plius 1,75 e už kg, tik jei didmiestyje gali pasiimti iš taško, o jeigu ne tada + persiuntimas 12,25 e. Tai gal tikrai ne taip suprantu jų sistema, nes aš asmeniškai nepirkusi, tik paskaičiau jų taisykles. Kas realiai tokiu atveju pirko gal žino.  g.gif

man tik karta buvo, kad mokejau uz 3 kg, nes kazkaip issisiunte 2 kg siuntinys - bet juk tada nemokejau uz tuos du po 1,75 ir dar uz 3 kg... Taip ir cia... 12,25 - yra suma uz 7 kilogramus, tad nemanau, jog dar kazka papildomai reik moket, nu reiks Linos uzklaust kada, nes paciai neteke su tuo susidurti - nesunkiai susirenka tas svoris, o ir menesi rinkti gali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 23:10)
man tik karta buvo, kad mokejau uz 3 kg, nes kazkaip issisiunte 2 kg siuntinys - bet juk tada nemokejau uz tuos du po 1,75 ir dar uz 3 kg... Taip ir cia... 12,25 - yra suma uz 7 kilogramus, tad nemanau, jog dar kazka papildomai reik moket, nu reiks Linos uzklaust kada, nes paciai neteke su tuo susidurti - nesunkiai susirenka tas svoris, o ir menesi rinkti gali wink.gif

Tai jums gal nereikėjo persiuntinėti, gal pasiimėtė iš bendro taško ? Tada ir sumokėjote už 3 kg 4,5 svaro ar kiek ten. Nes man kažkaip neįtikėtina atrodo jog jeigu jau ne iš didmiesčio tai jie neima mokesčio iš UK į LT, o tik už Venipak 12,25 eur. g.gif Nors gal ir taip, tikrai nesiginčiju, nes nežinau tiksliai jų taisyklių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 19 gruodžio 2015 - 23:15
Nors meluoju - yra buve, kad tebuvo 5,5 kg, bet labai laukem siuntos (visad perkam kelios susimete) - damokejom uz 1,5 ir gavau i namus - tikrai nemokejom uz 5,5 ir dar 12,25 schmoll.gif (cia seniau buvo, dar prie lito)
Papildyta:
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 19, 23:14)
Tai jums gal nereikėjo persiuntinėti, gal pasiimėtė iš bendro taško ? Tada ir sumokėjote už 3 kg 4,5 svaro ar kiek ten. Nes man kažkaip neįtikėtina atrodo jog jeigu jau ne iš didmiesčio tai jie neima mokesčio iš UK į LT, o tik už Venipak 12,25 eur.  g.gif Nors gal ir taip, tikrai nesiginčiju, nes nežinau tiksliai jų taisyklių.  4u.gif

taip, tada pasiemiau is kitos mergaites, kurios buvo didesnis svoris wink.gif O koks skirtumas? ar 7 kg ar 2 kg - vistiek juos taveza venipakas wink.gif ir moki ta pati, juk jei surenki 7 kg - venipakui atskirai nemoki wink.gif
Atsakyti