QUOTE(PoppyMilk @ 2015 12 19, 22:12)
Sveiki, kiek skaitau na niekaip nesuprantu, sakot 1,75 eu uz kg .. bet pas tuki rasoma kad minimalus svoris 3 kg ar kazkiek. O jei nenoriu uz tiek moket tai reiktu kooperuotis su kitom merginom. Bet tarkim gyvenu provincijoj ir neturiu su kuo kooperuotis, tai man ne taip ir pigiai iseina per uk siustis. Neikertu as ju sistemos, del to ir neperku
Is jav paprasciau pasirode. Is anksto dekui uz komentarus.
Manau tiems, kurie gyvena provincijoje per Tukį siųsti nėra jokių galimybių
, nes ir surinkti reikia minimum 3 kg ir jei pasiimti iš bendro taško nėra galimybės tai siuntimas per Venipak 12,25 euro
Bent jau taip jie rašo, gal kuri pataisys jei klystu. Belieka prie kažko jungtis arba rinkti kooperacijas ir siųsti tiesiai į LT.
Gal klystu, nežinau tiksliai jų politikos.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 22:28)
minimalus 3 kilogramai, bet perkant tesco uz 50 svaru - nu nebent ta suma 1 prabangi suknele sudaro, bet mes gi be nuolaidu neperkam - tai bent man min 3-4 kg susidaro
- neforsuojant dideliu uzsakymu, pasiimant 1-2 kompanjones... Dar kokiam matalane ar asdoj prasisuku - ir visi 7 kg... Net ta pati tesco po keliu dienu pakartoji - kai seila papildo
Net ir mokant tukiui uz visus 7 kg (net jei ju nera) - suma 12,25 euro, o ne 20 svaru
Tada apsimoka nebent perkant dideliais kiekiais ir renkant kooperacijas.
Nes nežinau vienai surinkti po 4-7 kg, bent man tai sudėtinga atrodo.
Toms, kurios tokiais kiekiais neperka ir gyvena provincijoje, apskritai ar ne paprasčiau per tarpininkę nusipirkti.