Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2015 12 18, 19:43)
turbut neturite 10-13 metu mergaiciu mirksiukas.gif beveik visos nori sio lupu balzamo  4u.gif  beje, gal; kas bandete si sepeti plaukams? Wet brush?  http://www.amazon.co...words=wet brush atsiliepimai geri

Man superinis sis sepetys, i kitus net nebeziuriu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2015 12 17, 17:59)
user posted image

kur gal matėte pigiau nei LT ±19eur

Www.topbeauty.lt dabar 21% nuolaida viskam,tai šitas gaunas plius minus 15 eur
Atsakyti
Labai ačiū už pagalbą dėl MyToys - visoms atsakiusioms 4u.gif
Siunta, pasirodo, jau dvi dienas Lietuvoje ir netgi "buvo bandoma pristatyti, bet nerado adresato namie". Nors net jokių bandymų nei skambinti, nei atvažiuoti nebuvo. Kaip apmaudu, jau būtume išsidalinusios siuntą.
Tai dabar laukti pirmadienio ir ieškoti siuntos per lpexpress informaciją? Ar ta siunta jau mano pašte ir net rytoj būtų galima atsiimti?

Labai dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 12 18, 19:43)
turbut neturite 10-13 metu mergaiciu mirksiukas.gif beveik visos nori sio lupu balzamo  4u.gif 

kad jo nori visos girdėjau, bet KODĖL? Ir aš užsinorėjau pabandyti. Nusipirkau 3. Kažkokia nesąmonė doh.gif nei pasitepti normaliai, kažkoks nemalonus jausmas ant lūpų. Nusprendžiau, kad tai patinka tik paauglėms biggrin.gif o aš, deja, jau labai nebe niolikos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2015 12 18, 19:40)
Labai ačiū už pagalbą dėl MyToys - visoms atsakiusioms  4u.gif
Siunta, pasirodo, jau dvi dienas Lietuvoje ir netgi "buvo bandoma pristatyti, bet nerado adresato namie". Nors net jokių bandymų nei skambinti, nei atvažiuoti nebuvo. Kaip apmaudu, jau būtume išsidalinusios siuntą.
Tai dabar laukti pirmadienio ir ieškoti siuntos per lpexpress informaciją? Ar ta siunta jau mano pašte ir net rytoj būtų galima atsiimti? 

Labai dėkoju už pagalbą  4u.gif

Vakar klausiau to paties klausimo biggrin.gif
Visada atveždavo į namus. Šiuo metu matyt turi daug darbo, tad pašto dėžutėje turėtumėte rasti lapelį su kvietimu atvažiuoti patiems į LPexpress būstinę. Mes nepasidavėm, paskambinom ir griežtai gražiai prašėm kad atvežtų. Labai nenoromis, bet šiandien atvežė. Beje, info dirba iki 22val, dar spėsit paskambint ir šįvakar. Bet rytoj vistiek nepristatys, tik pirmadienį.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 18, 20:41)
kad jo nori visos girdėjau, bet KODĖL? Ir aš užsinorėjau pabandyti. Nusipirkau 3. Kažkokia nesąmonė  doh.gif nei pasitepti normaliai, kažkoks nemalonus jausmas ant lūpų. Nusprendžiau, kad tai patinka tik paauglėms  biggrin.gif o aš, deja, jau labai nebe niolikos  unsure.gif

biggrin.gif tai cia forma rutuliuko ir populiaru yra
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 12 18, 19:13)
O kur eurokos ya tu eos? Nes Jeruzales Rimi Eurokose nera  doh.gif

gal išpirkta g.gif nes šiaip rašo, kad galima įsigyti visose Eurokos parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 12 18, 20:18)
Man superinis sis sepetys, i kitus net nebeziuriu  ax.gif  4u.gif

aciu-reiks sekt gal kada kaina mazesne bus 4u.gif beje, priminkite, kur buvo galima paziureti kainu pokycius amazone?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 18, 19:48)
Vakar klausiau to paties klausimo  biggrin.gif
Visada atveždavo į namus. Šiuo metu matyt turi daug darbo, tad pašto dėžutėje turėtumėte rasti lapelį su kvietimu atvažiuoti patiems į LPexpress būstinę. Mes nepasidavėm, paskambinom ir griežtai gražiai prašėm kad atvežtų. Labai nenoromis, bet šiandien atvežė. Beje, info dirba iki 22val, dar spėsit paskambint ir šįvakar. Bet rytoj vistiek nepristatys, tik pirmadienį.

Roka, ačiū Jums labai už pagalbą 4u.gif
Dar parašiau į AZ dėl platesnės informacijos. Ačiū labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 12 18, 19:52)
aciu-reiks sekt gal kada kaina mazesne bus 4u.gif  beje, priminkite, kur buvo galima paziureti kainu pokycius amazone?

camelcamelcamel.com
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 12 18, 20:13)
O kur eurokos ya tu eos? Nes Jeruzales Rimi Eurokose nera  doh.gif

Mano dukra vakar matė būtent Jeruzalės Rimi Eurokose. Pasirodo ir jai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytės, patarkite ką perkate idomesnio iš assorti.lt - turiu prikaupus pinigų, greitai baigsis, reikia kažką pirkti, gaila padovanoti, bet neišmanau ką pabandyti, gal ką patarsite, ar iš maisto produktų blush2.gif
Atsakyti