Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O kokia kaina eos balzamu ir is kur perkat? As sau noreciau biggrin.gif atlikusiu gal turit ?
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2015 12 18, 18:26)
O kokia kaina eos balzamu ir is kur perkat? As sau noreciau  biggrin.gif  atlikusiu gal turit ?

Šiandien mačiau parfumexpress 8€ su centais, pasirodė per brangu, jeigu kas Kaune turite atliekamų paimčiau ir aš Kalėdoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puošnutė: 18 gruodžio 2015 - 17:29
QUOTE(Brima* @ 2015 12 18, 17:26)
O kokia kaina eos balzamu ir is kur perkat? As sau noreciau  biggrin.gif  atlikusiu gal turit ?

http://grupinis.lt/p...offer=537113836
arba
Eurokose su Eurokos kortele 5,94€
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 12 18, 14:41)
Aciu! EOS jau supirkti ir geru kitu ideju pametejot  4u.gif

O kas per daiktas tas EOS g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2015 12 18, 19:33)
O kas per daiktas tas EOS  g.gif

turbut neturite 10-13 metu mergaiciu mirksiukas.gif beveik visos nori sio lupu balzamo 4u.gif beje, gal; kas bandete si sepeti plaukams? Wet brush? http://www.amazon.co...words=wet brush atsiliepimai geri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 18 gruodžio 2015 - 18:51
Kur rast geriausia kaina Dior koki lupu blizgi? g.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal galite patarti, nuo ko pradėti ieškoti MyToys siuntos? Šiandien sueina 10 dienų nuo išsiuntimo, jau tikriausiai turėtų būti Lietuvoje?

Ten kalėdinės dovanos - ir dar kelių besikooperavusių narių - nesinori nuvilti dovanų gavėjų.

Turiu išsiuntimo patvirtinimą, tačiau jokio sekimo numerio nėra. Ar aš tik nematau, ar ir kitiems numerio neatsiųsdavo?

O gal iškart rašyti MyToys klientų aptarnavimui?
Būsiu dėkinga už konsultaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2015 12 18, 18:58)
Sveiki. Gal galite patarti, nuo ko pradėti ieškoti MyToys siuntos? Šiandien sueina 10 dienų nuo išsiuntimo, jau tikriausiai turėtų būti Lietuvoje?

einat i savo uzsakyma ir desinej pusej melynam fone yra SENDUNG VERFOLGEN, paspaudziat ir matot kaip keliauja siunta
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 18, 20:53)
Kur rast geriausia kaina Dior koki lupu blizgi? g.gif

Buvau radus feelunique -20% kodą, perkant už 100 svarų, tai su -20% gal neblogai g.gif
Jei rasit, kur pigiau- sakykit mirksiukas.gif tušo reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2015 12 18, 17:59)
http://grupinis.lt/p...offer=537113836
arba
Eurokose su Eurokos kortele 5,94€

O kur eurokos ya tu eos? Nes Jeruzales Rimi Eurokose nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2015 12 18, 18:58)

Ten kalėdinės dovanos - ir dar kelių besikooperavusių narių - nesinori nuvilti dovanų gavėjų.

Turiu išsiuntimo patvirtinimą, tačiau jokio sekimo numerio nėra. Ar aš tik nematau, ar ir kitiems numerio neatsiųsdavo?

O gal iškart rašyti  MyToys klientų aptarnavimui?
Būsiu dėkinga už konsultaciją  4u.gif

Sekimo nuoroda tikrai yra. Pažiūrėkite savo accounte, mėlyname fone užrašyta Sendung verfolgen.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 12 18, 19:03)
einat i savo uzsakyma ir desinej pusej melynam fone yra SENDUNG VERFOLGEN, paspaudziat ir matot kaip keliauja siunta

ten tikriausiai bus užrašas - pateko į LT, toliau sekti per post.lt; tai su tuo 12 skaičių kodu galima rast per lpexpress.lt, BET... kažkodėl man visada šeštadienį atsirasdavo lpexpress sistemoj smile.gif vieną kartą siuntinys lt atsidūrė ketvirtadienį, tai nesureikšminau, o kitą kartą pirmadienį - tai iki šeštadienio ir pratūpėjo ten kažkur smile.gif skambinau - tai nieko jie nemato, nieko nežino...
apskritai - lp express operatorė mato tą patį, ką ir mes internete ir nieko nežino...
Atsakyti