Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 12 18, 00:21)
Manau Justė geriau
Papildyta:

Dovanų kuponas pramogoms, pvz. į kiną, grožio priemonės, gal kažkokie kvepaliukai. Arba kad ir kokio Eurokos dovanų čekiukas, pati išsirinktų kvepaliukus ar blizgį kokį

QUOTE(roka @ 2015 12 18, 00:22)
Mano dvylikametė skaito Justę.
Kiti norai ausinės, skirstytuvas ausinėms, kad būtų galima dvejas prijungti, nešiojama garso kolonėlė telefonui, flešiukas įdomesnės formos, dėklas telefonui, priemonės papuošalams gaminti, lazda selfiams, kuponas Tigeryje arba Ikejoje, knyga Žvalgo mokinys, kosmetinė, šepetys Tangle teeser ir t.t. ir t.t  biggrin.gif Aj, dar EOS būtinai  biggrin.gif

QUOTE(Kimora @ 2015 12 18, 01:28)
va va, aš irgi visoms mergaitėms nuo 9m iki 12m EOS užpirkau  drinks_cheers.gif

Aciu! EOS jau supirkti ir geru kitu ideju pametejot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 18 gruodžio 2015 - 14:42
gal kam aktualu, L'ocitane su koduku PJERAS duoda duso zele perkant uz 29 eur ir nemokama atsiuntima. Galioja net perkant siurprizu dezutes, ko anksciau nebuvo bent jau kiek pirkdavau.
Atsakyti
Ir as buciau dekinga uz pakvietima i windeln.de 4u.gif jurga163@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 12 18, 14:47)
nebutinai, tiesiog jeigu deze didele, tai tikimybe didesne, kad patikrins. Kiti atsisiuncia plancetus ir praeina be jokiu muitu
Pirmame puslapyje parasyta, bet is nesenos patirties kaimyne uz 36dol siuntinuka sumokejo 17eur (9emuitas+8epastui uz dokumentu sutvarkymas)

Man skaičių ir reikėjo, kad nors kiek gaudytis, jei ką... Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 12 18, 13:52)
tai kad nera ir nebus biggrin.gif
kiek esu tokiu kvepalu uzsisakius laiškus gaut kai atsiras tai dar nei vieno negavau kad jau yra prekyboje  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai kitu yra, testeris. ne testeris 60eur 100ml
http://www.kvepalupa...u-d-ambre-39553
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 12 18, 14:12)
Ar jie geri? Kažkaip labai prastus šepečius nusiperku paskutiniu metu. Kur galima gauti pigiau negu LT?

Kaip kam, esu grdejus ir tokiu, kuriem nepatiko, nesukuoja ir pan. Man tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 18, 14:33)
Jau tokiu, tai 99 proc niekas nepadirbines, nes kas perka padirbtus kvapus, tai tokiu brandu nei zino, nei zinos. Jiems reikia chaneliu ir dioru.

BET. Butent siu kvepalu pries savaite nuo 32 usd buvo pilnas Hauteloook'as  mirksiukas.gif

Taip, zinau, kiek per velai pamaciau ir nespejau i traukini biggrin.gif o dar masciau masciau kokius kiek, po to dar gi prireike pasiuostinet, kol radau kur ju yra (taip ir atradau kvepalpasaulio kainas), tai ir nuvaziavo traukinuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 18 gruodžio 2015 - 15:04
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 12 18, 16:12)
Ar jie geri? Kažkaip labai prastus šepečius nusiperku paskutiniu metu. Kur galima gauti pigiau negu LT?

Man tai totalus sudas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia Mononpolio Kalėdoms, internetu bijau nespėti gauti, gal žinote ar norfoj rimi taikoma jiems akcija -40% žaislams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2015 12 18, 17:45)
Sveikos, reikia Mononpolio Kalėdoms, internetu bijau nespėti gauti, gal žinote ar norfoj rimi taikoma jiems akcija -40% žaislams? smile.gif

Jei neklystu, per radiją girdėjau, kad "Senukuose" akcija dabar žaislams smile.gif
Ir šiaip šiandien "Senukuose" paskutinė diena, kai praktiškai viskam -30 proc. Nes atsisveikinsim su "nuolaidų trečiadienias":D

O pigu.lt - nėra Monopolio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 18 gruodžio 2015 - 16:49
QUOTE(pupune @ 2015 12 18, 17:47)
Jei neklystu, per radiją girdėjau, kad "Senukuose" akcija dabar žaislams smile.gif

Yra tik galvoju jei esate pirkę ar prie tos akcijos taiko būtent Monopoliui, ar kaip nors išskiria į stalo žaidimus ir netaiko ax.gif
pigu.lt gaunasi 24€ maždaug, neįsivaizduoju kokios kainos parduotuvėse smile.gif gal su -40% pigiau išeitų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puošnutė: 18 gruodžio 2015 - 16:50
QUOTE(Puošnutė @ 2015 12 18, 17:45)

taiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2015 12 18, 17:49)
Yra tik galvoju jei esate pirkę ar prie tos akcijos taiko būtent Monopoliui, ar kaip nors išskiria į stalo žaidimus ir netaiko  ax.gif
pigu.lt gaunasi 24€ maždaug, neįsivaizduoju kokios kainos parduotuvėse smile.gif gal su -40%  pigiau išeitų...

Sakyčiau, neišskiria į "stalo žaidimus" g.gif Bent jau būtų paminėję per reklamą kažkaip kitaip.
O kainos, žinokit, nežinau smile.gif
Atsakyti
Pasirinkom pigu.lt su kodu KAUNAS minusuoja 5€ tai monopolis gavosi 20€ su centais
Nereiks lakstyt po parduotuves ieškot smile.gif
Atsakyti