Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Turiu mytoys.de nuolaidą 20% Rabatt auf Ihren ersten Kindermode-Einkauf – auch auf reduzierte Artikel, jei reikia parašykite į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kam berniukui dovanos? smile.gif reikėjo vakar gimtadieniui o tik šian iš mytoys gavo mergina kuri prijunge :)rizikavau ale taip skaudu kad pritrūko 1dienos biggrin.gif teko kita masina pirkti. vilnius 26 eur smile.gif
http://m.mytoys.de/d...tr-3816282.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 17 gruodžio 2015 - 21:59
Sveikos,
Klausimas ne į temą. Ar ne per anksti 12 metų mergaitei dovanoti žurnalo Panelė prenumeratą? Gal per jauna dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 17 gruodžio 2015 - 22:41
gal kas Kaune renkate http://www.clothingattesco.com/? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 12 17, 23:06)
Sveikos,
Klausimas ne į temą. Ar ne per anksti 12 metų mergaitei dovanoti žurnalo Panelė prenumeratą? Gal per jauna dar  g.gif

Man irgi labai praverstu dovanu idejos dvylikmetems, net dviems reikia ir nenutuokiu kas idomu/naudinga/madinga, kad nenusivaziuociau labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 12 17, 22:06)
Sveikos,
Klausimas ne į temą. Ar ne per anksti 12 metų mergaitei dovanoti žurnalo Panelė prenumeratą? Gal per jauna dar  g.gif

o ne geriau Mergaitė arba Justė tiktų? Tie labiau paauglėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 12 17, 23:06)
Sveikos,

Manau Justė geriau
Papildyta:
QUOTE(Zuma @ 2015 12 17, 23:53)
Man irgi labai praverstu dovanu idejos dvylikmetems, net dviems reikia ir nenutuokiu kas idomu/naudinga/madinga, kad nenusivaziuociau labai  doh.gif

Dovanų kuponas pramogoms, pvz. į kiną, grožio priemonės, gal kažkokie kvepaliukai. Arba kad ir kokio Eurokos dovanų čekiukas, pati išsirinktų kvepaliukus ar blizgį kokį
Atsakyti
Mano dvylikametė skaito Justę.
Kiti norai ausinės, skirstytuvas ausinėms, kad būtų galima dvejas prijungti, nešiojama garso kolonėlė telefonui, flešiukas įdomesnės formos, dėklas telefonui, priemonės papuošalams gaminti, lazda selfiams, kuponas Tigeryje arba Ikejoje, knyga Žvalgo mokinys, kosmetinė, šepetys Tangle teeser ir t.t. ir t.t biggrin.gif Aj, dar EOS būtinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 17 gruodžio 2015 - 23:23
Gal kas netyčia užmatėt tokią striukytę
http://www.vinted.lt...emine-striukyte
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 18, 00:22)
Aj, dar EOS būtinai  biggrin.gif

va va, aš irgi visoms mergaitėms nuo 9m iki 12m EOS užpirkau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kas atsake 4u.gif Apie Juste negirdejau blush2.gif Einu ieskoti bigsmile.gif

QUOTE(Kimora @ 2015 12 18, 00:28)
va va, aš irgi visoms mergaitėms nuo 9m iki 12m EOS užpirkau  drinks_cheers.gif

O gal zinot, kur ju rasti su nuolaida? Atsisiusti jau nespejau doh.gif
Atsakyti
Gal kas is Tesco (rubu) perka? Labai noriu pizamos smile.gif bet del jos rinkti iki nemokamo nesinori smile.gif
Atsakyti