Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 09:53)
Man vis įdomu, kodėl tada moterys šitaip trokšta tuoktis, nes dabartinė tendencija dar tokia, kad jos dirba tikrai labai daug namie, vyrų mažuma susivokusių, kad namie niekas savaime nepasidaro. Paskui dar vaikai atsiranda. Ar jos visai nebijo darbų, ar santuokos privalumai visiškai atsveria tuos visus darbus hmm.gif

o kaip tas sitaip? kaip sitaip?
ar moterys turetu troksti vienos gyventi?
jei nenori gyventi viena, nori gyventi su vyru, tai logiska, kad norisi ,kad tie santykiai butu iforminti zmoniskai, o ne taip susimetem, pagyvenom, issibegiojom, jokios atsakomybes.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2019 01 01, 21:21)
siulytis, tai ir as nesisiulyciau. Ir pati nesipirsciau. Bet jei zinociau, kad noriu teketi, tai draugaujant jau pasakyciau, kad santuoka man yra svarbi. O kai pasiulytu sumesti skudurus, tada pasakyciau, jog sutinku pvz. 1 metus gyventi kartu ir paziureti ar tinkam vienas kitam, o po metu arba planuojam santuoka, arba skirstomies. Nes tikrai yra vaikinu/vyru, kurie nori sumest su mergina/moterim skudurus, nes jiems tuomet lengviau buna (ji gamina, skalbia, tvarkosi, lygina, zodziu, nemokama tarnaite, o kur dar sex nemokamas).

o jei pastoji per tuos metus ir po metu vyras neori tuoktis vis tiek issiskirtum?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 02, 21:29)
Turint omeny skyrybi skaiciu atrodo kad tiek vesti, tiek po to issiskirti yra labai paprasta. Nelabai suorantu tuomet kame ta santuoka yra garantas kazko. Sekso gaus arba namie, arba pas meiluze, namus kaip pries santuoka tvarkei, taip po jos tvarkysi, greiciausiai lygiai taip pat nemokamai.

Ne garantija, bet vis tiek, parodo vyro atsakomybes lygi, tas kuris nei pasipirsti nesugeba, kazin ar is tokio kazko rimto galima tiketis. Moteris gali atsisakyti teketi, bet vyras privalo pasipirsti ir leist i moteriai spresti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 10:53)

o jei pastoji per tuos metus ir po metu vyras neori tuoktis vis tiek issiskirtum?

tikrai issiskirciau. Jei vyras nenori manes, tai kam su juo buti? Tipo, vardan vaiku? As tuo netikiu, kai skelbiasi, kad tipo vardan vaiku gyvena. Man reikia, kad vyras MANE myletu, kaip savo moteri, ne vien laikytusi namie kaip tarnaite ar vaiku inkubatoriu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 18:21)
tikrai issiskirciau. Jei vyras nenori manes, tai kam su juo buti? Tipo, vardan vaiku? As tuo netikiu, kai skelbiasi, kad tipo vardan vaiku gyvena. Man reikia, kad vyras MANE myletu, kaip savo moteri, ne vien laikytusi namie kaip tarnaite ar vaiku inkubatoriu.

nu gal myleti, tik nenoretu tuoktis?
Atsakyti
tikrai issiskirciau.

Man reikia, kad vyras MANE myletu,

Kaip galima myleti moteri kuriai skirybos yra normali galimybe?

Meile susijus su kazkokiu besalygiskumu, su gyvenimo susiejimu. Tas zodis lietuviu kalboje reiskia daugiau nei rusu "Ja liubliu marozhennoe" Ar anglu "I love roasted chicken"

Sakysim vyras sakytu, kad jei jam neitiksi tai jis nueis pas kita ar pridauzys, tai kokia meile tokiam gali buti?

SKirybomis kitos ASMENYBES nepagasdinsi, (gali koki skuduriuka), bet save nuzemini iki nevertingo laikino daikto. Na kam myleeti ta kuri gali skirtis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 19:23)
nu gal myleti, tik nenoretu tuoktis?

galima. Bet jei zinosi,kad mylimam zmogui labai svarbi yra santuoka, tuomet sutiksi tuoktis.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 20:22)
Kaip galima myleti moteri kuriai skirybos yra normali galimybe?

JEI man svarbi santuoka (nes man asmeniskai tai ne, bet cia pateikiu kaip pavyzdi), o mano draugui ne, netgi priesinasi jai, tuomet mums nepakeliui. Kaip ir jei as noriu vaiku, o jis ne, tai irgi reikia skirstytis ir ieskoti kito zmogaus, su kuriuo poziuriai svarbiais klausimais sutaps. Ir cia ne vien apie vedybas-skyrybas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 19:34)
JEI man svarbi santuoka (nes man asmeniskai tai ne, bet cia pateikiu kaip pavyzdi), o mano draugui ne, netgi priesinasi jai, tuomet mums nepakeliui.

JEI jums svarbi santuoka, tai gal nereiketu pradet suguloves gyvenimo? Tada butu aisku kas jums svarbu visiems.
O jei kazkas gyvena bee santuokos, o po kurio laiko jos uzsimano, tai tikrai KEISTA...

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 19:34)
galima. Bet jei zinosi,kad mylimam zmogui labai svarbi yra santuoka, tuomet sutiksi tuoktis.
JEI man svarbi santuoka (nes man asmeniskai tai ne, bet cia pateikiu kaip pavyzdi), o mano draugui ne, netgi priesinasi jai, tuomet mums nepakeliui. Kaip ir jei as noriu vaiku, o jis ne, tai irgi reikia skirstytis ir ieskoti kito zmogaus, su kuriuo poziuriai svarbiais klausimais sutaps. Ir cia ne vien apie vedybas-skyrybas.

tai butent, tai kam tuos metus bandytis, kaip kokiam bandomajam laikotarpiui per kuri gali sau gyvenima susiknisti?
nes jei moteris pradeda bandytis, tai vyras retai paskui mato butinybe vesti ir man tos vestuves po 10+ m su vaikais, jau kazkaip juokingai atrodo...
kokia padetis moters, kuri netekejusi gyvena su vyru, kas ji tokia? sugulove? kambarioke? kam pasistatyti save i tokia pozicija? kas per gyvenimas toks? kaip vyras ja pristato draugam, pazystamiem, cia mano kas? sugyventine? jei vaikai tai kaip jiem jaustis, mano tevai yra viena skitam kas? o juo labiau jei tokios mintis, kad net ir gimus vaikui issiskirtum, jei vyras nesizenytu? tai gal viska sudelioti eiles tvarka? pirma vestuves, paskui gyevnimas kartu ir paskui vaikai ?
moterim daznai santuoka nereikalinga, nes jos is prigimties labiau atsakingos, santuoka reikalinga vyram, kad jie pasakytu pires visa pasauli , as prisiimu atsakomybe uz ta moteri, jei jis nesugeba to padaryti, tai kelintoj vietoj ta moteris jam yra?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 19:42)
JEI jums svarbi santuoka, tai gal nereiketu pradet suguloves gyvenimo? Tada butu aisku kas jums svarbu visiems.
O jei kazkas gyvena bee santuokos, o po kurio laiko jos uzsimano, tai tikrai KEISTA...

NIeko keisto. Labai gerai paizstu zmones, kurie gyveno santuokoje, issiskyre, ir toliau gyvena, nenoredami santuokos.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 09:53)
Man vis įdomu, kodėl tada moterys šitaip trokšta tuoktis, nes dabartinė tendencija dar tokia, kad jos dirba tikrai labai daug namie, vyrų mažuma susivokusių, kad namie niekas savaime nepasidaro. Paskui dar vaikai atsiranda. Ar jos visai nebijo darbų, ar santuokos privalumai visiškai atsveria tuos visus darbus hmm.gif

Tradicija isteketi, is inercijos, kad visi taip daro, kitos del saugumo, nes snatuoka tai saugiklis, jei issiskirtu. Del vienatves baimes tuoktis yra idiotizmas, nes galima buti vienisu esant salimais kitam zmogui. Cia panasiai, kad gimdyti vaikus, kad mirstant kas atnestu vendnes stikline. Kaip tam anekdote. Guli zmogus mirties patale ir galvoja "Mirstu, o gerti kazkaip nesinori".
Papildyta:

Pritariu, seima tai abipusiai mainai. Nes zmoniu santikius vertybe daro ne statusas, o patys zmones, ju tarpusavio bendravimas, elgesys, jausmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 sausio 2019 - 20:03
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 20:42)

galima buti ne sugulove, o suzadetine. Cia jau kitas statusas.
Apie uzsimanyma... Na, zmones gali uzsimanyt po kazkiek laiko, kas cia tokio. Gyvenimas keiciasi, gali keistis ir musu norai, ir mes patys. O gal tas noras buvo ir anksciau, tik nebuvo pasakytas, arba isgirstas, arba buvo priimtas kaip nesvarbus noras.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 20:47)
tai butent, tai kam tuos metus bandytis, kaip kokiam bandomajam laikotarpiui per kuri gali sau  gyvenima susiknisti?

o kam susiknisti? Tai nesusiknisk! Pagyvenk, paziurek koks zmogus, ar suderinami esat ir tada sprendziat altorius ar skirstoties.

P.S. nestumas man neatrodo kaip gyvenimo susiknisimas.
Papildyta:
kaip vyras ja pristato draugam, pazystamiem, cia mano kas? sugyventine?

galima pristatyti kaip,
pvz. - Jurga (vardu),
-mano gyvenimo moteris Jurga,
-mano suzadetine Jurga,
-mano zmona Jurga (sorry, bet santuokos liudijimo pateikti nieks nepraso ir visu pazistamu, kas pristato "zmona/vyras" neprasau irodyti ar tikrai oficialiai jie susituoke, kiti, beja, irgi)
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 20:05)
galima buti ne sugulove, o suzadetine.

Suzadetine, tai ta kuriai pasipirso, o sugulove ta kuria dulkina.
Visai nepriklausomi parametrai.

Tas pats ir versle... Yra sandoris ir ketinimu protokolas.

Yra turto faktinis peremimas ir turto nuosavybes pasilaikymas.

Jei kazkas savo turta atiduoda remintis ketinimu protokolu, o po to uzsimano sandorio, tai nusipelno viesos pajuokos.

Apie artimu pazistamu asmenu sandorius - nediskutuojam. Va kai kas net issiskiria, kad issaugot turta
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 20:09)

galima pristatyti kaip,
pvz. - Jurga (vardu),
-mano suzadetine Jurga,
-mano zmona Jurga (sorry, bet santuokos liudijimo pateikti nieks nepraso ir visu pazistamu, kas pristato "zmona/vyras" neprasau irodyti ar tikrai oficialiai jie susituoke, kiti, beja, irgi)

O draugu rate po to vadina "Kaip tavo piz... laikosi"
Atsakyti
jei vaikai tai kaip jiem jaustis, mano tevai yra viena skitam kas?

o kai issiskyre tevai buna, tai kas? Vakai venas del to pjaustosi ar tevu issizada, nes kaip jiems jaustis, kas ju tevai vienas kitam???
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 20:09)

galima pristatyti kaip,
pvz. - Jurga (vardu),
-mano suzadetine Jurga,

Mano vyras mane pristatydavo visada, nepriklausomai nuo mus siejusio statuso, jis per gyvenimo kito, o jo poziuris i mus ne. Tai as buvau ir esu pristatoma mano akiu sviesa.
Atsakyti