Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(Tosk @ 2016 10 08, 12:58)
Jus rimtai tikite, kad santuoka parodo kazkokia santykiu branda, didina isipareigojimus ir t.t.? blink.gif
Turiui ne viena drauge, kuri tekejo, nes: 1. tevai spaude, 2. nes laukesi, 3. piniginiai reikalai. Kitaip tariant nieko bendro su tomis santuokos isaukstintomis vertybemis tongue.gif  Ir tik kelios tekejo, nes is tiesu tikejo santuoka kaipo tokia.
Kas butu jeigu butu? hmm.gif Nieko nebutu bigsmile.gif Juvelyrika priimu, bet toliau daryti beprasmiu veiksmu nematau reikalo. Tvirtai tikiu, kad zmogaus padorumas nepriklauso nuo statuso. Sugyventinis puikiai zino mano poziuri i tai.
Blogai, kai zmones nedrysta atvirai pasikalbeti. Va tada ir atsiranda tokia tema, kur moteris pragyvena sitiek metu kartu ir per tiek metu nesugeba pasakyti, ko jinai nori is santykiu doh.gif

tai labai gerai. pirminiai santuokos motyvai ir buvo piniginiai reikalai ir socialiai saugi terpe vaikams gimdyt ir augint.
o meile cia prie ko? ji ateina ir praeina. ramancykų ismislas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovistoma @ 2016 09 09, 11:10)
Mano asmeniska nuomone tokia---vaikai planuojami po vestuviu .O cia, kaip gerai vyrukui-moteriske -be ziedo, vaikucius kepa . Jis amzinas jaunikis, o ji isipareigojusi lol Daugiau savigarbos ir meiles sau, moterys smile.gif

QUOTE(Sėlija*** @ 2016 10 08, 13:32)
Tiesa. Jei zmogaus savigarba priklauso nuo to, ar jis turi antspauda, ar ne, ta jo savigarba labai zema.Priklausoma nuo kito valios.

Kito zmogaus valia - pasiulyt susituokt. Mano teise pasirinkt. Ir nepagavau kampo - kuo susijusi savigarba su kito valia/antspaudu? Vyrui , nesiuliusiam susituokt ir nenusivedusiam prie altoriaus , vaiku negimdziau ir negimdyciau.Gaila , kad sociai merginu ir moteru,paprastu dalyku nesuvokianciu.
Sorry , Selija, apie jus buvau geresnes nuomones, na bet jusu savigarba nuo mano nuomones juk nepriklauso mirksiukas.gif Nuvylet .

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2016 10 08, 11:32)
Tiesa. Jei zmogaus savigarba priklauso nuo to, ar jis turi antspauda, ar ne, ta jo savigarba labai zema.Priklausoma nuo kito valios.

Man savigarba neleistu, sumoketi normalius pinigus uz nekilnojama turta ar automobili ir negauti atgal jokiu oficialiu dokumentu - tik garbes zodi.
Savigarba neleistu ir parduoti automobili, gauti pinigus, o viska palikti neforminus. O jeigu ka nukals naudotojas?

Savigarba neleistu ne del to, kad as meldziuosi ir dievinu popierius su anspaudais, o del to, kad nenoriu nemaloniu juridiniu pasekmiu siurprizu. Todel i kazka, pezanti apie savigarba, paziureciau kaip i durneli.

Su santuoka tas pats, tai juridinis iforminimas ir tiek. Jei ruosiates gyventi negyvenamoje saoje - visai beprasmiskas veiksmas. Bet jei galvojate kontaktuot su civilizacija retkarciais, tada dazniausia tai labai protinga iforminti ir juridiskai.

Aisku buna ir priesingai, kai pav. santuoka leistu valdziai jus finansiskai apiplesti ar reketuoti.

Jei zmogus sudare santuoka ir padare klaida, po to issiskyre, tai tokio zmogaus priesaikos jau nieko nevertos. Manau galima gyventi ir be beprasmiu priesaiku...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 03 11, 10:58)
Man savigarba neleistu, sumoketi normalius pinigus uz nekilnojama turta ar automobili ir negauti atgal jokiu oficialiu dokumentu - tik garbes zodi.
Savigarba neleistu ir parduoti automobili, gauti pinigus, o viska palikti neforminus. O jeigu ka nukals naudotojas?

o tai moteris tau tera daiktas uz kuria tu jautiesi irgi pinigus sumokejes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 11, 20:51)
o tai moteris tau tera daiktas uz kuria tu jautiesi irgi pinigus sumokejes  blink.gif

Sumokejau 20 litu uz santuokos registracija (taip juokauju su zmona).

O rimtai tai susitarimai sudaromi del daug ko... Kodel vien daiktai minimi.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 10 08, 11:58)
Jus rimtai tikite, kad santuoka parodo kazkokia santykiu branda, didina isipareigojimus ir t.t.? blink.gif
Turiui ne viena drauge, kuri tekejo, nes: 1. tevai spaude, 2. nes laukesi, 3. piniginiai reikalai. Kitaip tariant nieko bendro su tomis santuokos isaukstintomis vertybemis tongue.gif  Ir tik kelios tekejo, nes is tiesu tikejo santuoka kaipo tokia.
Kas butu jeigu butu? hmm.gif Nieko nebutu bigsmile.gif Juvelyrika priimu, bet toliau daryti beprasmiu veiksmu nematau reikalo. Tvirtai tikiu, kad zmogaus padorumas nepriklauso nuo statuso. Sugyventinis puikiai zino mano poziuri i tai.
Blogai, kai zmones nedrysta atvirai pasikalbeti. Va tada ir atsiranda tokia tema, kur moteris pragyvena sitiek metu kartu ir per tiek metu nesugeba pasakyti, ko jinai nori is santykiu doh.gif

Klausimas ar tie zmones laimingi siandien, na dar galima suprasti, kai del vaiko, bet kai del pinigu... nes pinigai viena diena baigiasi, veliau kazkada vel atsiranda, visiems taip smile.gif bet neziurint to, jei ne meile, tai kur tada nors laime? Na galima izvelgti ja turte, bet tai saviapgaule smile.gif laiminga manau gali but ta kur del vaiko, bet ta kuri tuokesi nes tevai verte (kazkodel) ir del pinigu tai kazin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 03 12, 01:40)
Sumokejau 20 litu uz santuokos registracija (taip juokauju su zmona).

O rimtai tai susitarimai sudaromi del daug ko... Kodel vien daiktai minimi.

nes moteri daiktu prilyginai, masinai, namui...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 12, 07:17)
nes moteri daiktu prilyginai, masinai, namui...

Viskas turi savo verte, vyrai, moterys daiktai...
Atsakyti
Tema numirė, gal atgaivinam?
Atsakyti
Jeigu vyrą reikia versti pasipiršti, jis tikrai nėra jums skirtas
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 01, 17:33)
Jeigu vyrą reikia versti pasipiršti, jis tikrai nėra jums skirtas

na kam taip grieztai? Gal skirtas. Tik pvz. jei kartu jau gyvena, tiesiog nezino, jog mergina nori ne vien sugyventine buti, o zmona nori tapti. Gal jis galvoja, kad ja tenkina tokia padetis. Kas kita, jei mergina sako, jog nori isteketi, o tas randa milijona priezasciu del ko "ne dabar". Tada tiesiog reikia skirstytis.
Atsakyti
Man kazkaip nesamone butu imt ir siulytis, kad va davai zenijames, as noriu teketi biggrin.gif Turbut tai normali eiga poroj? Nu o jei mergina nenori tu vestuviu, tai tikrai pasakys.
Papildyta:
Man kazkaip nesamone butu imt ir siulytis, kad va davai zenijames, as noriu teketi biggrin.gif Turbut tai normali eiga poroj? Nu o jei mergina nenori tu vestuviu, tai tikrai pasakys.
Papildyta:
Atsakyti