Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 13, 20:56)
Ne fanatizma... mes norime, kad mus suprastu. Bet tai neimanoma, be tam tikros mastymo aplinkos perdavimo... Kiti tai vadina - ilisti i kito kaili... na ta kaili galima ir uzvilkti.

Taigi jei jus turite kazkokia nuomone ir sugebate ja itikinamai perduoti kitam, o kitas nesugeba jos priimti kritiskai - tai deja yra manipuliacija.

Poveikis prasideda nuoo bandymo suprasti save ir kita. Kitam gali kur kas sunkiaau tas sektis. Tada kazkas tampa labai pazeidziamu

Zodziu zaismas ir tiek. Patsai gi net neabandai ilisti i kito kaili, tarkim i moters, kuri prievartaujama vyro, nes esi isikejes savo versija "kad mylinti moteris PRIVALO VISADA NUSITEIKTI, nes ne ji svarbi, o vyro palaima... Tau galima rasyti aibes argumentu, paciam pofig argumentai, moters jausena. Gyva zmogu, ka jis jaucia uzgozi savo sugalvota PAREIGA, kuri is esmes nieko bendro neturi su pareiga.

Zinoma, manipuliatorius "kaili gali uzvilkti", bet va klausimas kodel? Buten tam kad patenkinti save, tam kuriam ta kaili "uztempia" nuslopinant jo valia, jam gi jokio kaifo. Jei butu zmogaus valia "kailio uztempineti" nereiketu. Jis, kaip patsai rasai, kritiskai ivertintu ir sutiktu, jei jo valiai, kriterijams nepriestarauja. Bet ar pas sugebi GERBTI KITOKI POZIURI, PASIRINKIMA, TAIKYTIS PRIE JO? Abejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 sausio 2019 - 21:13
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 13, 21:07)
Čia ne meilė, o priklausomybės liga.
Esant meilei, yra sveikas prisirišimas.

Kas pagal jus tai sveika, o jau kas pagal mane tai liga?
Ar tai argumentas diskusijai?

Viskas prasideda sveikai... pagal jus... niekas ten atsitiktinee tvarka nieko nepasirenka ir nebando be jokio potraukio. Pradzioje kazka savyje ar kitame versti, gal ir nereiketu.
Bet kad as va tos exe norejau tai nesusilaikiau - paveikiau. O ji norejo tik isteket...

Bet dabar su MB tai nera... Tikrai vienas kita pasirinkome be gudrybiu. Na beveik.
O po to kai jau pasirenki tai gal jaau verta save nuteikti santyiu kurimui ir puoselejimui? Iskaitant aistra
Tai skaitau - labai sveika.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 01 13, 17:55)
dievazi esi durna. Pati nezinai ka rasineji. Arba zinai, bet paskui giniesi. Nemoki nei diskutuot, nei savo nuomones apgint, nei prisipazinti, kad nesamones rasineji.
Papildyta:
tai aisku, gi namu jaukumo kurimas ir yra lakstymas su skuduru dantyse biggrin.gif moters gyvenimo prasme  biggrin.gif

nu zinok tu tai sugebi diskutuoti, ir tiek argumentu issakiai, eniznau nuo kurio pradeti lotuliukas.gif

ne moetru gyvenimo prasme - gerai pasidulkintier daug vaiku neprisigimdyti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 13, 21:10)
Zodziu zaismas ir tiek. Patsai gi net neabandai ilisti i kito kaili, tarkim i moters, kuri prievartaujama vyro, nes esi isikejes savo versija "kad mylinti moteris PRIVALO VISADA NUSITEIKTI, nes ne ji svarbi, o vyro palaima... Tau galima rasyti aibes argumentu, paciam pofig argumentai, moters jausena. Gyva zmogu, ka jis jaucia uzgozi savo sugalvota PAREIGA, kuri is esmes nieko bendro neturi su pareiga.

Buvo kitas forumas... ten jau man pasiule kazka tokio ir man ta ideja patiko. Tik praejus daugiau metu isejo isbandyti.

Ne VISADA PRIVALO... o TURI SUGEBET nusiteikti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 13, 21:18)
Buvo kitas forumas... ten jau man pasiule kazka tokio ir man ta ideja patiko. Tik praejus daugiau metu isejo isbandyti.

Ne VISADA PRIVALO... o TURI SUGEBET nusiteikti.

Na matai, o man net neprivalo sugebeti nusiteikti. Todel as LABAI vertinu tai, kad salia manes zmogus, kuris NORI PATS, BE JOKIU TEN NUSITEIKIMU, gyventi kartu su manimi. Kad jis mane geidzia, o nenusiteikineja... Man pvz. tas tavo gebejimas nusiteikti, kai nera geismo, grynai porstitucija, kai prostitute neturi geismo klientui, bet privalo nusiteikti ir aptarnauti ji.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 13, 22:17)
nu zinok tu tai sugebi diskutuoti, ir tiek argumentu issakiai, eniznau nuo kurio pradeti lotuliukas.gif

ne moetru gyvenimo prasme - gerai pasidulkintier daug vaiku neprisigimdyti ar ne?

Prisigimdyti reikia tiek, kad uzaugint padoriai galetum - finansine, laiko, energijos prasme.
O pasidulkinti sveikam zmogui norisi kur kas dazniau negu vien ant vaiku prisidarymo.. Tau, saltai varlei, to nesuprast turbut.?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 13, 23:49)
Prisigimdyti reikia tiek, kad uzaugint padoriai galetum - finansine, laiko, energijos prasme.
O pasidulkinti sveikam zmogui norisi kur kas dazniau negu vien ant vaiku prisidarymo.. Tau, saltai varlei, to nesuprast turbut.?

tai kaip surantu pirtari issakytai minciai anksciau i kuria komentavai?
as nesneku apie tai ko norisi , sneku apie gyvenimo tiklus, ir valgyti irgi norisi, bet ar tai gyevnimo tikslas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 13, 22:11)
Na matai, o man net neprivalo sugebeti nusiteikti. Todel as LABAI vertinu tai, kad salia manes zmogus, kuris NORI PATS, BE JOKIU TEN NUSITEIKIMU, gyventi kartu su manimi. Kad jis mane geidzia, o nenusiteikineja... Man pvz. tas tavo gebejimas nusiteikti, kai nera geismo, grynai porstitucija, kai prostitute neturi geismo klientui, bet privalo nusiteikti ir aptarnauti ji.

Ar jus zinot, kad gali buti meile be aistros? Ar cia jau taip blogai, jei aistra atsiranda nusiteikimu. Ar nusiteikimas tai jau kazkokia tragedija.

O del prostitutes, tai prostitute nusiteikineja del babkiu ar del to kad suteneris neprimustu, o mylinti moteris nusiteikineja is meiles. (Jei savaime tuo metu nera noro).

Dar yra kurv*s, tai tos butent NORI. Na gerai kad nori su vyru, bet nevaldomi norai yra nevaldomi. Tokie jau desniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 14 sausio 2019 - 18:24
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 14, 19:17)
tai kaip surantu pirtari issakytai minciai anksciau i kuria komentavai?
as nesneku apie tai ko norisi , sneku apie gyvenimo tiklus, ir valgyti irgi  norisi, bet ar tai gyevnimo tikslas?

O tavo gyvenimo tikslas yra paklodes SM?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 14, 19:24)
Ar jus zinot, kad gali buti meile be aistros? Ar cia jau taip blogai, jei aistra atsiranda nusiteikimu. Ar nusiteikimas tai jau kazkokia tragedija.

O del prostitutes, tai prostitute nusiteikineja del babkiu ar del to kad suteneris neprimustu, o mylinti moteris nusiteikineja is meiles. (Jei savaime tuo metu nera noro).

Dar yra kurv*s, tai tos butent NORI. Na gerai kad nori su vyru, bet nevaldomi norai yra nevaldomi. Tokie jau desniai...

Kodel moteris turi nusiteikineti noreti, kodel vyras IS MEILES negali nusiteikti nenoreti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 14, 18:56)
Kodel moteris turi nusiteikineti noreti, kodel vyras IS MEILES negali nusiteikti nenoreti?

Fiziologija. Aisku galima ryti kokia chemija, ar eiti pas meiluze, ar nusizudyti, ar...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 14, 18:24)

As meile be aistros myliu savo seima sunu, motina, brolius, ju vaikus, globotinius, visu isvarditu vaikus, antras puses. Net savo keturkojus ir dvikojus (kanareles) augintinius. Elementaru.

Be aistos myliu ir savo draugus, vyrus. Bet esme yra tame, as nesimyliu is labdaros, is draugystes ir t.t. As myliuoisi is aistros su mylimu vyru, kuris lygiai taip pat geidzia mane. Todel mums NIEKADA NEKYLA TAMSTOS DILEMOS. Man asmensikai nesinori myletis, kai nenori mano vyras, jam taip pat, nes mes mylimes kai geidziame vienas kita.

Saziningai, man pacio gaila, nes nei sugebi myleti, nei kas tave myli. O pacio gyvenimas tai kazkoks amzinas anonizmas su gyvu zmogumi, kaip su gumine lele, rodos gyvas, rodos salia, bet be aistors ir is pareigos. Net nusipurciau, jau geriau jokio sekso, nei toks.

Jei man tektu gyventi taip kaip tau, tai jau geriau visiskai be sekso, nei toks, is pareigos.
Principialiai isedom nuo svetimo stalo nesimaitinu. O seksas is pareigos, kai toje puotoje tik tenkinasi vienas, mano galva toks ir yra. Gal ta moteriske issizergusi ir is meles, bet tas kuilys tarp jos koju jos nemtyli, tai faktas. Tas kas myli nori dalintis savo nuostabiais potyriais ir su mylimu zmogumi. Nrmalus zmones siekia, kad ju partneriai pasiektu tokia pat palaima. Sis potyris kuri jaucia abu dar labiau sutelkia ir surisa i viena visuma. Seksas yra meiles israiska, kai jauminejau, jei puotauja tik vienas, o kitas tik tuo metu telika ziuri ir laukia kol kitas baigs, cia jau mire santikiai, apie meile nera kalbos.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 14, 18:59)
Fiziologija. Aisku galima ryti kokia chemija, ar eiti pas meiluze, ar nusizudyti, ar...

Fiziologija...

Kas per briedas? Moteris lygiai kaip ir vyras geidzia... Frigidiskumas yra SUTRIKIMAS. Manau frigidiskomis tampa ir normalu libido turincios moterys, is pareigos tenkindamos kuiliu aistra. Kuiliais vyrai tampa kai jiems vienodai, ka sekso metu jaucia moteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 sausio 2019 - 19:22
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 14, 19:59)

Kodel manai, kad tavo fiziologija yra svarbesne negu moters?
Atsakyti