Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(Terroriste @ 2019 01 12, 15:40)
taigi tu rasei, kad jei moteris nenori seimos kurt, taireiskia  yra patyrus prichologine trauma.

taip butent tai rasiau, o ka kokiai konrkeciai narei rasiau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 12, 17:19)
taip butent tai rasiau, o ka kokiai konrkeciai narei rasiau?

o kam reikia KONKRECIAI? Nekonkreciai, bet vaidini visazine psichologe, diagnozes nustatineji, "zinai" gi ko zmones zenytis, gimdyt ar dulkiu kasdien sveist nenori ir koks skirtumas ar kam is forumo, ar is realo nustatai, kad traumuotas?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 01 12, 19:14)
o kam reikia KONKRECIAI? Nekonkreciai, bet vaidini visazine psichologe, diagnozes nustatineji, "zinai" gi ko zmones zenytis, gimdyt ar dulkiu kasdien sveist nenori ir koks skirtumas ar kam is forumo, ar is realo nustatai, kad traumuotas?

pirma issaiskink skirtumus tarp zodziu sutrikimas ir diagnoze.
atskirk, kai snekama bendrai ir konkreciai.
Jai jauti, kad cia apie tave, kad turi sutrikimu, tai jau pretenzijos ne man, o sau. Nors geriau priimti tiesa, nors nelengva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 sausio 2019 - 19:37
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 12, 19:36)
Jai jauti, kad cia apie tave, kad turi sutrikimu, tai jau pretenzijos ne man, o sau. Nors geriau priimti tiesa, nors nelengva...

Puiku, SM gluse (cia jos megstamas epitetas jei ka, kuri raso kitiems) ji turi sutrikima, Yra traumuota, nes neatsimena kam ir ka rase, o svarbiausia izvelgia moteriskuma isikibime i skudura dulkem, ar grindim plauti, matyt jai labai seksi poza "rakom". Dabar lai sokineja ant vienos kojos is laimes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2019 - 19:57
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 12, 19:36)

dievazi esi durna. Pati nezinai ka rasineji. Arba zinai, bet paskui giniesi. Nemoki nei diskutuot, nei savo nuomones apgint, nei prisipazinti, kad nesamones rasineji.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 12, 19:50)
, o svarbiausia izvelgia moteriskuma isikibime i skudura dulkem, ar grindim plauti,

tai aisku, gi namu jaukumo kurimas ir yra lakstymas su skuduru dantyse biggrin.gif moters gyvenimo prasme biggrin.gif
Atsakyti
Meile yra arba ne. Nuo lyties nepriklauso. Gali isgalvoti logiskai, kad vyras geras, tinka santuokai ir vaikams, bet aistros neisgalvosi, chemines reakcijos virtuvej neisvirsi. Todel paskui vyrai kankinasi negaudami sekso, o moterys vyrus aukleja per ana gala, nes teka tik protu pasirinkusios ir pacioms savo vyru nesinori.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 13, 18:20)
bet aistros neisgalvosi, chemines reakcijos virtuvej neisvirsi.

Jus labai klistate.
Paimkite kokia sekta ir paziurekit, kaip jos nariai myli savo sektos vada.
Nevaidina - nuosirdziu nuosirdziausiai.
Smegenu plovimas viska padaro. Galima isplautti kitam, galima issiplauti sau.

galima sau plautis ir dar viens kitam kol isprotesit. Technine problema ta aistra.

Kaii tokius dalykus galima valdyti - atsiveria dar nematytos galimybes gyvenime...
Taigi viska sprendzia tik valia ir nusistatymas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 13, 18:29)
Jus labai klistate.

galima sau plautis ir dar viens kitam kol isprotesit. Technine problema ta aistra.

Kaii tokius dalykus galima valdyti - atsiveria dar nematytos galimybes gyvenime...

Ir cia reik suprasti siekiamybe... Niu, niu.

Man taip juokinga, kad valia izvelgiama fanatizme.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 13, 18:54)
Ir cia reik suprasti siekiamybe... Niu, niu.

Man taip juokinga, kad valia izvelgiama fanatizme.

Valiai izvelgiama sugebejime valdyti kitus.
Reiskia tai imanoma.
Jeii imanoma, tai imanoma kurti ir blogi ir geri.
Savyjee ir kituose
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 13, 19:33)
Valiai izvelgiama sugebejime valdyti kitus.
Reiskia tai imanoma.
Jeii imanoma, tai imanoma kurti ir blogi ir geri.
Savyjee ir kituose

Esu manipuliatore, nes Dievo duota izvelgti zmogaus silpnas/stiprias vietas. Puikiai zinau kaip tai daryti, bet niekada to nepanaudosiu pries zmogu norint jam pakenkti, beje ir neva gero noredama taip pat, jokios saviveiklos, kai kalba eina apie kita zmogu, jo valia. Nes senai suaugau tam, kad suvokciau ne viskas gerai kitam, kas tau atrodo gerai.

Man nepatinka, yra tabu, zmobinti-jaukinti zmogu, daryti ji prikllausomu nuo saves, nes as gerbiu zmones.

Kursyti zmonese fanatizma, tam kad manipuliuoti jais, mano galva yra zema.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 13, 19:58)
Kursyti zmonese fanatizma, tam kad manipuliuoti jais, mano galva yra zema.

Ne fanatizma... mes norime, kad mus suprastu. Bet tai neimanoma, be tam tikros mastymo aplinkos perdavimo... Kiti tai vadina - ilisti i kito kaili... na ta kaili galima ir uzvilkti.

Taigi jei jus turite kazkokia nuomone ir sugebate ja itikinamai perduoti kitam, o kitas nesugeba jos priimti kritiskai - tai deja yra manipuliacija.

Poveikis prasideda nuoo bandymo suprasti save ir kita. Kitam gali kur kas sunkiaau tas sektis. Tada kazkas tampa labai pazeidziamu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 13, 19:29)
Jus labai klistate.

Čia ne meilė, o priklausomybės liga.
Esant meilei, yra sveikas prisirišimas.
Atsakyti