QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 11, 16:33)
Tu gal baik vienakart diagnozes nustatinet? Belyciai traumuoti nesveiki, atsirado mat gydytoja. Nezinojau, kad tave moterim daro dulkiu valinejimas. Liudesys tavo vyrui tada. Man tai paprasciausiai nepatinka. Ir taip, man kur kas labiau patinka darbe buti negu keptuves gramdyti. Kur kas smagiau kartu namie tvarkytis, o ne kai vyro istisai nera nes "dirba".
Bet ko tada pati dirbi ir dar pilna darbo diena, jeigu tau taip nepatinka, ir jei vyras tavo labai vyriskas ir gali visa seima islaikyt? Eilinikart tavo zodziai neatitinka tavo elgesio. Tai gal geriau i save pasiziurek kitus nesveikais vadindama
kam diagnozes nustatineju?
konstatavimas, akd pas zmogu yra kakzoks sutrikiams tai dar ne diagnoze. ar tau taip gydytojas sako, nu jus kakzuom sergate
isigilink i zodzius skaitomus ir rasomus.
is visko, ka raisau, tik
dulkes issirinkai
Nu kaip bebutu dulkes valinejantis vyras tikria, neatrodo vyriskai
sakiau,kad as tobula moteris? sakiau, kad nesu traumu patyrusi? ko jus taip bijot pripazinti? laimei gydausi ,tobuleju, neneigiu realybes...
kaip mes augom ir gyvenom, kaip belyciai , moterys turejo buti kosmonautem, traktoristem ir t.t. o kur dar visas gimdymas vaiko atskirimas nuo pirmu minuciu, ksomarai kazkokie...
sakiau gi,kad mokausi moteriskumo, klausau seminaru, skaitau knygas, tobuleju. idealaus gyvenimo nera, laimei galejau buti namie, kol vaikai buvo maziukai, dabar dirbu, bet tik 35 val per sav. ir kaip matot nepersidirbu, tai ne taip ir blogai. bet nekliedziu, kad man nebutu smagiau buti namie ir neiti i jokius darbus.