QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 23:08)
Kai psichuskej nustatineja naujam pacientui diahnoze, tai buna daktaru komisija, skaityk, visai kaip balsavimas
nu tai jei jums cia psichuske ir kazkas daktarais jau vaidenasi, tai gal nebekomentuosiu tu minciu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 19:53)
Eilini kart nusisnekejai, va citata, kur cia matai kalbas apie namu jaukuma? Savo dadedi ir paskui klijuoji kaio visuotine tiesa. Per ta nora prirasyt paklodziu net neperskaitai atidziai.
Ir biekas nesibjauri, normalu tiketis apsidalinti darbais namuose, kurie yra ABIEJU.. Auginti vaikus kurie yra ABIEJU. Daryti dalykus kurie yra abieju.
as rasiau apie jaukuma namu, o ne atsakinejau i Idomucios citata .
tai susirask i pora moteri ir busit visikai vienodos ir darysist viska vienodai ir po lygiai.
Nes normaliu zmoniu pasaulyje vyras buna fiziskai stipresnis, verzlesnis, sugebantis uzdirbti ir aprupinti seima, jis gali ir moka vienus darbus, moteris kitus, vyras pradeda vaika , moteris isnesioja, idomu kaip jiem abiem ta vaika nesioti, vaikas gi abieju, arba gal ir zindyti draugiskai abiem, vaikas gi abieju? ar pradeti vaistus vartoti, tokie jau tuos isleisti bus, siuo metu juos kuria, ir vyrai gales zindyti,, gal kada ir kokais dirbtines gimdas ikis, ir bus totali lygybe...
Man tokios ligotos tos feministines snekos, tu gali man nepritarti kiek tik nori, mano nuomone tokia, ir viskas.