Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 09, 15:37)
O kai tuokiamasi antrakart ir toliau metrikacijoj, tai baznytine santuoka irgi anuliuojat ar paliekat pries dieva su pirmu sutuoktiniu? biggrin.gif nutraukt kiek zinau negalima, tik anuliuot?

Idomucia kaip ten buna?

Baznytine santuoka nera niekad anuliuojama, nei nenutraukiama, jei esi tikintis tai vyras bus tik tas su kuriuo susituokei baznycioje, visi kiti, kol pirmas gyvas, bus gyveniams nuodemeje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 14:49)
O kodel, jus SUTUOKTINIAI uzurpuoja zmonos pavadinima?
Kitas klausimas, kuri dabar zmona yra tikresne, ta kuri su sliubu, ar be jo?

Na jei knisates ir stebites kitais, biurokratinio veiksmo aukos, nes jiems statusas ivardinimas yra svarbiau nei zmoniu santikiai, tai iki galo ivardinkite sliuobutu ir nesliubuotu zmonu statusa, svarbiausia, nustatykite ju verte. Kuri is tu zmonu antraruse, kuri pirmaruse.

sutuoktiniai nieko neuzurpuoja, yra statusas (sąvoka), kuris įgyjamas tik atlikus tam tikrus veiksmus - baigi aukštąjį mokslą, gauni bakalauro laipsnį, eini toliau - gauni magistrą, susituoki - tampi vyru ir žmona, nesustuoki - sugyventiniai ar ten sužadėtiniai. Moontevoškes logika remiantis - aukštosios mokyklos uzurpuoja bakalauro pavadinimą? Ir taip, tas bakalauras gali būti kvailesnis už nieko nebaigusią kaimo bobutę, bet jei yra diplomas - yra bakalauras, jei yra santuokos liudijimas - yra vyras ir žmona, o jei nėra, tai nėra.
Moontevoškei, matau, sunkoka tą suvvokt.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2019 01 09, 15:43)

Moontevoškei, matau, sunkoka tą suvvokt.

Supratau, bez bumashki ty bukashka a s bumaskoj chelovek. Kur jau cia nesuprasti.

Bet va as niekaip nesupantu, kaip tokius vejus gali rasyti metuose, vaikus turinti moteriske, su bumaske rankoje ir totkia pagiezinga... Uzuojauta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 16:10)
Supratau, bez bumashki ty bukashka a s bumaskoj chelovek. Kur jau cia nesuprasti.

Bet va as niekaip nesupantu, kaip tokius vejus gali rasyti metuose, vaikus turinti moteriske, su bumaske rankoje ir totkia pagiezinga... Uzuojauta.

pabandyk paaiškinti policinkui, kad nors teisių neturi, bet "vairuoji kaip dievas", bukaška tu bukaška, eik muilo tarkuot geriau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 09, 15:37)
O kai tuokiamasi antrakart ir toliau metrikacijoj, tai baznytine santuoka irgi anuliuojat ar paliekat pries dieva su pirmu sutuoktiniu? biggrin.gif nutraukt kiek zinau negalima, tik anuliuot?

Idomucia kaip ten buna?

Ooooo...

Ta tema pas mane patirtis.
Su exe tuokemes Baznycioje... Diena pries Zagsa. Nes taip norejo jos mama, mano AA mociute. Na ar sunku pastovet kazkur del brangiu zmoniu? Sakysim jums brangus zmones paprasytu jus ju 75 sukakties proga nueiti kartu prie juros ir ibridus iki keliu kelis kartus nusilenkt.
Kadangi jums tai prasmes netturetu, tai nesunku. Man rgi buvo nesunku. Nesuu nei nelabasis, nei vampyras, tai toje baznycioje man niekas nenutiko ir svestas vanduo nenudegino veido. Ai dar buciau koks karingas ateistas, tai gal man butu idejine reikalo isdavyste. Bet man vienodai tai as nuejau.
Exe sake didele katalike... bet mamai sakydavo kad eina i baznycia, o eidavo i pasimatimus su manim.
Svarbu, as ir kunigui pasakiau, kad netikiu, bet krikstytas, tai nematau problemu pastovet del svarbiu zmoniu noro.
Suradao galimybe, kad gali tuoktis katalike su netikinciu ar kitos religijos. Nzn koks mano statusas sliubinis po to, kai katalike exe isiskyre ir kitoje krikscioniu baznycioje vel susituoke...
Manau minimum, ja turejo atskirti nuo dievo uz tokias makles. bet...

Tai va taip buna, bet kaip ten yra as jau nezinau ar as po sliubu arr ne?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2019 01 09, 16:18)
pabandyk paaiškinti policinkui, kad nors teisių neturi, bet "vairuoji kaip dievas", bukaška tu bukaška, eik muilo tarkuot geriau.

Ka paasikinti policininkui? kodel tamsta pagiezinga? Istiesu pofig, jei jam idomu lai domisi.

Jei del santuokos, manau siek tiek perdeta. Na bet galimai jus su satnuokos liudijimu vaikstote visur ir visada, ir kaisiojete visose biurokatinese istaigose, kaip su vairuotojo pazymejimu, beje kuris greit bus nebutinas. Ot tragedija popieriuko gerbejams.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2019 01 09, 16:18)

Policininkas biurokratas, nesupranta progresyviu navorotu... Bet kaip Monte vertina toki gabu dantista, kuris susipirkes kazkokias ten reples uzsiimee dantu protezavimu. Nors issilavinimas - santechniko. Bet gal dantu technikas dieviskas?

Monte noretum pabandyt, kad nasrus parakinetu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 16:22)
kaip su vairuotojo pazymejimu, beje kuris greit bus nebutinas.

Idomios zinios. Stabdyti prie raudono sviesoforo irgi sake bus nebutina, nes jau dabar uzsimerkia kai kurie ir mauna.
Dar sake greitai neribos greicio keliuose, galesi spausti kiek auto veza
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 16:23)
Policininkas biurokratas, nesupranta progresyviu navorotu... Bet kaip Monte vertina toki gabu dantista, kuris susipirkes kazkokias ten reples uzsiimee dantu protezavimu. Nors issilavinimas - santechniko. Bet gal dantu technikas dieviskas?

Monte noretum pabandyt, kad nasrus parakinetu?

Galimai jus i lova gulates su santuokos liudijimu, bo sutuoktinis gali nepasitiketi jusu kvalifikacija, nezinau.

O siaip, man keista, kai suauge zmones, tokie nenuovokus ir lygina nesulyginamus dalykus. Bet tiek to, ko noreti is zmoniu, kurie ya zmonemis nes turi pasa, o be paso jie niekas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 16:25)

Idomios zinios. Stabdyti prie raudono sviesoforo irgi sake bus nebutina, nes jau dabar uzsimerkia kai kurie ir mauna.
Dar sake greitai neribos greicio keliuose, galesi spausti kiek auto veza

Siaip Monte yra Montekrista.

Yra dar ir BK ir CK< DK, bet as nepaziedineju istatymu ne todel kad jie yra parasyti, o todel, kad man kaip zmogui tai nepriimtina, priestarauja mano doroviniams isitikinimams.

Taigi, pasikarstyk popieriais iki pamelynavimo, bet tai nera garantu, nes garantas yra zmogus, jo dorove.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 16:26)
Galimai jus i lova gulates su santuokos liudijimu, bo sutuoktinis gali nepasitiketi jusu kvalifikacija, nezinau.

O siaip, man keista, kai suauge zmones, tokie nenuovokus ir lygina nesulyginamus dalykus. Bet tiek to, ko noreti is zmoniu, kurie ya zmonemis nes turi pasa, o be paso jie niekas.

o man nėra nieko keisto, kad tu nesuvoki - na neduota tau mąstyti ir suvokti, neduota. Tai ir mesk geriau tu tą reikalą.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 16:29)

Na man nusivalkiojusiam tai gal nebutina, bet nekaltai merginai tikrai patarciau gultis su kazkuo tik turint santuokos liudijima.

Tai ne kokia garantija, bet padidina tikimybe apsisaugot nuo aferistu
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2019 01 09, 16:30)
o man  nėra nieko keisto, kad tu nesuvoki - na neduota tau mąstyti ir suvokti, neduota. Tai ir mesk geriau tu tą reikalą.

Kokie svarsu argumentai... nail.gif
Kas dar?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 16:30)
Na man nusivalkiojusiam tai gal nebutina, bet nekaltai merginai tikrai patarciau gultis su kazkuo tik turint santuokos liudijima.

Tai ne kokia garantija, bet padidina tikimybe apsisaugot nuo aferistu

Laba diena nauji metai...

Paciam dar labiau reikia, dar reikia praeiti metine patikra (kaip automobiliams) nes be tos bumaskes neprokur, dar reikia, kaip stomatologui praeiti kvalifikacijos kursus ir ne vienus, taigi kur sertifikatai. O ir apie moraline ir fizine amortizacija tavuju rakandu nereikia uzmirsti, reikia ivertinti. Cia ne zuikio dainos, jei jau bumaskes rinkti tai jau be ju niekur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2019 - 16:51
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 16:38)
Kokie svarsu argumentai...  nail.gif
Kas dar?

argumentai? čia buvo draugiškas patarimas.
Atsakyti