Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 21:45)
Taio ir nesupratau, kas ka sutuoktiniu vadina, nors tokie nera? Gyvenime pirmakart girdziu toki bajeri

Na matai, sutuoktiniai uzurpuoja savoka zmona. Kai mano galva turetu apsiriboti sutuoktinis ir sutuoktine, kaip cia viena rase, kad savoka labai svarbi ir itakoja zmogaus gyvenima. Valio.

O kaip tada skirstyti zmoniu poras su sliubu ir be sliubo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 08, 23:04)
taip būna dėl dokumentacijos, dėl įmonių ir pan.
ne visi nori biurokratijai pataikauti ir lakstyti viską keisti

Tai tokia tegu ir gyveena sau -iene buvusio pasaulyje. Kaam tokia vesti? nebent turi daug pinigu, tada del pinigu.
Atsakyti
Anksciau nebuvo mados keitineti pavardes issiskyrus. Mano mama 15 metu gyvena su kitu vyru, o pavarde buvusiojo pasilikus biggrin.gif bet niekam tai niekad netrukde. Dabar gal kokio vyruko ego uzgautu, kad jo moteris svetimo diedo pavarde nesioja. Bet buna ir atvirksciai. Va pvz nusvitusysis Linas Karalius yra pasilikes savo ex zmonos pavarde ir nesioja sau n metu. Tokia gal ir as pasilikciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 09, 08:28)
Dabar gal kokio vyruko ego uzgautu, kad jo moteris svetimo diedo pavarde nesioja.

Kokia ten "jo moteris"? Pereinama gairele, kuriai nera savigarbos net buvusiojo sh nusiplaut.
Bet tai aisku priklauso nuo jos naujo vyro (jei jis Alfonsas - tai svarbiausia babkes, o pavarde px). Ir priklauso kuo laikoma ta "moteris". Jei spermos konteineriu, tai vel koks cia skirtumas kas ant konteinrio parasyta. As niekad neskaitau kas parasyta ant konteineriu, paprastai "nemetykit deganciu cigareciu" ar kazkas pan.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 09:39)
Kokia ten "jo moteris"? Pereinama gairele, kuriai nera savigarbos net buvusiojo sh nusiplaut.
Bet tai aisku priklauso nuo jos naujo vyro (jei jis Alfonsas - tai svarbiausia babkes, o pavarde px). Ir priklauso kuo laikoma ta "moteris". Jei spermos konteineriu, tai vel koks cia skirtumas kas ant konteinrio parasyta. As niekad neskaitau kas parasyta ant konteineriu, paprastai "nemetykit deganciu cigareciu" ar kazkas pan.

Tik primenu, kad pats esi konteineris ir pereinama gairele. Vedes antra karta ir dar be zmonu turejes n moteru mirksiukas.gif izeidineji pats save.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 09, 08:28)
Anksciau nebuvo mados keitineti pavardes issiskyrus. Mano mama 15 metu gyvena su kitu vyru, o pavarde buvusiojo pasilikus  biggrin.gif bet niekam tai niekad netrukde. Dabar gal kokio vyruko ego uzgautu, kad jo moteris svetimo diedo pavarde nesioja. Bet buna ir atvirksciai. Va pvz nusvitusysis Linas Karalius yra pasilikes savo ex zmonos pavarde ir nesioja sau n metu. Tokia gal ir as pasilikciau biggrin.gif

cia kaip kas norejo taip dare, mano viena drauge pries koki 20 m issiskyre ir pasikeite vel i mergautine pavarde, paskui gyveno koki 15 m su nauju vyru, nesusituoke, dabar jau irgi issiskyre, bet pavarde jos tevo . Man irgi keistai butu tureti buvusio vyro pavarde ir gyventi su kitu, tikrai nesudetinga pasikeisti ta pavarde, bet aisku jei jiem gerai tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 17:17)
Kiek pamenu, bent jau cia, moterys rase kad niekas ju kaip zmonas nepristatineja.

tiesiogiai gal ir ne - nebent neatydziai skaiciau.
Netiesiogiai, tai Leksa vardino kaip viena is galimu pristatymo variantu.
O siaip gyvenime ne viena karta esu tai girdejusi, todel ir keista, ir idomus motyvai, kodel reikia buti statuse kuris tau yra ant tiek nepriimtinas, kad net meluoji apie ji.
O apie savokas Cicio labai gerai sudeliojo.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2019 01 09, 14:39)
tiesiogiai gal ir ne - nebent neatydziai skaiciau.
Netiesiogiai, tai Leksa vardino kaip viena is galimu pristatymo variantu.
O siaip gyvenime ne viena karta esu tai girdejusi, todel ir keista, ir idomus motyvai, kodel reikia buti statuse kuris tau yra ant tiek nepriimtinas, kad net meluoji apie ji.
O apie savokas Cicio labai gerai sudeliojo.

O kodel, jus SUTUOKTINIAI uzurpuoja zmonos pavadinima?
Kitas klausimas, kuri dabar zmona yra tikresne, ta kuri su sliubu, ar be jo?

Na jei knisates ir stebites kitais, biurokratinio veiksmo aukos, nes jiems statusas ivardinimas yra svarbiau nei zmoniu santikiai, tai iki galo ivardinkite sliuobutu ir nesliubuotu zmonu statusa, svarbiausia, nustatykite ju verte. Kuri is tu zmonu antraruse, kuri pirmaruse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2019 - 14:52
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 14:49)
Kitas klausimas, kuri dabar zmona yra tikresne, ta kuri su sliubu, ar be jo?

Tikresne sutuokta imamo. Ten dar kazkokia pagarba tradicijoms liko...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 14:52)
Tikresne sutuokta imamo. Ten dar kazkokia pagarba tradicijoms liko...

Kai man pofig, kokias relgijas praktikuoja zmones, tai nors ir tumbu jumbu zynio...

Bet klausimas kitame, kuri zmona zmonesne, istekejusi banzycioje, mechetje, cerkveje ir t.t. ar susimetrikavusi metrikacijos skyriuje?

O paskui mes pratesime? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 15:09)
Bet klausimas kitame, kuri zmona zmonesne, istekejusi banzycioje, mechetje, cerkveje ir t.t. ar susimetrikavusi metrikacijos skyriuje?

As netikintis, tai nematau skirtumo, kur juridinis statusas apiformintas, ar Zagse sostineje, ar zagse prie juros, ar cerkveje.

Tai tiesiog civilines bukles registracija.

Galima ja ignoruot, dirbti be sutarciu, skolinti pinigus be sutarciu, po to aiskintis santykius be teismu pistoletais. Civilines bukles statusas yra tik valdzios ismones. Ypac tokios ponjatijos yra tarrp blatnu.
Ten yra kitokios civilines bukles, ir jos regitruojamos kitaip, ir bobomis dalinamasi kitaip
Atsakyti
O kai tuokiamasi antrakart ir toliau metrikacijoj, tai baznytine santuoka irgi anuliuojat ar paliekat pries dieva su pirmu sutuoktiniu? biggrin.gif nutraukt kiek zinau negalima, tik anuliuot?

Idomucia kaip ten buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 09 sausio 2019 - 15:38