Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

NENORIMA VADINTIS, norima myleti ir buti mylimai, o tai su pavadinimais ir statusais visai nesusije.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 18:43)
NENORIMA VADINTIS, norima myleti ir buti mylimai, o tai su pavadinimais ir statusais visai nesusije.

labai daug kas susiję su pavadinimais ir statusu. Visas gyvenimas gali nueiti velniop, jei gyvenime gausi netinkamą "etiketę", pavyzdžiui "nevykėlės". Tau Moonte, tau toji etiketė net labai pažįstama - ir gali kartoti, kad ji nieko neįtakoja, bet nevykėlė yra nevykėlė.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2019 01 08, 18:58)
labai daug kas susiję su pavadinimais ir statusu. Visas gyvenimas gali nueiti velniop, jei gyvenime gausi netinkamą "etiketę", pavyzdžiui "nevykėlės". Tau Moonte, tau toji etiketė net labai pažįstama - ir gali kartoti, kad ji nieko neįtakoja, bet nevykėlė yra nevykėlė.

Ka as galiuparasyta i pagiezinga "peliuko kersta". O gi pofig...
Atsakyti

Ka as galiuparasyta i pagiezinga "peliuko kersta". O gi pofig...

:D net neabejoju, kad tau pofig, nes, net jei ir nebūtų - ką darytum? Kaip tam anekdote „O man dzin, aš ne Petras“ :D

Atsakyti
Taio ir nesupratau, kas ka sutuoktiniu vadina, nors tokie nera? Gyvenime pirmakart girdziu toki bajeri
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 20:09)
galima buti ne sugulove, o suzadetine. Cia jau kitas statusas.

galima pristatyti kaip,
pvz. - Jurga (vardu),
-mano gyvenimo moteris Jurga,
-mano suzadetine Jurga,
-mano zmona Jurga (sorry, bet santuokos liudijimo pateikti nieks nepraso ir visu pazistamu, kas pristato "zmona/vyras" neprasau irodyti ar tikrai oficialiai jie susituoke, kiti, beja, irgi)

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 21:45)
Taio ir nesupratau, kas ka sutuoktiniu vadina, nors tokie nera? Gyvenime pirmakart girdziu toki bajeri

Sakysim bendraujant, jei zmones tik sugyventiniai - tai atrodo nerimti, nuo tokiu laikai nuotoli.

Cia kaip kokia prasta apranga, gali zmones buti ir labai sviesus, o su kostiumais kokie sukciai, bet jau pirmas ispudis blogas - sugyventiniai...

Mano exe nuvyko i universiteto susitikima ir nusiveze vargse drauga parodyti. Na vyro jai jau neisigyt, tai bent parode, kad drauga turi. Pasigailetina. Vienas jau buvo ja paemes, tai prisiteise dali turto...
Kiti nekisa ranku i jos nasrus. Va del ko nesituokiama, kad nenukentet nuo barakudu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 21:45)

auksciau pacitavau Leksos atsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 sausio 2019 - 21:57
Bet geriausias topas tai kai sutuoktiniai o zmonos pavarde iene nuo buvusio.
Kiek vyrai saves negerbia kai kurie
Papildyta:
Mylimuke, o tavo pavarde - iene nuo buvusio? Tai manai OK,, jei taip yra?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 22:00)
Papildyta:

taip būna dėl dokumentacijos, dėl įmonių ir pan.
ne visi nori biurokratijai pataikauti ir lakstyti viską keisti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 22:56)
Sakysim bendraujant, jei zmones tik sugyventiniai - tai atrodo nerimti, nuo tokiu laikai nuotoli.

Cia kaip kokia prasta apranga, gali zmones buti ir labai sviesus, o su kostiumais kokie sukciai, bet jau pirmas ispudis blogas - sugyventiniai...

Mano exe nuvyko i universiteto susitikima ir nusiveze vargse drauga parodyti. Na vyro jai jau neisigyt, tai bent parode, kad drauga turi. Pasigailetina. Vienas jau buvo ja paemes, tai prisiteise dali turto...
Kiti nekisa ranku i jos nasrus. Va del ko nesituokiama, kad nenukentet nuo barakudu

Gali but sukcius po dizainerio kostiumu. O gali but nuostabus zmogus po nutysusiu megztiniu.

Pats esi pasitampes su ne viena moterim, vedes ANTRA KARTA, tai siulau nepilstyt purvu ant kitu, i save pirma pasiziuret. Ir kaskart, kai norisi kazka rasyti apie "padevetus" zmones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 21:56)

Na ir... Kokios bedos jiems? Tau nepatinka tu laikai distancija. viskas. Manau jokio nuostolio nei tau nei jiems.

Siaip man keista, jei Idomuciai kazkas nepatinka, yra itartina ir t.t. zmones privalo tuoktis. Absurdas. Ir jei zmones tuoktusi vien del to, kad itiktu kazkam..., tai istiesu butu apgailetina.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 22:00)
Papildyta:

O mano pavarde mergautine, dar dviguba, be be be biggrin.gif
Atsakyti