Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 05, 16:03)
Kas nesusituoke slapstosi?
Kas teige, jog DAUGUMA nenori tuoktis?
Kuo seimai, kaip kuriniui, susaistytam emociniais ir psichologiniais rysiais, gali padeti antspaudas? (nesakau ir kad kenkia)

Lutuke taip, tuokiausi su iremtu pistoletu i galva  bigsmile.gif lotuliukas.gif

Lietuvoje, kaip matau dauguma saiposi i svisko, ir susituoke ir nesusituoke, o kas, kad saipytusi is butent santuokos ar nesantuokos, as nesu maciusi ir girdejusi, tai negaliu pasakyti, jei ta patyrei gal geriau zinai.

Leksa, neige si mano pasakyma, sake ,kad taip nera.

Tai teisinis itvirtinimas, jus einat gyventi i nama, teisiskai neisitvirtine? ir t.t. tokiam pasaulyje esam, kad musu gyvenimas susaistytas teise. Vyrui - tai atsakomybes uz moteri israiska, pasipirsti tai reikalingiau ne moteriai, o vyrui, jo teisingu ketinimu israiskai.

taip ir pagalvojau lotuliukas.gif
Man asmensikai vestuves niekad nebuvo kazkas tokio super svarbaus, nei nedarem puotos is to ir kazkokio sou. Bet jei vyras man nebutu sugebejes pasipirsti, nemanau, kad gerai jausciausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 sausio 2019 - 16:36
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 05, 13:50)
Vaikai labiausiai kencia kai KITI i juos bado pirstais del skirtingu pavardziu, nesusituokusiu tevu, nepilnos seimos.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 05, 17:34)
Lietuvoje, kaip matau dauguma saiposi i svisko, ir susituoke ir nesusituoke,

Leksa, neige si mano pasakyma, sake ,kad taip nera.

ir dabar teigiu, kad taip nera. Netgi kai buvau pati dar vaikas, tikrai musu aplinkoj (musu miestely) nieks is vaiku nasisaipe del to, kad auga be tecio (ka lutuke ko gero isvadintu benkartu), kad tevai issiskyre, kad su akiniais ir t.t. Na, NEBUVO pas mus sito! NEBUBO! Mano pati drauge nesantuokine dukra ir nieks niekad jos del to nepravardziavo. Nera tokiu nesamoniu pas mus ir dabar. Gal pati Lutuke kilus is kazkokios patologiskos aplinkos (nesakau seimos, gal kaimynai tokie), kur zmones vieni is kitu tyciojasi. Bet as to negirdejus. O ir jaunuole jau nesu, gyvenimo gabaliuka nugyvenus. Taip, esu girdejus patyciu, bet tikrai ne del tevu buvimo/nebuvimo. Juolab, kad dabar labai daug seimu skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 05, 20:37)
ir dabar teigiu, kad taip nera. Netgi kai buvau pati dar vaikas, tikrai musu aplinkoj (musu miestely) nieks is vaiku nasisaipe del to, kad auga be tecio (ka lutuke ko gero isvadintu benkartu), kad tevai issiskyre, kad su akiniais ir t.t. Na, NEBUVO pas mus sito! NEBUBO! Mano pati drauge nesantuokine dukra ir nieks niekad jos del to nepravardziavo.  Nera tokiu nesamoniu pas mus ir dabar. Gal pati Lutuke kilus is kazkokios patologiskos aplinkos (nesakau seimos, gal kaimynai tokie), kur zmones vieni is kitu tyciojasi. Bet as to negirdejus. O ir jaunuole jau nesu, gyvenimo gabaliuka nugyvenus. Taip, esu girdejus patyciu, bet tikrai ne del tevu buvimo/nebuvimo. Juolab, kad dabar labai daug seimu skiriasi.

nu zinok as nesikeiskiu, bet cia tai ziauriai nusisnekejai, tau viskas gerai ar galva perkaito? doh.gif kas per debilizmas? doh.gif tu gal tokiu ligotu savo fatnaziju man nepaisyk, Man is vis slykstu kai is vaiku saipomasi, o juo labiau del tevu gyvenimu, kuo tu mane is vis laikai? doh.gif

as nesenai sakiau, kad jokiu pasaipu irgi nesu girdejusi ir neisivaizduoju kokio durnumo zmones turetu tuo uzsiimti. Mylimukes klausk is vis is kur tas pasaipas istrauke ir atidziau skaityk tekstus, jei jau nutari taip komentuoti. kodel tu man tas pasaipais paisai dabar?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 05, 15:27)
Nori zmones tuokiasi, nenori, nesituokia. Kas kam patinka tiap ir gyvena, va tame as izvelgiu siu laiku GERI.

man idomiau klausimas yra ne kodel nori tuoktis ar nenori (to atsakymus kaip ir suprantu), bet kodel nori vadinti svetimais vardai/statusais (ir tai dazniausiai daro nesusituoke) Va sitas atsakymas/atsakymai ir motyvai, tai jau idomu.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2019 01 07, 23:52)
man idomiau klausimas yra ne kodel nori tuoktis ar nenori (to atsakymus kaip ir suprantu), bet kodel nori vadinti svetimais vardai/statusais  (ir tai dazniausiai daro nesusituoke) Va sitas atsakymas/atsakymai ir motyvai, tai jau idomu.

As irgi nezinau, kodel sutuoktiniais vadina tik susimetrikavusius "ZAAAKSE" (tai girdejau is davatkos sedincios prie baznycios), be sliubo, kursai patvirtina TIKRAJA SANTUOKA.

O kas cia rase, kad sugyventiniai savo antras puses pristato kaip sutuoktinius?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2019 01 07, 23:52)
man idomiau klausimas yra ne kodel nori tuoktis ar nenori (to atsakymus kaip ir suprantu), bet kodel nori vadinti svetimais vardai/statusais  (ir tai dazniausiai daro nesusituoke) Va sitas atsakymas/atsakymai ir motyvai, tai jau idomu.

Vat butent as butent tai ir sakiua, jei nori gyvenk kaip nori, bet tai, kam tada vaidinti kazka kokiam statuse nesi?
Atsakyti
Kas vadinasi? Ka duoda ta savoka SUTUOKTINIS. Susigalvojo madamos priezasti piktintis, bet pagrindo tam neturi. Na taip piktinktes i sveiaktele, bil tik pikti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 13:55)
Kas vadinasi? Ka duoda ta savoka SUTUOKTINIS. Susigalvojo madamos priezasti piktintis, bet pagrindo tam neturi. Na taip piktinktes i sveiaktele, bil tik pikti.

Prestiza.

O kas blogai turet ne sutuoktini, o sponsoriu? Gal pavadinkim tai pastoviu uzsakovu prostitucijos versle.

Meiluziai, prostituciu klientai, sugulovai sugyventiniai... ar zhigolo, ar Alfonsai ar pirkti berniukai.

Sutuoktinis - vis tie kazkas kito
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 14:10)
Prestiza.

O kas blogai turet ne sutuoktini, o sponsoriu? Gal pavadinkim tai pastoviu uzsakovu prostitucijos versle.

Meiluziai, prostituciu klientai, sugulovai sugyventiniai... ar zhigolo, ar Alfonsai ar pirkti berniukai.

Sutuoktinis - vis tie kazkas kito

Pavyzdziui kokioje vietoje tas prestyzas pasireiskia?

Pupuliuk, jei kalbi apie prostitutes tai ne sponsorius, o suteneris, va alfonsiukai tai taip iesko sijonuotu sponsoriu. Bet kuo tai susije su sugyventiniais, sugulovais ir t.t. kurie veda bendra uki, augina vaikus?

O mano galva prestiziskumo biurokratiniam veiksme iesko nepilnaverciai zmones. Nes pilnavertis yra pilnaverciu, jam nieko niekam irodineti nereikia, ir taip visi zino, pakanka i ji paziureti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 sausio 2019 - 14:20
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 13:55)

sąvoka nieko neturi duoti išskyrus informaciją. Sutuoktiniai - žmonės sudarę santuoką, tik tiek. Vyras ir žmona - sutuoktiniai, t.y. vyru ir žmona tampama sudarius santuoką. Nesudarei santuokos - būk kuo nori - sugulovu, susėdovu, sugėrovu, širdies draugu, likimo palydovu ir t.t., bet vadintis vyru ir žmona...na, tai panašiai kaip baigus silkių fasavimo kursus vadintis kardiologu.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2019 01 08, 16:10)
sąvoka nieko neturi duoti išskyrus informaciją. Sutuoktiniai - žmonės sudarę santuoką, tik tiek. Vyras ir žmona - sutuoktiniai, t.y. vyru ir žmona tampama sudarius santuoką. Nesudarei santuokos - būk kuo nori - sugulovu, susėdovu, sugėrovu, širdies draugu, likimo palydovu ir t.t., bet vadintis vyru ir žmona...na, tai panašiai kaip baigus silkių fasavimo kursus vadintis kardiologu.

Kiek pamenu, bent jau cia, moterys rase kad niekas ju kaip zmonas nepristatineja. Bent jau man ta informatyvi savoka nei siekiamybe, nei koks geris. Kaip sakoma esu patyrusi abi busenas, jokio skirtumo santikiams su vyru. Na o vyras yra vyras, nuo pat gimimo iki mirties, jo vyriskuma savoka neva priklausanti vien sutuoktiniams neitakoja biggrin.gif Tokia jau ta lietuviu kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 sausio 2019 - 17:24
QUOTE(Ciccio @ 2019 01 08, 16:10)

lotuliukas.gif tiksliai vsikas susakyta, jei moteriai norisi buti vadinamai zmona, tai gal reiktu susituokti? Nes kitiem zmonem tikrai dazniausiai buna dzin, kaip kas ten su kuo gyvena, bet jei paciam zmogui negerai, tai jau reikiai kazka daryti. Visa beda kad pragyvensu ilgai, kaip temos autore, prisigidzius vaiku, vyrui labai sunku isaiskinti, kas jai negerai, nes su tuo sutiko pradzioje.
Atsakyti