QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 17:10)
KOks zmogaus zemas lygis, ir kiek mazai reikia iki pilnos laimes. Kaip visada musu VISKA ZINANTI, pasirode viam savo pagiezingame grazume.
antihaliucinaciniu vaistu tamstai praverstu panaudoti.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2019 01 04, 17:52)
pritariu. Visur vis aiskina apie zenijimasi ir darnia seima. Tipo, jei zmones apsizenys ir vaika tures, tai tas vaikas tikrai gyvens darnioj seimoj. Santuokos liudijimas nieko negarantuoja. Nei darnumo, nei istikimybes, nei meiles. Garantiju niekas niekam negali duoti.
Papildyta:
1. Man nejuokinga. O kodel turi buti juokinga? Kaip zmones nori, tai vieni kitus vadina. Tai ne mano, ir net ne tavo reikalas. O gal vistik tavo????
2. o ko ir kaip jau tie vaikai kencia? Vaikai kencia kai tevai smurtauja, kai pykstasi tarpusavy, kai badas namuose, o ne kai namie truksta santuokos liudijimo.
o kur as sakiau, kad santuoka to garantas? cia jau tamstos fantaijos.
man juokinga , ka negali buti juokinga? tarybu laikais vienas kita draugais vadino arba pilieciais
is ten ir prasidejo grazdanskii brak.
isvartai kaip patinka, ne ta i rasiau
Santuokos dazniausiai nenori issiskyrusios, nusivylusios moterys arba kazkaip vaikysteje traumuotos savo seimos pvzdziu, nes bijo, skaudu, vel nenori nusivilti , o vyrai nenori atsakomybes priisiimti, jie gal irgi nepasitiki ta pmoterim, savim ir t.t. Aisku issimtinais atevjais galima darni laiminga seima, kurie niekaip nesusituoke, bet dazniausiai tai tik laikini skurliu susimetimai ir jei tai neperauga i santuoka , daznai ir isyra...cia nera velgi garantas, kad santuoka neisirs, bet is tu zmoniu ,kas nugyvena kartu ilgai ir visa gyvenima, dauguma visgi yra susituoke, nei vienu nezinau,kas gyventu kartu 20+ m ir butu nesusituoke.
nu kas yra santuoka, is esmes tai pirma vyro prisiemimas teisines atsakomybes uz moteri, moters pasitikejimas vyru, pasakymas pasauliui, kad mes dabar kartu, kuriam seima. Nebutina daryti baliu, nebutina religines apeigos, bet pasirasyti dokumentus, oficialiai isivardinti seima, zmona - vyru, kam tai trukdo? kodel nenorit santuokos?