Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 13:04)
Vis tiek nesupranti problemos. Zmones nori prognozuotumo ir stabilumo o ne gyventi su pusprote, kuriai vis kazkokie norai uzeina.

tai tu cia su savo nesamonem. Tipo, va 20 metu budamas kaip pasakei,tai amen, nieko keisti negalima. va norejai pvz. 1 vaiko, turi, bet antro uzsimanyt jau negalima, nes gi pasakei, kad tik 1 nori. Gyvenai mieste, bute, bet pradejai lankytis kur pas gimines priemiesty nuosavam name ir jau negali siulyt antrai pusei apie nuosava nama pagalvot. Baigei studijas, pradejai dirbt ir viskas, nesimokyk daugiau, nekeisk darbo, nes gi antra puse nori prognozuojamo elgesio. Nebuna sitaip. Cia tik tavo fantazijos, kad kaip susituokei, taip iki mirties ir liks.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 04, 12:45)
tai tu cia su savo nesamonem. Tipo, va 20 metu budamas kaip pasakei,tai amen, nieko keisti negalima. va norejai pvz. 1 vaiko, turi, bet antro uzsimanyt jau negalima, nes gi pasakei, kad tik 1 nori. Gyvenai mieste, bute, bet pradejai lankytis kur pas gimines priemiesty nuosavam name ir jau negali siulyt antrai pusei apie nuosava nama pagalvot. Baigei studijas, pradejai dirbt ir viskas, nesimokyk daugiau, nekeisk darbo, nes gi antra puse nori prognozuojamo elgesio. Nebuna sitaip. Cia tik tavo fantazijos, kad kaip susituokei, taip iki mirties ir liks.

James Russell Lowell teige, kad tik kvailiai ir numireliai niekada nekeicia savo nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 12:52)
James Russell Lowell teige, kad tik kvailiai ir numireliai niekada nekeicia savo nuomones.

Ar geriau apsimestti kvailiu ar buti numireliu?

Bet jus nukrypot nuo temos. Aisku zmones keicia nuomones, bet neaisku, ar probleemas del to galima imti ir sukraut artimiesiems. Santykiai remiasi isipareigojimu viens kitam , o ne teise daryt kas sove i galva.

Kam ta santuoka SUGULOVEI?

MB jei ka visai netrosko vestuviu. Man irgi tos vestuves po exes buvo nuvertintos. Bet tai kazkoks teisinis veiksmas su teisinemis pasekmemis.
Papildomai galima zmonem paskelbt ir pasijuokt is tu kurie gyvena susimete...

Buna zmoniu kurie vazineja su automobiliu antt kito vardo. Kol kazka uzmusa ir buvusiam savininku tenka ieskiniai ir teismai (pav. padidinto pavojaus saltinio savininko atsakomybe).
Kol i tokias situacijas nepakliuva - tai kam cia to popierizmo reikia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 13:59)

Kam ta santuoka SUGULOVEI?

o kas ten zino kodel jau reikalinga? Visokiu priezasciu buna. Gal kai sumete skudurus abu biedni buvo, vestuves butu buve kuklios, o norejosi prabangiu. O va po kazkiek metu jau ir prabangias gali pasidaryti,tai baliaus nori. Ar vistik nutare, jog nori vyro pavardes. Jei bendri vaikai yra ir jie turi tecio pavarde, gal mamai atsibodo visur irodineti, kad ji ju mama, o ne svetimas zmogus? O gal del teisiniu dalyku suprato, kad geriau susituokti. Pasikeite laikas, mastymas, kazkokios gal salygos ir suprato, jog reikalinga oficiali santuoka. Tai kodel negali to sakyti antrai pusei? Nes tas gi stabilumo nori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 04, 06:09)
Pažįstu daug nesusituokusių porų, kurie ir n metų kartu jau, tai dažnai vadina vienas kitą "mano moteris", "mano vyras".  Dar populiaru draugu/drauge vadint. Ir kažkaip niekam nekyla klausimų, ar čia TAS draugas, ar tik paprastas, nes su žmogum bendraudamas matai jau jų santykius. Dar antrąja puse vadina.
O šiaip sugyventiniai žodis nieko blogas, juk jis reiškia, kad žmonės sugyvena kartu  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Dar gyvenimo partneriais vadina, bet gyvai nesu girdėjus ir labai jau šaltai skamba.
Bet apskritai tai tik žodžiai.

ar nejuokinga vadinti draugu savo vaiku teva, su kuriuo gyveni visa gyevnima ar moteri? drug tavarysc? lotuliukas.gif
Visaip vadina, bet tai kokia problema vyrui pasipirsti ir leisti moteriai nuspresti?
Visgi tema iskele moteris, kuri po ilgo gyvenimo kartu nori tu vestuviu, jai tai matyt porblema. Apie tai ir snekam, kad dauguma moetru visgi nori to pasipirsimo, norma;aus zmonos statuso, yapc, jei gimsta vaikai ar ne?

ar jus prigalvosit aibe pateisinimu tokiem vyram?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 03, 23:18)
Ne tas pats tik cypdavatkems. nes joms statusas yra zymiai reiksminigau, nei zmoniu tarpusvio santikiai. Zmonem, ju vaikam svarbu santikiai, jaustis mylimais, laimingais ir saugiais.

santYkiai mirksiukas.gif

Jei vyras myli moteri, jei ji jam svarbi, jis visada pasipirs ir moteris visada sutiks isteketi, jei abu nepasitiki vienas kitu iki galo tai ir gyvens susimete.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2019 01 04, 11:35)
tai va, kad kiti isivaizdina geriausiai zinantys kaip VISI be isimties privalo gyvent ir jaustis. O jei gyvena kitaip, tai blogai. Ir privalo blogai su tuo jaustis. Nes jie vieninteliai teisingai masto.
Siaip, nemazai Airijoj buvo seimu nesusituokusiu su vaikais (dabar tai nezinau). Ten daugiau del pasalpu. Ir nieko, normaliai visi gyveno. Vaikam tikrai neidomu ar ju tevai turi santuokos liudijima. Jie jiems tetis ir mama. Ir nesvarbu su popierium ar ne.

gali zmones pasipirsti ir nesusituokti. Nes gali issiskirti. Taip kaip ir susituoke issiskiria. Nezinojai? Buna. Susizadeje visai neprivalo tuoktis, istatymai nebaudzia, jei nesusituokia.
O man atrodo siaip laikais jokia ne tragedija paciai augintis vaika. Jei nera tinkamo vyro, tai net geriau nei su netinkamu. O vaikui ar geriau? kartais buna tokiu seimu, kad tikrai vaikams butu geriau, jei tevai issiskirtu. Tai nemanau, kad blogai, jei vaikas auga tik su vienu is tevu. Nes kas ten zino koks gyvenimas butu pilnoj seimoj.

Meluoti? O koks cia melas? Jei kazkas savo moteri pavadina kitaip ne sugulove, tai melas? Su sugulove tik gulima, jei jau prie zodziu kabinejiesi. O jei kartu ir gyvena, tai kas cia per melas pristatyti vardu, gyvenimo moterim, darugu/drauge, mylimaja ir pan? Kaip nori, taip ir pristatineja, koks tavo reikalas? Istatymai draudzia pristatyti zmona, jei santuokos liudijimo nera ar kas? Skauda tau nuo to?
as taip kazkaip galvoju  hmm.gif kad gal aplamai labiau  zmones vieni kitus pristatineja neivardindami statuso, tiesiog vardu. Kazkaip neatsimenu ar paskutiniu metu man yra kazkas pristates su statusu  hmm.gif Kad as net ir drauge neseniai pristatinejau, bet pasakiau tiesiog "Kristina". Argi nuodome, kad nepasakiau "vaikystes drauge Kristina"? Tarp paprastu zmoniu sukuosi, negi kam tai kliuva?

bet moteriai blogai, kuri iskele si klausima apie tai ir snekam ar ne, nekalbam apie tuos, kuriem viskas gerai, kiti is vis grupelemis gyvena ir jiem gerai.

tai sakot normalu apgaudineti valstybe, sakyti ,akd esi veinisa mama ir pasiimti pasalpas? man tai neatrodo gerai ir ypac negerai vaikam tokius pvz matyti. Viakam netgi labai svarbu, ypac Airijoje, kai niekas be santuokos nevadina veinas kito husband and wife, dar lt kalboje yr atik vyras ar vienos ar kitoks vis tike vyras lotuliukas.gif moteriai kiti pavadinimai. Man asmensikai juokingai kai sako girlfriend 3 vaiku mamai, su kuria gyvena n metu.

ne tragedija vienai auginti vaika, kalba eina, kad vaikui visada geriau darnioje seimoje su abiem tevais, visa kita jau blogiau.

melas vadinti suzadetine, jei nepasipirsai arba zmona, jei nesusituokei. Drauge skamba juokingai, draugiu daug gal yra kuo si isskirtine? kolega dar pasivadinkit lotuliukas.gif Mylimaja gerai, tik nesu girdejusi realiai taip sakancio vyro. Airijoje sako arba girlfriend arba partner. Kaip biznio partneris koks, o grifriend man daugiau asociajuojasi su paauglystem ir draugystem, faktas, akd mzone svis veliau subresta siais laikais ir vis sunkiau pirsiima atskaomybe, o paskui del tokio neatsiakngumo ir patys kencia ir vaikai.
Del manes gali kad ir kumele ar dievaite pristatineti, man tai kas? diskutuojam apie tai, kad moteris po daug metu gyvenimo kertu jau nebesugeba isgauti to norimo pasipirsimo ir snekam, kodel tokios moterys kartais visgi jauciais blogai ir kaip isvengti tokios situacijos.

pradejus gyventi kartu su vyru be santuokos visada yra galimybe ,kad taip ir liks, tai jei moteriai visgi svarbu santuoka, nereiktu susimesti skurliu pries laika ir tiek. Visom kitom kam gerai visokie draugiu, sugyventiniu, suguloviu, meiluziu , gyvenimo meiliu zodiniai , nieko neipareigojantys statusai, tai tokiu klausimu ir temu ir nekuria.
Atsakyti
Dabar technologijaa tokia. Pirma traukia vyra i lova, o po to - prie altoriaus ar i Zagsa
Atsakyti
Kodel moteris traukia, man atrodo, patys vyrai svelniai tariant nieko pries pirma i lova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2019 01 04, 14:15)
Kodel moteris traukia, man atrodo, patys vyrai svelniai tariant nieko pries pirma i lova  biggrin.gif

Lydekos irgi pacios griebia blizge su kabliu. Ar tai reiskia kad spininguottojai tenkina lydeku norus, ar taip jas traukia i keptuve?

Taip ir moterys... vilioja ir ziuri kas uzkibs ir pavyks nutraukti i paskirties vieta
Atsakyti
Lutuke kaip visada i pievas vaziuoja,
Nagrinejome viena sita konkrecia situacija, o ji rekauja, kad dauguma nori butinai zenytis. Vertetu apie save sneketi ir konkrecius norincius, o ne mistine dauguma. Dar gerai kad ne "visos" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 04, 15:25)
Nagrinejome viena sita konkrecia situacija, o ji rekauja, kad dauguma nori butinai zenytis. Vertetu apie save sneketi ir konkrecius norincius, o ne mistine dauguma. Dar gerai kad ne "visos"  rolleyes.gif

ai, tie santuoku skaiciai kurie yra tai visos nenoredamos susituoke biggrin.gif kiek daugiau visgi yra suaugusiu zmoniu susituokusiu ar sugyventiniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 sausio 2019 - 16:42
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 04, 15:25)
Nagrinejome viena sita konkrecia situacija, o ji rekauja, kad dauguma nori butinai zenytis. Vertetu apie save sneketi ir konkrecius norincius, o ne mistine dauguma. Dar gerai kad ne "visos"  rolleyes.gif

O kada, ji nenuvaziavo? Cia jau norma, kai truksta autoriteto, ar argumentu... Tada ima kalbeti uz visus, matyt mano, kad taip svariau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2019 01 04, 14:15)
Kodel moteris traukia, man atrodo, patys vyrai svelniai tariant nieko pries pirma i lova  biggrin.gif

vyrai traukia i lova, moterys nori kazko daugiau dazniausiai, jei moteris nusileidzia iki vyro lygio poreikiu, ji daugiau vargiai ir gaus. Seksas be isipareigojimu tai vyru svajone daznai, vargiai moteru, nebent tokiu mazohisciu, kurios is vartoti kenksmingus ju sveikatai, hormonus, auginti vaikus vienos ir sakyti vaikuciu, kad nu nera teveliui jam tik kyst myst tereikejjo, o ka ar as negaliu viena uzsidirbti islaikyti vaiko pati, ir ka as negaliu saves issilaikyti as gi ta didvyre, kam man vyras is vis...
Papildyta:
Sugyventinius siūlo vadinti kohabitais, sugyventines - puspatėm ir pusbobėm?

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...m.d?id=61136011
Atsakyti